69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Seaweed
    Kulfoldrol meg 4-5 nap alatt ugyannnyi szallitasi koltsegert mar reg meglenne amit rendeltel..azert ez nem olyan hude jo...soot az en szememben egy boduletesen szaksz!
  • Csoder
    Jatek-makett.hu-ról még májusban én is rendeltem pár apróságot, meg egy egy Dragon cuccot rendeltem elő. Máj. második felére volt ígérve Dragon termékek megérkezése, aztán júni. 8-ra, most pedig a jövő hétre, ez még kibírható, de ha ismét halasztanak, akkor picit szomorú leszek. (A fabulishoz, meg a szombathelyi árakhoz viszonyítva olcsó bolt, és gyors is, (gyors, ha jövő hétre meg is jön.)
  • DJ Skyline
    de még mindíg olcsóbb mint a Fabulis! JÓVAL! szal magyar viszonylatba nézd,ne azt ahonnan te rendelsz,htx
  • DJ Skyline
    jóllátom,hogy lego? durva nagyon,pláne ha még úszik is!
  • DJ Skyline
    rendeltem onnan...attól függ mit rendelsz,függ attól van-e raktáron...pl Petyusnak 2 nap alatt kivitték a Revell hajót...mondjuk amit én rendeltem az elég soká jött,2 hónap tuti,de az a makett nem volt kapható még itthon tudtommal...Italeri Seahawk volt
  • cenobite

• DJ Skyline
    eheheheh
  • modellmaker
    azért várd meg a többiek véleményét is. úgy rémlik mintha már vki/vkik rendeltek volna onnan.
  • sly160
    Találtam nem tul drága autókat, és gondoltam rápróbálok.
  • DJ RUSH99
    én még 1x nagyon régen:D

vélemény: qrva drága hely, POFÁTLANUL,ha mondjuk összehasonlítod hlj-vel

ja és én rendeltem 1 makettet onnan,a mai napig sem hozták ki:D ennyit róluk részemről:S
  • sly160
    A játék-makettről rendelt már valaki? Valami vélemény?
  • modellmaker
    nem makettboltban vettem. vmi kretaív hobby boltabn. vagy vmi ilyesmi. :D de mondom megnézem neked sztem van pesten is.
  • MikX
    aham, de nem makettbolt akkor, és nem is makettezésre van elméletileg, nem?
    Mert gondoltam, hogy megnézem vmi nem is tom mien elektronikai boltban, Kontha, vagy Mikrovill, vagy mittomén, hátha...
  • DJ RUSH99
    az is... és ahogy akarom beleerőltetni alvázat kasztniba kasztnin sorba baszom el dolgokat... üveg kipattan,ablaktörlő leesik:S

ez nagyon nem frankó... eddig meg voltam elégedve fujimivel,de most nagyon nagyot csalódtam bennük:S
  • sly160
    Passz. De elég gázosnak néz ki.
  • DJ RUSH99
    valamennyit már faragtam belőle,de nem sokat ért... majd még meglátom mit tehetek
  • modellmaker
    0.45mm lehet kapni. ezt spec én is vettem pont erre a célra. holnap úgyis megyek be a városba és megnézem neked mi a bolt neve ahol vettem. hátha lesz vmi hasonló nálad is.
  • MikX
    Szép!
    Mien vastagságú ez a kábel?
    Mert én bajban vok, mert kellene vmi jó a Chevelle-hez, otthon csak vastagok vannak, amik nem jók már ehez...
    Ien direkt ide való kábelt meg nem nagyon lehet kapni, vagy csak én nem tom hol :D
  • modellmaker
    faragd meg az alváz első részét úgy hogy a kerekek normális helyzetben legyenek a helyükön. ha a hátulján túl nagy luk lesz az meg pótold ki műanyag lemezzel. jobbat nem tok így képek alapján.
  • DJ RUSH99
    hy all! Nagy gondban vok! nagyon nagyban

végeztem mindennel és össze akartam rakni ... a beltér már faszán a helyén van,meg minden,de az alváz valahogy nagyon fura,és akerekek így állnak,ahogy a képen látható (kínomban már beltér nélkül próbáltam összerakni,gondoltam hátha amiatt nem fér el.. de nem! vmi az alvázzal unfrankó:S:S:S:S)

kép1
    kép2
  • Csoder
    nemrossz, szép fényes, kár hogy kicsit buborékos
  • DJ RUSH99
    köszi azt alig várom,hogy a targatető üvegével kész legyek és berakhassam! úgy lesz igazán faja

jók a kábelek
  • modellmaker
    Na nekem meg ilyenre sikerült megcsinálnom a gyújtáskábeleket. A fehér részek még le lesznek festve matt feketére.

• modellmaker
    jó lett! az összképet nagyon feldobja szvsz hogy a szélvédő is le van fóliázva.
  • DJ RUSH99
    egyébként azért fóliáztam le,mert kár lett volna világosan hagyni.. rontja az összképet! ha nem lenne targatető meg lehúzott oldalsó ablak akkor lehet nem raktam volna,hogy lehessen látni a belteret,de van,így sztem mehet simán a fólia előlre is! elvégre ez ,,csak,, egy makett
  • DJ RUSH99
    nembaj sztem most az 1x meg lehet bocsájtani
  • kbx
    Nem rossz!! De az első ablakokat nem szokták sötétíteni, akkor este nem látsz ki rajta!!
  • DJ RUSH99
    Hali mindenkinek!

lefóliáztam az ablakokat aztán a helyükre tettem őket! mint látható az első egy kicsit bubis,de nem vészes.. nem is minden szögből látsszik:)
    (ja és az első ablak aljánál maszkolószalag van,mert még tartania kell... majd utána már beltér fogja tartani:D)

• modellmaker
    zsír jó már. még egy kis festés és megszólal! :D
  • nyulhun
    szívesen
  • Csoder
    Köszi, meglesem
  • nyulhun
    Javítás. szóval innen
  • nyulhun
    Hát ha kapsz ötletet inen.
  • Csoder
    estét'
    valahogy így fog kinézni a ponyva. Még jön rá a festés, azzal adok majd neki valamilyen mélységet, és életszagúbb lesz.
    Ja, zsepi' + sulifix.
  • modellmaker
    thx ^^
  • Csoder
    Ügyi :)
  • modellmaker
    Na ilyenre sikerült. :)

kerestem egy véknyabb szigetelést, meg máshogy oldottam meg a csatlakozást az elosztóhoz. Ha majd be lesz ragasztva meg lefestve, olyan lesz mintha gyári lett volna. :D

• PrasCo
    Hát, ha én kísérleteznék vele, esetleg körülnéznék, nincs-e megfelelő méretű hőre szűkülő gumicső, és rámelegíteni. Esetleg még egy alternatíva, hogy eleve ilyen szigetelt drótot kéne szerezni, és középen blankolni.
    Egyébként egy tipp: A horgászboltokban lehet kapni kicsiny készletben mindenféle méretű gumicsődarabkákat, amik a damilt fogják hozzá az úszóantennához. Esetleg még azzal lehetne kísérletezni.
  • modellmaker
    Szerintetek hogy lehetne megcsinálni, hogy az elosztónál ne nézzen ki olyan hülyén a kék vezetékszigetelés? Alatta az eredeti.

• modellmaker
    sry. csak referencia anyagot kerestem, találtam egy oldalt ahol rengeteg nascaros kép van. Viszont kb a fele iylen szinten megy.