69150
-
Kulfoldrol meg 4-5 nap alatt ugyannnyi szallitasi koltsegert mar reg meglenne amit rendeltel..azert ez nem olyan hude jo...soot az en szememben egy boduletesen szaksz! -
Csoder #40278 Jatek-makett.hu-ról még májusban én is rendeltem pár apróságot, meg egy egy Dragon cuccot rendeltem elő. Máj. második felére volt ígérve Dragon termékek megérkezése, aztán júni. 8-ra, most pedig a jövő hétre, ez még kibírható, de ha ismét halasztanak, akkor picit szomorú leszek. (A fabulishoz, meg a szombathelyi árakhoz viszonyítva olcsó bolt, és gyors is, (gyors, ha jövő hétre meg is jön.) -
de még mindíg olcsóbb mint a Fabulis! JÓVAL! szal magyar viszonylatba nézd,ne azt ahonnan te rendelsz,htx -
jóllátom,hogy lego?
durva nagyon,pláne ha még úszik is!
-
rendeltem onnan...attól függ mit rendelsz,függ attól van-e raktáron...pl Petyusnak 2 nap alatt kivitték a Revell hajót...mondjuk amit én rendeltem az elég soká jött,2 hónap tuti,de az a makett nem volt kapható még itthon tudtommal...Italeri Seahawk volt -

-
eheheheh -
azért várd meg a többiek véleményét is. úgy rémlik mintha már vki/vkik rendeltek volna onnan. -
Találtam nem tul drága autókat, és gondoltam rápróbálok. -
én még 1x nagyon régen:D
vélemény: qrva drága hely, POFÁTLANUL,ha mondjuk összehasonlítod hlj-vel
ja és én rendeltem 1 makettet onnan,a mai napig sem hozták ki:D ennyit róluk részemről:S -
A játék-makettről rendelt már valaki? Valami vélemény? -
nem makettboltban vettem. vmi kretaív hobby boltabn. vagy vmi ilyesmi. :D de mondom megnézem neked sztem van pesten is. -
aham, de nem makettbolt akkor, és nem is makettezésre van elméletileg, nem?
Mert gondoltam, hogy megnézem vmi nem is tom mien elektronikai boltban, Kontha, vagy Mikrovill, vagy mittomén, hátha... -
az is... és ahogy akarom beleerőltetni alvázat kasztniba kasztnin sorba baszom el dolgokat... üveg kipattan,ablaktörlő leesik:S
ez nagyon nem frankó... eddig meg voltam elégedve fujimivel,de most nagyon nagyot csalódtam bennük:S -
Passz. De elég gázosnak néz ki. -
valamennyit már faragtam belőle,de nem sokat ért... majd még meglátom mit tehetek -
0.45mm lehet kapni. ezt spec én is vettem pont erre a célra. holnap úgyis megyek be a városba és megnézem neked mi a bolt neve ahol vettem. hátha lesz vmi hasonló nálad is. -
Szép!
Mien vastagságú ez a kábel?
Mert én bajban vok, mert kellene vmi jó a Chevelle-hez, otthon csak vastagok vannak, amik nem jók már ehez...
Ien direkt ide való kábelt meg nem nagyon lehet kapni, vagy csak én nem tom hol :D -
faragd meg az alváz első részét úgy hogy a kerekek normális helyzetben legyenek a helyükön. ha a hátulján túl nagy luk lesz az meg pótold ki műanyag lemezzel. jobbat nem tok így képek alapján. -
hy all! Nagy gondban vok! nagyon nagyban 
végeztem mindennel és össze akartam rakni ... a beltér már faszán a helyén van,meg minden,de az alváz valahogy nagyon fura,és akerekek így állnak,ahogy a képen látható (kínomban már beltér nélkül próbáltam összerakni,gondoltam hátha amiatt nem fér el.. de nem! vmi az alvázzal unfrankó:S:S:S:S)
kép1
kép2 -
Csoder #40259 nemrossz, szép fényes, kár hogy kicsit buborékos -
köszi
azt alig várom,hogy a targatető üvegével kész legyek és berakhassam! úgy lesz igazán faja
jók a kábelek
-
Na nekem meg ilyenre sikerült megcsinálnom a gyújtáskábeleket. A fehér részek még le lesznek festve matt feketére.
-
jó lett! az összképet nagyon feldobja szvsz hogy a szélvédő is le van fóliázva. -
egyébként azért fóliáztam le,mert kár lett volna világosan hagyni.. rontja az összképet! ha nem lenne targatető meg lehúzott oldalsó ablak akkor lehet nem raktam volna,hogy lehessen látni a belteret,de van,így sztem mehet simán a fólia előlre is! elvégre ez ,,csak,, egy makett
-
nembaj
sztem most az 1x meg lehet bocsájtani
-
Nem rossz!! De az első ablakokat nem szokták sötétíteni, akkor este nem látsz ki rajta!! -
Hali mindenkinek!
lefóliáztam az ablakokat aztán a helyükre tettem őket! mint látható az első egy kicsit bubis,de nem vészes.. nem is minden szögből látsszik:)
(ja és az első ablak aljánál maszkolószalag van,mert még tartania kell... majd utána már beltér fogja tartani:D)
-
zsír jó már. még egy kis festés és megszólal! :D -
nyulhun #40250 szívesen -
Csoder #40249 Köszi, meglesem -
nyulhun #40248 Javítás. szóval innen -
nyulhun #40247 Hát ha kapsz ötletet inen. -
Csoder #40246 estét'
valahogy így fog kinézni a ponyva. Még jön rá a festés, azzal adok majd neki valamilyen mélységet, és életszagúbb lesz.
Ja, zsepi' + sulifix.
-
thx ^^ -
Csoder #40244 Ügyi :) -
Na ilyenre sikerült. :)
kerestem egy véknyabb szigetelést, meg máshogy oldottam meg a csatlakozást az elosztóhoz. Ha majd be lesz ragasztva meg lefestve, olyan lesz mintha gyári lett volna. :D
-
Hát, ha én kísérleteznék vele, esetleg körülnéznék, nincs-e megfelelő méretű hőre szűkülő gumicső, és rámelegíteni. Esetleg még egy alternatíva, hogy eleve ilyen szigetelt drótot kéne szerezni, és középen blankolni.
Egyébként egy tipp: A horgászboltokban lehet kapni kicsiny készletben mindenféle méretű gumicsődarabkákat, amik a damilt fogják hozzá az úszóantennához. Esetleg még azzal lehetne kísérletezni. -
Szerintetek hogy lehetne megcsinálni, hogy az elosztónál ne nézzen ki olyan hülyén a kék vezetékszigetelés? Alatta az eredeti.
-
sry. csak referencia anyagot kerestem, találtam egy oldalt ahol rengeteg nascaros kép van. Viszont kb a fele iylen szinten megy.