69150
-
szépnek szép, az ára is szép... :) -
JAJA! ez pl 10K-ert nagyon korrekt! (Meg amugy is a Dragon mindig korrekt maketteket gyartott...kar hogy a kisoccse a Kirin nem kaphato felenk) -
online szaksajtó??? olyan is van? mert én kerestem bár nem nagyon találtam -
akkor neked van igazad -
az más, nekemis van olyan autóm(96 chevy impala) ami egyépként AMT, a doboz alakja is amt, csak revell logo van rajta, de a hús-vár revell sztem elég gyenge -
Nah en meg az "azt nyomjak"-ba tartozok! -
ok, sry, én autós vagyok, amazokról nemsokat tudok, de sztem akkoris úgy a legelterjedtebb, de ezt azok tuggyák akik azt nyomják -
a tamiya meg meg sem áll 10.000+ -ig!:D bár most a dragon ad ki harcjárműveket mindenféle feljavítóval! pl. (nézd meg a többi képet a kis kép alatt!) -
Ez se igaz! Mert a Revell csomagol Dragon es Hasegawa (sot meg italeri es AMT vagy Monogram) maketteket is! Nagyon sok koztuk kivalo minosegu csak tudni kell melyik!
(ezert kell olvasni a nyomtatot es online szaksajtot!!) -
Nem ugy van az! Van letjogosultsaga legijarmuveknel az 1:32-nek! SOOT De meg az 1:72-nek is! Mellesleg mint irtam az uj iranyzat a 48-as harcjarmunek is is van letjogosultsaga! -
a revell nem való első makettnek mert egy rakás ***, pontatlan meg mined, sztem legelsőnek tamiya lenne jó, de az drága
(a revelles az én vélemyénem, de sokan egyet értenek, de szójjatok ha nem így van) -
Sokan gyartanak meg 1:76-os harcjarmuveket!
pl Fujimi vagy Revell, hogy csak a jatek-makett.hur-ol bongesszunk.
Amugy en sose ertettem ezt a meretaranyt! ez mar olyan kicsi mint pl a repuloknel az 1:144...en sose lattam ertelmet ennek a meretaranynak!
A legujabb Tamiya iranyzat az 1:48-as harcjarmujeinek mar annal inkabb! -
harcjármű 1:35, légi szarok 1:48, autó, kamion 1:24 v 1:25, motor 1:9 szetm így az igazi
a kép meg szar lett, de katt az x re és bejön -
ja, csak revellben az 1/35-ös harcjárművek 4000-től kezdődnek, és sztem a Revell adja legolcsóbban a cuccait, de szóljatok ha valami olcsóbbat találtok :D -
na ittvan rendes autóba, hogy mit vettem, csak azon a rendes bbs bmw felni van nem ilyen szutyok, ami megöli az egészet
-
de mondhatnám azt is,hogy az 1/35 a legelterjettebb a piacon minden téren!:D -
azt hiszem a matchbox gyártott 1/76-ban cuccokat,de azokat már sehol nem kapni! -
harcjárművek terén az 1/35-s méretben utazik a harcjárműmakettezők nagy része! vannak persze,akik 1/72,1/76,de az 1/35-ös mérethez van a legtöbb feljavító,kiegészítő,dioráma alap,dioráma kiegészítő,meg minden egyéb... -
Kezdesnek mindig egyszerubb nagyobb makettel kezdeni...mert azon a reszletek is nagyobbak! -
1:76, na erről még nemis halottam, csak 1:72 ről -
najólvan, inkább akkor meggyűjtöm a pénzem egy nagyobbra :D -
inkább hagyjuk abba a találgatást,majd ő elmondja mi van,mi nincs:D -
En is azt mondom hogy ekkora meretben ha nem verprofi az ember osszerakja, lefesti mak porral koszolja es orul neki...de ne varjon olyan kivitelezest ami pl a linkelt 35-os makettrol keszult kepen volt! -
akkor asszem ez sem lesz valami sokszínű, aprólékos, kiállítandó darab
-
Erdemesnek erdemes..de mig a kodoelst egy 35-os maketten szoropisztolyal kel vegezni es pl egy meretaranyos folt kb 2-3 centi is lehet addig egy 76-oson egy 2-3 milimeter legjobb esetben! Magyarul lehet 76-ban szepet ksziteni de fel kell kotni a gatyat! -
de azt is írta:
"székesfehérvárra el tudok jutni"
Ott már csak van vmi
-
szerintem kínszenvedés lenne 1/76-os méretben ilyeneket csinálni rá...azt írja a játék-makett,hogy Hossza: 63 mm...meglehet próbálni,de nem tudom én lehet csak összeépíteném és kész :)) -
hát arra rájöttem
akkor, ekkora méretnél nem is érdemes részletesebben megcsinálni?
-
lehet nem olvastad,de írta,hogy:
"fejér megye, a faluban ahol lakok még élelmiszer bolt is alig van."
szal ezek után a barkácsbolt eléggé megkérdőjelezendő!:DD
bár majd ngcs megmondja mi a helyzet náluk ezen a téren! -
Nah jah csakhogy ze 1:76-os az meg 1:35 makett kb 3x akkora.. -
fabulisnál 2520,- szal játék-makettnél még jobban is jár!:D -
hát sztem lemegy a barkácsboltba azt megvan minden 1000-ből, már ha nincs nekik otthon kés, vagy olló :D -
miért, ez jobb?:D -
nem tudom mi van nekik otthon,sajnos nem tartok listát a szerszámjaikról!:DD
de mondjuk jó lenne tudni van-e otthon csipesz,pvc vágó (nekem az van,és tök jó),valamilyen finom reszelő nem ráspoly:D -
ja igen! meg higító sem árt,mondjuk én nem szoktam makett gyártók higítóit venni,hanem van egy 1 literes lakkbenzines szintetikus higító palackom,aztán azzal elvagyok!:D -
jaa... ez nem jó, ezt csak össze kell rakni :D -
van akció:
-
na erre azért kíváncsi lennék 2 ropiért :D
-
sztem az az uccsó felesleges (főleg 2000-ért), ezek minden házban megvannak, legalábbis nálunk megvannak
-
akkor fog kelleni
ez...kezdésnek kiváló
ajánlom ezt is mint ragasztót...bár nekem van tubusos is,de a tűssel sokkal kissebb cseppeket lehet csinálni,ami egy autó esetében jobb szerintem mint egy tubusos,de ha kell tubusos is,akkor íme
nem találtam meg a használati útmutatóját az autónak,szal hogy milyen festék fog kellenni,ez csak akkor derül ki,ha megjött a makett,és az elején elolvasod a festékeket! de még keresgélek,hátha
PVC vágód van? mert akkor nem kell azt külön venni
de ha van még pénzed,akkor beruházhatsz ebbe is...csípőfogó,kis reszelő,csipesz,kis kés egyben!
hiába a kezdés nem olcsó!:)