69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Seaweed
    igaz nem tank de jol johet:

• PrasCo
    Korrekt, de igazán csak gyakorlatnak akarom azt a nyomorult StuG-ot felhasználni, így jelen esetben nem különösebben érint a dolog autentikussága, hanem inkább a technikáját szeretném tanulni.
    Na meg, miután az elmúlt években valahonnan a mocsárból egy egészen egybenmaradt T-34/76-ost rángattak elő (ráadásul ha jól emlékszem, német felségjellel), igazán nem esik nehezemre elképzelni egy "mi lenne, ha..."-t. :) Esetemben most a lényeg, hogy értelmesen tudjak végre megjeleníteni valami rohadást, mert szeretnék majd egy ezzel kapcsolatos diorámát összehozni, de ehhez tanulnom és gyakorolnom kell(ene).
  • Seaweed
    kilott T-72:
  • Seaweed
    Mondjuk ezek kilott T-55-osok! De kiindulasi alapnak jok!
  • Seaweed
    Nem tudom..nezd at a gyartok weblapjat...azt tudom hogy pl az Italeri gyart ilyen csapat kamionokat de ha jol remlik Moto GP-eseket....
    Meg kell nezni a gyartok lapjait!
  • Seaweed
    hat a masodik VH utan osszeszedtekk a csataterekrol a cuccokat szinte mindenhol...es vagy beolvasztottak vagy muzeumba kerult ilyen-olyan allapotban. Szvsz nagyon nincs is olyan 2VH-s tank ami 60 eve kint rohad a sztyeppen!
    De pl orosz utodallamokban sok T-55/62/72-est latni szethordva ott rohadni az utak menten. Vagy a kozelkeleten ahol a sivatagban meg PzIV-est is latni rohadni mivel tobb fel is hasznalta azokat a modern haborukban is! (pl egyiptom, sziria, es a palesztinok)
  • gordon 24
    #41420 ?? Valaki? Fontos volna.
  • PrasCo
    Óóó, remekjó, köszönöm! :) Akkor már van elképzelésem nagyjából, hogy hogy kéne nekiállni.
  • PrasCo
    Az "első felén" 1900-tól 1950-ig bármit értettem, a lényeg, hogy vas legyen, referenciának lenne rá szükségem. Írhattam volna konkrétan StugIII. F-et is 1943-ból, de teljesen fölöslegesen, csupán arra lennék kíváncsi, hogy néz ki egy 50-75 éve kint rohadó jármű. Ott meg már igazán lényegtelen, hogy milyen az, rozsda-rozsda. :)
  • Seaweed
    Addig meg egy frankon lelakott tankrol egy kep

• Seaweed
    Pontosan milyen tankra is gondolnal?! Mert a "huszadik szazad elso fele"...khhm az en olvasatomban az 1VH!! (bar lehet en vagyok a hulye!)
  • PrasCo
    Hozzátenném (tényleg kell az a VIP... :\ ), makett is nagyszerűen megtenné.
  • PrasCo
    Üdv!
    Egész véletlenül nincs valakinek a farzsebében egy-két kép valami szärrárohadt, rozsdás, elhagyott harckocsiról? (lehetőleg huszadik század első feléből)
    Nagyon megköszönném, mert Google bácsi mást sem csinál, csak szivat...
  • DJ RUSH99
    na,ha már itt járok mutatok én is vmit

elkészültem a merci alvázával:)

• DJ RUSH99
    bocs,csak kipróbálom,hogy berakja-e a képet:D

• DJ RUSH99
    vazz ez gyönyörű lett

gratulálok,minden elismerésem a tiéd
  • DJ Skyline
    bazz
  • KnightRider

Ha valaki tudna segíteni... Saját készítésű decal-okat szeretnék gyártani. Milyen "papírra" kell nyomtatni? Jó, tudom, hogy nem papír, valami vinil féleség, de nem tudom, hogy miféle és hol lehet kapni. Ha valaki tudja, kérem, segítsen...
  • gordon 24
    Szeretnék egy ilyet összeépíteni, nem tud valaki olyan gyártót aki foglalkozik ilyen kamzikkal?

• modellmaker

Hasegawa F-104G

• modellmaker
  • Seaweed
    hmmm autosoknak is van mit nezegetni
    http://www.modelsforsale.com/catalog/index.php?cPath=10_10999912
  • fistin
    oké ezt megkaptam... -.-
  • flamerPUG
    KBX ISTEN ÉLTESSEN ;) :)))

'/mellékesen szép a bm is de most az elsö sor a fontosabb :) /'
  • flamerPUG
    én nem vagyok tul sokszor itt fent, de ezzel egyetértek Veled :)
    Hát igen, egy pár hete nyáriszünet van az iskolában :DDD
  • Seaweed
    nembiza! mert kommyen mesz ignore-ra es akkor kerdezgetheted a hulye kerdeseid a kutya se fog ra itt valaszolni
  • modellmaker
    ezt csak a "régiek"nek

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    eddig semmi bajom nem volt az újakkal de akik ebben a 2-3 hétben jöttek hát.. khm.. inkább nem mondok semmit.. azért van hogy mi sem értjük értjük meg egymást de ennyire f*szlámák nem vagyunk!
  • modellmaker
    "egy pár képen mivel van lekenve a tank? és az mire jó?"

na geci! mer' ebből pont rájövünk mire gondoltál! besétálsz ide akkora arccal mint egy ház b*zdmeg! lehet máshol elmegy még itt a fórumon is de nálunk nem!!
  • DJ Skyline
    nem kéne!
  • fistin
    beletelt vagy 5 percbe mire eljutott csudálatos pont agyadba mit is kérdeztem valójában?
  • kbx
    Köszi srácok, majd holnap kiderül a gárdony versenyen, hogy a zsűrinek mennyire fog tetszeni, de viszem a skyline-t is, majd arról is rakok képet, mert kicsit még feldobtam a motorterér néhány kütyüvel, meg kábellel...
  • Seaweed
    csudasosejelnikmeg magazinba* valo ez is

(*.: gyk.:PM)
  • DJ Skyline
    engedelmeddel save as,és majd felteszem sgmakettre!:)
    [csak most technikai szünet van az oldalon]
  • kbx
    Szó, hír déj ár:

• DJ Skyline
    szép!
    bár én nem kékre festettem volna,de mind1! :D
  • kbx
    Ja, az para volt, de nem tudom hogy került oda...
    Mindegy, már nem vok olyan állapotban hogy értelmesen tudjak beswzélgetni...
    Haverom meglepett 1 literes Jéger-el:DDD, és már nincs sokbelőle...
  • modellmaker
    spam :D
  • Glpetyus

Az a fényezés
  • Glpetyus
    ték :)
  • Glpetyus