69150
-
Széplesz...
De sztem 2 hásó lámpa kellene :P
-
Hát alapjában véve az első generációsat annak hívták, mivel ez elméletileg a Civic "sportverziója", de ez már 2.gen, ezt már asszem nem hívták Civic-nek... -
ez a neve -
Te vagy, mert ez a gyári neve... -
Köszi
-
őőő... skyline most láttam,hogy elírtad az autóim közt a crx nevét 
,,Honda Civic CRX,,
vagy csak én vok a butus? mert én még nem hallottam így
-
gyönyörű
ehhez csak gratulálni lehet... így tovább
-
en is csak akkor kevergetek ha egy bizonyos szint nem lehet kapni..de pl ilyen trivialis "minden sarkon kaphato" szineknel mint ezust, fem vagy alu megveszem (azaz vettem, mert ezekbol a szinekbol van vagy 4-5 felem az akriltol a MM metalizerig...) -
Hát nem tudom, a kevergetés elég időigényes... -
kinek, hogy, csak ha van már más festék, akkor érdemesebb kevergetni...szerintem...:) -
Szerintem egyszerűbb megven azt a 300 forintos festéket, mint minden egyes alkalommal kevergetni... -
Sztem meg lehet oldani keveréssel is, ha van már alapból feketéd, vagy fehéred(nekem volt) akkor elég megvenned egy ezüstszínűt, azt keverheted feketével, fehérrel, és így lesz egy kis különbség a színek között. Elsőnek amúgy ez sem annyira fontos... -
regihatos
-
Egy kicsit haladtam a Bömössel...
-
azért nem árt, figy ezt a képen a motort
ebben van vas és alumínium (meg egy kis kosz de attól tekincs el
ugye mennyire különböző!? -
Csoder #40743 Nem ver meg senki, ha nem veszed meg mind a hármat. Ha van pénzed rá, és lelkiismeretfurdálásod sem lesz utánna, akkor megveszed, ha nem nem. Nem halál fontos. Főleg az első makettnél. -
nem ugyanolyan, de hasonló, pl. aluminium + ezüst sztem eléggé hasonló -
"tök ugyanolyan színű"

Miert lenne ugyanolyan szinu?! Vegyel egy vasdarabot egy aluminium daradbot es egy ezust valamit a kezedbe....egyaltalan nem ugyanolyanok..
Ez kb olyan mint mikor szegeny megboldohult nagyanyam minden repulore azt mondta hogy ugyanolyan...
Vagy mint a gyoker jonep mikor ravagja barmire ami az egen van hogy repulo... -
Aluminium
Vas
Ezüst
1ik modellhez mind3 festék kell, azt írták (+ persze még több más szín is)
ezekkel nem lehet spórolni?
tök ugyanolyan színű, fontos lenne mind3at megvenni?:/
-
Hat ha oket az autozas erdekli, akkor arrol irnak. -
nyulhun #40738 csak kevesen írnak róla sztem inkább autóznak -
Itt. Mindig is voltak akik csoromposoket epitettek. Ha megnezed az Sgmakettet ez eleg egyertelmuen bebizonyosodik. -
Csoder #40736 Hát az nem olyan biztos.
-
köszi, akkor már lehet, hogy jobban megéri egy új készlet vásárlása :) -
Csoder #40734 "Tud vki olyan boltot, ahol biztos megvan ez a könyv?: "Hobbim a makettezés""
Nem. :o)) -
Csoder #40733 Ingyenesen le lehet szedni onnan a pdf-ek zömét, de van napi limit, ha regisztrálsz, az nő. Néhány könyv azonban csak VIP, előfizetői regisztrációval tölthető le.
A festékeltávolítást illetően, asszem' a fékolajjal elég jól le lehet szedni (csak a régebbi fajta fékolajjal, az újabbakból hiányzik az az összetevő, ami felszedi a festéket), viszont utánna alaposan meg kell mosni a darabot, mivel beleül a panelvonalakba a cucc. Tapasztaltabbak a Szi-Ti nevű lefolyó tisztítót javasolják, de úgytudom, hogy az már régóta nem kapható. Halottam, hogy a tesco-s, (narancssárga) lefolyótisztító is bevállt egyeseknél: be kell áztatni, aztán ha magától nem jön le, rákell kicsit segíteni pl fogkefével. Gumikesztyű/szemüveg ajánlott. -
Ja és hogy tudom eltüntetni a modelljeimről a festéket(olajbázisú)? Mert vannak katonáim, hát azokat régen lefestettem 2 színnel, azt kész..most szeretném aprólékosabban megcsinálni.. -
Nahát, méghogy nem lehet Matchbox maketteket kapni!
Ez bizony egy eredeti Matchbox, mint minden 1:76 Revell harcjármű. Csak újradobozolták. Meg valamivel kevésbé "vidámak" a színei. -
Erről a "betah" oldalról ingyenesen le lehet szedni a cuccokat?
Tud vki olyan boltot, ahol biztos megvan ez a könyv?: "Hobbim a makettezés"
Mert tudom van az Allexandrában, de ott a boltban szinte soha sincs az, amit épp szeretnék :) -
nyulhun #40729 mindig ez a benzin gőz -
nyulhun #40728 hol? -
Eddig is volt. -
nyulhun #40726 Mi kell hát ha tudok segíteni. végre valaki aki dojcs cicákkal foglalkozik.
-
de ha mindig mást keresek sosem lesz olyanom amilyet akarok:D
-
nem nagyon! keress mást,van még egy pár makett!:D -
nem tud vmelyikőtök eladó tamiya castrol supra-t??:))
Hlj-n nincs:S( -
Csoder #40722 Asszem még Skylinenak -
Hát nem nekem ^.^ -
Valkinek mar egyszer csinaltam egy bazi nagy Tigris tankos packot..de nem emlekszem kinek. -
Na siekrült egy olat leszednem,amibe egy darab szines kép,hátmég' festések nincsenek :DD
Ellenben igen részletes. Link.
Aluminium
Vas
Ezüst