69150
-
..es tedd hozza hogy van neki RC valotazata is a Trumpinal! -
Hát ha mozgathatóra is meg lehet oldani,úgy oké.
-

-
váá !
Trumpeter 1:16-os T-34-eséről pár kép:
1.
2.
3. (omg)
4.
5.
Hát megéri az árát... -
nincs! -
de szerintem jobb,mint a tamiya lánctalp,mert szerintem ez "mozogatható"...mert egyikre rárakod a másikat,majd a "tetőt"...míg a tamiya szemenkétije az nem ilyen,szal neccesebb pl a Tigris első görgőjénél megcsinálni!
-
Ez horror. -
srácok... kicsit fura kérdésem lenne,de fontos..
van egy 1/18-as maisto gallardo ebay-en elég jó áron,amire le szeretnék csapni,csak a srác akivel ilyen dolgokat szoktam intézni nincs gépközelben,és a paypal-jával is gond van..
szóval a kérdés: van vmelyikőtöknek paypalja és ebay-regije? az ebay-regi nem olyan fontos,mert meg lehet most is csinálni,de a paypal az feltétlenül az..
Fontos lenne://
Előre is köszi:)) -
Kep alapjan szvsz: muanyag es pattintos. De meg kell nezni a dragon lapjan ott biztosan le van irva! -
műanyag,és így kell összerakni:
-
Na 3 kérdés:
Ezt a lánctalpat hogy kell összerakni ? Kell ragasztani,vagy pattintós?
Fémből van? -
Erdekes hogy ra van irva hogy 1:32...az 54mm-es meretaranyu figura dobozon most latok ilyet eloszor! -
hmm,jópofa diorámát lehetne csinálni ebből :o -
google? -
megtudnátok mondani hol találok olyan mozdonyokrol ilyen képeket?????köszönöm -
-
-
Csoder #40821 :o
Szép szám. -
de szetm te vágod itt a hajókat :D -
Ember,ne redukálj le csak a hajókra :D
kb.100 repülőt,és vagy 50 karckocsit építettem már,hajót ezzel szemben max 10-et (még) :D
Ja,és 2 autót
-
neviccelj,ez a bmw nagyon szép :)
A gumi meg nme szélesebb,hanem épp keskenyebb :)
(csak egyszer patkázd meg....) -
húúúúba+ o.O -
szépek amiket te raktál be,de nekem az is bejön amit én raktam be:P:))
mindet elfogadnám:D az egyik legszebb bmw..
integrára nincs 5letetek? -
nekem mind1ik teccik, csak japán legyen;) -
láttam ma kettőt belőle,egy ezüstöt,meg egy kéket,mind2 STi volt
nekem valahogy nem jön be! :\ -
Hát énsem amíg nem láttam élőben, de nagyon jó!
Az előző is jó volt, de ez élőben nagyon állat! -

bár én nem rajongok túlzottan a metálkékért,de szép! -
nekem nem tetszik,az első lámpákkal nem tudok megbarátkozni! az egyel korábbi modell szebb szerintem! -
-
hát ja...
nekem régen egy Mi-24 volt ien rövid...
Azis rewell, mert leginkább azokat csináltam, meg nem is tom régi orosz gépeket, jahh, meg egy Academy Su-24, ezek voltak régen... -
azt nem írtad hogy nagyon szar lett :D -
nincs,mert már az is az olvasztóban van,vagy már újrahasznosították,és műanyag tál lett belőle!:D amik nagyon rondák voltak,azokat kiszelektáltam,de ezt már írtam!:) -
kép van róla? :D
-
hát ja,az a baj,hogy az elmúlt években csak halmozódnak a makettek,mintha nem lenne időm makettezni,pedig nem vagyok valami baromira elfoglat,fontos ember!:D az előtt amint megkaptam a makettet rögtön nyitottam ki,és épült is...eddigi leggyorsabb makettem fél nap volt,egy Revell Porsche 911 Turbo...mondjuk félig meddig meg is látszott rajta,de a festék valamitől baromi gyorsan száradt! -
:D -
ez nem erről szól... majd felnősz.. -
tékelhettél volna -
naja, Sky, te ien multifunksós vagy :D
De minden típusból legalább 2-t egyszerre :P -
a google a barátunk de spec iylet (még) nem találtam. csinok én repülőt is, de háttéranyagért nem ide jövök ;) ez most oyan volt amit nem találtam és gondoltam vki esetleg rábukkant vmi oldalra valahol a rengetegben ahol pont iylenek vannak. (mert uyge ez sem elképzelhetetlen) -
nem tudok erre nagyon mit mondani,csak annyit,hogy vannak itt akik mostanság csak autóban utaznak (Gero,kbx,MikX,Rush,stb),de van aki csak repülőben (pl Seaweed),de van aki hajóban (pl Petyus),de van only harcjárművesünk is (Csoder)...de ettől függetlenül vannak olyanok is,akik "vegyes felvágott",vagy másba is belekóstolnak (mint pl én,aki egyszerre épít U-Bootot,Tigrist,Willyst,Suprat,CLK DTM mercit,stb),de ha végignézed az sgmaketten az infót,vagy ha van,az adott embernél a makettjei részt,akkor láthatod,hogy többen sok mindenbe belekóstoltak,pl kbxnak van repülője is,meg csörömp,de Seaweed is épít Commando Cart,meg majd diorámát,és Petyusnak is tervbe van véve dioráma!:) különben van amikor autókra van ráállva a topik,van amikor csörömp napokat tartunk,de hajók is voltak,meg repülők is szépszámmal! szal nem kell letörni,mert pár napig az autók "uralják" a topikot!:D de különben mindenki olyan témákat linkelget amit szeret,szal nincs megkötve senkinek sem a keze! amikor nyílt a topik lassan 3 éve,akkor az volt a címe,hogy Autó makettek (asszem),de egy idő után jöttek az "újak" (akkori viszonylatban újak),akik nem autókban utaztak,szóval megkellett változtatni a topik címét a mostanira
(ja,ha valakinél valamit tévedtem,akkor sry,és javítson pliz'!:D)