69150
-
hát ja :)
különben diorámába gondoltam, csak jobb lett volna a sár mint így a megszáradt sár, de végülis ez is teljesen megteszi :] legközelebbre beszerzek fényes lakkot ^^ -
Szerintem ez olyan: Csak az a kérdés ilyet gyártanak-e:
-
de legalább már ezt is tudod! bár a tankokhoz annyira talán nem kell
[okoskodik, sose csinált tankot] -
jovanna
-
hát jó, én annyira kezdő vagyok, hogy nem sokkal egy dragon figura után vettem egy panzer 4est, és most ott tartok hogy csinálom a lánctalpat, aztán eszem ágában sem volt hogy "fényes lakk"ot vegyek ... -
Hát hogyne még meg se vettem. -
1 makettolonak alap felszzereltségei közé tartozik a fényes lakk. szerezz be egyet és kisérletez-kisérletez-kisérletez. aztán még egyszer probáld ki és csak akkor vidd fel a makettra!!! -
én közveteln nem ismerem
a lényeg az, h itt ujra indul a makett klubb, és ott van egy srác, akinek 1 haverja foglalkozik vele. nekem pl 1 1/48 p61eshez fog csinálni komplett szettet (EGYEDI), és kb max 2e pénz lessz!
a "közvetitö srác" 1ébként ma utazott el 1 honapra külföldre:(
de addig van mit épiteni nem?:P -
okés kösz, és azt keverjem össze a sárral, vagy ilyet nem is kell?
mondjuk szerintem nincs itthon, szal más megoldás nem lenne? xD -
fényes lakk a kulcsszóó -
Kivel és hogy? -
hmhmhmhmhmhmhm?
hogy csináljak olyan sarat ami vizes hatású lesz, azaz sár is marad, nem szárad meg?? kérek valaki prűt mondja el nékem!! -
Itt megtalálod: Makettinfó -
matricát tudok sztem csináltatni! -
Hát az a baj hogy nem. Sőt még azt se tudom biztossan hogy Peterbild-e. -
kki az az rcm és hogy/hol lehet elérni? -
egyiksem olyan, nemtudod pontosan a nevét? -
Nem tudom KBX ajánlotta. -
sztem is túl fekete lenn, minden elveszne, nagy feketeség és kész, lehet hogy egy igazinak jól ál, de a makettet megölné hogy kívül belül fekete szerintem -
hogy csináljam azt meg hogy a sár amit felvittem a tank lánctalpára, az vizes beütésű, azaz sár maradjon, és ne száradjon meg? -
Na rákerestem erre az ügyre:
Szerintetek melyik hasonlít jobban? Ja és a képen az Peterbild Szerintem az de nem értek hozzá anyira?
Ezt találtam:
Szerintem ez olyan nem?
-
túl fekete lenne...:P szerintem ütős lesz a fekete-vaj:)) -
italeri és revell -
italeri és revell -
ki az az rcm? nekemis kell matr-ica! -
Az de komoly lenne. Akkor megkeresem majd RCM-et ha meglesz a kamzi.
Köszi. -
RCM gyárt matricát, írj neki privit!
Petterbildet, asszem a Revell gyárt, és ráadásul 1/25-ös! -
Oké! köszi szerintem körbe nézek.
Ja igen erről jut eszembe:
Szeretnék egy olyat csinálni hogy, vennék egy Peterbild kamiont póttal és ezt képek alapján átalakitani a NASCAR autó szállitó autójává.
Szerintetek hol lehet olyan matricákat csináltatni mint amik a modelekhez vannak?
És milyen cég gyárt amerikai kamzikat?
Valahogy igy csinálnám meg. A multkor azthiszem valaki már irta hogy az Italeri gyárt kamionokat, ők gyártanak amerikai gépeket is?
-
Gordonnal csorgatnánk a nyálunk!:)) -
uhh, igen én kerestem, de bajai vok:((((( -
én a fehérperemesgumis krómküllőközepű felnit tartam az igazán klasszikussnak -
Bp. Euro center, Modell és Hobby, nem tudom milyenek voltak, de volt vagy 8 féle! -
Ez többé kevésbé klasszikus felni, mert ez olyan mint a régi Cragar, csak szélesebb, meg nagyobb -
Mi hogy mi? Hol menyit milyet????? -
Nem Te kerestél nascat maketteket, mert szerdán láttam egy csomót az Euró Centerben!! -
sejehaj ez:
bár lehet h egy klasszikus felnivel jobban nézne ki, de mittomén, ígyse rossz -
Nem tudom, én úgy vagyok vele, ha tetszik akkor tök mindegy hogy hívják, ha nem akkor is:) -
mert nem illik rá!
az a felni, lehet, hogy szkájlájnon, vagy japán csodán "jol néz ki" de NEKEM nem teccik az AUTOkon
géz=gáz:P -
és ez mért baj amúgy? -
Szerintem az a baj vele hogy egy impaláról az embernek nem ez ugrik be. Mondjuk nekem tetszik.