69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • DJ Skyline
    hátizé:D ..lesz ez még jobb is,de az én első makettem sem volt egy kiállítási darab!:D sőt én nem is festettem még az első maketteimet...amúgy elsőnek tényleg nem rossz!
  • Glpetyus

Hát...,elsőnek nem annyira rossz :)
  • 89
    a 400 kbyte még nem sok
  • 89
    "VEZÉRÜNK A BÁTORSÁG, KÍSÉRŐNK A SZERENCSE"

íme, kész volnék életem első makettjével, egy kicsit (nagyon) elkapkodtam (3 nap) Festést simán ecsettel+festékkel(+fogpálcikával) csináltam. Még higítom sem volt, pedig néha jól jött volna. Szóval ez egy eléggé "alacsony-költségvetésű" mű lett

Íme a kezdet:
    Kép (481.8 KB)

és itt a kész mű....hátulról:
    Kép (432.1 KB)

....felülről:
    Kép (353.0 KB)

német Messerschmitt helyett megcsináltam Magyar Pumának (már amennyire ez annak nevezhető )
    Kép (440.6 KB)

itt a Puma jelvény, amit én készítettem az eredeti matrica átfestésével
    Kép (428.8 KB)

a Puma szemből támad....a földön
    Kép (441.6 KB)

Köszönöm Modellmaker-nek és Dj Skyline-nak a képfeltöltő oldal címét
  • DJ Skyline
    nincs,de ha lehet akkor max 150kb legyen egy kép,ne fél mega,mert nincs mindenkinek 2 megabites nete!:) szal ha tudod,akkor PS-ben méretezd át 1024*768-ra,de inkább 800*600-ra,majd mentsd el 150kb-os tartományon belül...800*600-on is ugyanolyan jól látszik az,ami 1024*768-on!:)
  • modellmaker
    nincs. ill. amit a sávszéled elbír :D
  • 89
    tudom, ezt már modellmaker is ajánlotta. Itt nincsenek feltételek?
  • modellmaker
    már elmondtam neki #40332-ben hogy oda töltse :D
  • DJ Skyline
    iaro.srv.hu :))
  • 89
    AKAKIBA!!!! honnan kellett volna tudnom, hogy nem lehet a képfelt*ltés.hu- ról feltöltenem??? most kezdhetem elölről :D
  • Glpetyus
    szívesen,máskor is :P
  • SgtChris
    Gondoltam ám, kis hamis, hogy nem kötözködni akarsz :-))) Na mindegy, azért ha van egyéb ötleted, ne tartsd magadba... Hali! Peace! :-)
  • modellmaker
    nem fikázni akartam. csak még nem csináltam, nem tom hogy kell és mivel láttam a szöveget gondoltam le van írva. :D nyugi én sem németül élek.. :D
  • Glpetyus
    Ugyanilyen vizen kisérleteztem otthon nemrég :)

Véss "árkokat" az alapra,és azon meg tud tapadni.
  • SgtChris
    Köszi, így már jobb a lelkemnek. Képzeld elolvastam, lefordították, mert a lakosság azon elhanyagolhatóan kis százalékába tartozok, aki nem bírja német nyelvet anyanyelvi szinten... Szégyellem is magam és minden reggel hamut szórok a fejemre miatta...
  • modellmaker
    1. valszeg nem elsőre sikerült neki ilyenre megcsinálni.
    2. valszeg le van írva pontosan hogy mit hogyan csinál. ha elolvasod - és meg is érted - valszeg közelebb leszel a megoldáshoz.
  • SgtChris
    Basszus, inkább ezt a képes dolgot hagyom, de a lényeg a linkben úgyis megvan...
  • SgtChris
    Na itt a kép:
  • SgtChris
    Hali mindenkinek! Remélem sikerül betennem a képet, amit kigondoltam. Na szóval van egy félkész Bismarck csatahajóm 1:350-es méretben és valami hasonlóképp szeretném elkészíteni.
    Csinált már valaki hasonlót? Az eljárásról az alábbi linket találtam: Modellmarine.de
    De próbáltam és gondjaim vannak, mindig feljön a szilikon, mikor eligazítanám a felületen... Lehet, hogy pofon egyszerű a megoldás, csak béna vagyok?? Jó, erre nem feltétlenül várok válaszokat, de segítséget azt igen.... :-)
  • modellmaker
    meg azért milyen rajzokat csinált már hozzá. sztem azt se magától szülte ki. meg ha megvannak az eszközök amikkel le tudja gyártani azokat a dolgokat az ember amik szükségeesek akkor picit könnyebb. gondolok itt a műgyantára, esztergára, esetleg cnc marás, stb..
  • Glpetyus
    vááá
  • Csoder
    na, ez tetszik, nagyon.
    (meg alatta a macsek is!)
  • Seaweed

• Seaweed

• Seaweed

• Seaweed
    jolesz! (hat igen mindig azon morfondirozok hogy ha az ember tudja mibol legyartani akkor azert nem olyan nehez mintha nem es meg csak fogalma sincs hogy mibol lehet....mert pl a boltok nem tartanak rezlemezt vagy epp alucsovet...csoda ha van sztirol 1-2 fajta...)
  • modellmaker
    ezt látnotok kell.

Ligier JS-11/J.Laffite Argentine GP 1979 1:20 Tamiya
    itt
  • modellmaker
    töltsd fel ide
  • 89
    hogy tudnám csökkenteni a kép méretét (kbyte)? mert így 500-as képeim vannak és csak 20 kbyte-ost lehet felrakni...
  • Glpetyus
    oppá,sry
  • Glpetyus
    Azigen
  • Glpetyus
    Azigen
  • samhun
    Van valakinek H0 ban nohabja? Az a régi 2motoros.Mert enyém elromlott, az egyik mocija, állitolag vmi bronz szénkefe...
  • modellmaker
    van vmi cuccuk amiből lehet fasza vizet csinálni. na erről van egy 9 órás how to videó a dvd-n.
  • Seaweed
    jaja veluk volt
  • Glpetyus
  • Jagi
    igen a sztori az "F" betűs bolttal esett meg? (rendelés fél év mulva hív hogy van, de drágább...)
    Csak mert pont ezt csinálták velem is... persze, hogy elhajtottam a k..vannyába :)
  • DJ RUSH99
    már akkor is láttam,hogy nem stimmel valamimert mikor fent voltak lökők bepróbáltam alvázat,de nem volt vmi frankó... gondoltam majd beltérrel jobb lesz,de nem lett jobb! most ha minden igaz megoldottam,majd sztem estére összerakom és lesznek képek:D
    az alváz két végéből összesen sztem legalább fél centit lefaragtam..
    azért sztem ez elég brutális:S ennyi pénzért ez a része a makettnek egy nagy rakás szar...nagyot csalódtam!

Petyus: köszi
  • modellmaker
    baremetal.com-on találtam.

New 9 hour DVD series
    "Creating an Artificial Water Splash"

rem látsik a kép, ha nem szóljatok.
  • Csoder
    Jajj Fabulis, Huey:
    "Elnézést, nem találtuk hogy hol van a doboz."
    na mondom oké.