69150
-
ford mustang 199x. nem tom pontosan melyik évjárat. egy amt autó volt. emlékszem a motortól nem fért be a hűtő. gondoltam ha előrébb húzom befog..
-
Első makettem : Revell 1/144 Bac. F6 Lightning
Második : Italeri 1/72 UH-60 Desert Hawk
Többit már nem tom :) -
És ha józanul nézünk rá a makettre? :) -
Jah meg emlekszem volt valami uberszar Tb-3-as makettem (KP vagy valami lenygel vagy NDK-s cucc)...olyan deformaciok voltak hogy nem tudtam megepiteni :DDD -
Hat komoly idoutazasba kene fogni..es ugy cirka 83-84 kornyekere visszamenni es lefotozni azt az L-39 Albatrost (KP mimas :D) ami az elso makettem volt az eletemben... Illetve egy Boeing 727-es (valami NDK makett volt) volt... -
Huncolin #40394 sziasztok!
Van valakinek egy darab fölösleges benzines kannája + egy darab katonai táskája (amolyan sport táska kinézetű)?
nagyon érdekelne, de vevő lennék bármilyen cuccra 1/24-es autókhoz főleg.
Üdv:
Huncolin -
ez mitől jobb így,azt ő sem tudja... :) -
kb. 15 éve csináltam az elsőt,már a makett sincs meg vagy 10 éve :p -
a fiú nem szereti a putty-t :D
-
Nincs meg vkinek az első művéről készült kép? Hogy azért lássam a konkurenciát
-
:)))))))
egyébként egész jó ^J^ -
Ja igen (lehet, jól jönne a szerkesztés miatt egy VIP), elhamarkodtam a HSZ-t. Mondjuk as makettet is, épp azért írok. Mikor viszonylag elégedetten (a korábbi "maketteim"... öö... :D) lberaktam a vitrinbe, esett le, hogy megint gigantikus barom voltam. Az volt olyan rohadt furcsa a maketten, és végig ott volt a szemem előtt, hogy az Fw-190-es kabinteteje nem így nyílt, hanem a szélvédő mögötti idomzatot is hátratolta. Én meg nyugodt szívvel hátratoltam - csak az üveget. :Ð
Újabb tanulság a jövőre nézve, mikoron a nagy buzgalomtól nem látom a fától a nagy magyar pusztát... -
Nem rossz hely... persze rossz időben, rossz helyen lenni - mindig megeshet. Persze azéért vannak itt olyan helyek is... na ja, nem offolok. :D Inkább képezek egyet.
Legutóbbi, egy éves makettem, egy Fw-190 R-11-es. Rohadtnagy dilemma volt, az A-4 két ikergépágyúja sok álmatlan éjszakát okozott, de végül az antennaerdő mellett döntöttem. :D Ennél szeretnék "egy szintel fejlebb" lépni idén nyáron. ^^ -
-
Csoder #40385 Jóltod. :) -
Akkor kavartalak valakivel..aszem LSL-el :)
Akkor Csoder "kozeli" mert o ha jol tudom Szhelyi ;) -
fú körmend! 1x voltam ott,többet inkább nem szeretnék!:DD -
Nem, körmendi vagyok, és szombathelyre járok suliba. ;) -
Hát igen, én is azt mondom, hogy nyami... szinte már sajnálok én magam nekiállni, és nem lepasszolni valaki olyannak, aki igazán érti a "szakmát".
De "amikor még kissrác voltam, láááláláá..." még nem mértem fel a kezemben lévő doboz eszmei értékét, és tanulópénz(!!) alapon gyakoroltam az összerakást. Azóta gondolkodom az öngyilkosságon. :D -
Hmm te nem kecsoi vagy?! Vagy csak itt jartal suliba? -
Csoder #40379 "Sd.Kfz 251-esem, amin egy 50-es PaK fityeg"
Nyami
-
Én is izomból gondolkodtam a jól bevett gyakorlatomhoz, miszerint nyár = új makett, de...
Se az én zsebemben pénz, se a bolt zsebében makett. Városkámban két éve legalább a játékboltnak volt makett-polca, most már az sincs.
Úgyhogy lehet, inkább "csak" lefestem a meglévő Tigrisem, vagy az Sd.Kfz 251-esem, amin egy 50-es PaK fityeg. De jobb lenne előbb szétkapni és kivakarni őket a ganéból. -
jovanna kijavitottam mar
-
-
Nem tudom mirol beszelsz 
-
pintos ? :) -
Attya'sten... Na, szégyellem össze a pofám. :D Rám is annyira Ju-s benyomást tett, de nem mertem szólni, mert inkább hallgatok, mint hülyeséget mondok - és épp az orrkúp miatt, na meg ha legalább egy balkánkereszt rajta fityegne, bátrabban tippeltem volna, de így? :D
Viszont a festésénél tényleg rendesen be lehettek bombázva a fiúk... ^^ -
Mér',én a Victory oldalán lévő 3 sárga csíkot ecsettel festem,mer' ott egyszerüen nem lehet maszkolni.
Egyébként ezt vagy 4 hónapig fogom csinálni,ha így haladok.
-
Pontos tipus: Junkers Ju-88 S-3 -
Ja és a nyomtatóba is beszáradt a színes, azt ezt a képet találtam otthon, a fényképező is elég szar, (élőben ezerszer szebb
)
Nembaj készítek egy jó kis hátteret, meg berakok alá vmi földet, hozom a jó kis "szoní" fényképezőt, azt olyan képeket csinálok mint állat
-
Nah nemar hogy nem ismersz meg egy Ju-88-ast?!! (Ejszakai felderito lehet (orkupjabol itelve) ezert alig van rajta felsegjelzes...ugyse latja senki a sotetben
)
-
XD !! -
-
Én is tesco gazdsaságosan makettezem, de azért egy bizonyos szinten ecsettel is meg lehet élni, de tényleg kelleni fog hozzá a higító. :) -
Azert a FAQ-ban az ecsettel festest is rendesen kitargyaljak a cikkek. Ajanlom figyelmedbe! (Sajna fotozo FAQ-unk nincs...de talan nem is baj 

)
-
Én az első 5-t nem festettem le,legalább :)
Jesszus,de rég volt,15 éve
-
Tényleg nem rossz (annak, aki tud makettezni, nem úgy, mint én :D), de milyen gép ez? Se felségjelzés, se semmi...? :) -
A fritzek jol feladtak a lecket az utokornak..szerintem joelore rohogtek is amarkuba mikor ezt a gepet festettek 
Foltos-kukacos...ehhe
-
köszi mindenkinek 
Volt egy pár gond vele, pölö: nem illett össze rendesen a test két fele. A jobb kereket bárhogy próbáltam megállítani a helyén, sehogysem sikerült. Festékem van kb 7 fajtám
Ezekből kellett kevergetnem. Nincs nekem pénzem ilyen szórópisztolyra meg a kellékeire, örülök, hogy a modellt meg tudtam venni :D
Mindegy jó kis időtöltés volt, gondolkodok mi lesz a következő, de inkább előbb ezeket a fontosabb kellékeket kéne beszereznem
-
Jokis dio tema