69150
-
De mivel bankartyaval fizet az ember igy ¥=>$ es $=>Ft-ot kell szamolni...
De elozetes kalkulacionak megteszi a ¥=Ft is. -
ha az 1999.co.jp-t nézed,akkor minden makettnél ott van,hogy Currency Converter az ár mellett...arra katt,és bejön egy oldal,ez: http://www.xe.com/ucc/
na és ott:
this amount - ár yenben
of this type of currency - japan yenre állítod
into this type of currency. - hungary forintra
majd perform currency conversion -
http://www.mnb.hu/engine.aspx?page=napiarfolyamok -
mennyi egy yen? -
nem, egy centivel rövidebb
-
htx,megy a linkek közé!:D -
Nah meg 1 tavolkeleti gyarto..megint csak szivrohameloidezes gyanant 
Aoshima -
a lényeg látszik,maga a tank akkora mint egy csomag rágó!:D -
..es hogy fajditsuk a szivuk az ujjoncoknak! INNEN valogassatok..es ennek tukreben nezzetek a magyar kinalatot..
-
Tessek Fujimi weblap -
nahát ebből sok nem látszik
-
a linket kihagytam: Kép (487.9 KB) -
na itt ez a monstrum, odaraktam egy rágót szemléltetésképpen, de legalább kaptam egy pálmafát, meg egy darabot az "Afrikai" fölből
-
Tamiya,Fujimi,Revell,Hasegawa -
hasegawa jutott még eszembe,meg az AMT,csak annak nem tudom az oldalát! meg a Fujimijét sem! akkor még gyárt a Heller is,de az szerintem nem olyan jó,Italerinek sincs nagy választéka -
és a márkák közül melyiket érdemes? pl. múltkor hallottam hogy airfixet ne vegyek
-
persze gyárt még más is,mindjárt összeszedem őket -
csoportot állítsd autókra,és könnyebb lesz! az alcsoportot meg 1/24 (75mm)-re,és mégkönnyebb lesz!:) autókat ezek gyártanak: Tamiya,Fujimi,Revell,Italeri...de inkább,hogy tisztában legyél a gyártók kínálatával,látogass el az oldalukra,hogy miket gyártanak! revell, tamiya -
Ahol ilyen logo van mellette az elvileg van raktaron is!
-
mind az -
most itt keresgélek autókat de nemtom hogy ezek közül melyik makett és melyik nem. vagy talán itt mind az? -
tudom, közben észrevettem :D -
Dragon is "arrafele" van...Fujimi is...es meg hany olyan gyarto amirol felenk nem is halottak meg(foleg boltokban)... -
Meg jo hogy bezserzik...kurva messzirol kell hozni...a szomszed orszagbol... -
azt mondta azért mert nehéz tőlük behozni, mondjuk ezt elhiszem, hisz a föld másik végéből hozzák:D -
bázzz!:\\ azt nem mondta,hogy miért?
amúgy igen! fabulis
csak ez drágább,és nincs minden raktáron,szal ne lepődj meg ha majd egyszer innen rendelsz,és olyan 1 hónap múlva jön a cucc!:D bár az edurad maratásokat 2 hét alatt beszerzik -
Szemmel lathatoan eddig se vittek tulzasba a Tamiya forgalmazasat... -
Nah jo az 5let volt..ez meg mar velemeny 
jonekem igy is csak ez mar Tokyo-i neon tablara hasonlit :D -
ezt csavarhúzóval kell összerakni, 5 darabból áll összesen, volt már ilyenem. 
kösz a segítséget fiúk,
eltelefonáltam a jatek-makett.hu-ra, és azt mondták hogy a tamiya modellek forgalmazását be fogják szüntetni. :S
-
"minek van az SGmakett ha meg se nezi senki?! Valami baszott nagy villogo linket neki"
döntsd már el!:DD -
Szerintem jobb volt ha csak a felso villogott ;) Legalabbis nekem jobban tetszett -
na,mostmár villog minden!
-
de még így is azt hiszi az ember, hogy a fórumra gondoltok, mert én amikor először jártam erre egyből arra gondoltam, hogy majd ezekre a témákra kapok itt választ.De lehet, hogy bennem van a hiba
-
Jo lesz ;) -
vazz,mennyi hsz :o -
amíg szárad valami összedobod;) -
:DDD lehet a Makettező tec...és az SG Makett képjét villogó gif ként csinálom meg!:DDD már meg is van az ötlet,csak kivitelezni kell...na majd ha lesz felesleges fél órám megcsinálom...na nem mintha olyan elfoglalt lennék!:D -
ecsém,eddig észre sem vettem hogy rá lehet kattintani azon a képen a dolgokra 
De tényleg nagyon el van dugva :D -
Nah most komolyan! Skyline minek van az SGmakett ha meg se nezi senki?! Valami baszott nagy villogo linket neki meg a FAQ-nak is! 
-
van Sgmakett linkek alatt van is par...
van mellette az elvileg van raktaron is!