69150
-
pff... ez mekkora szar!
kurva rosszul szűrted le!
A végre nekem is van oldalam jelentése: ezer éve szenvedtem azzal,hogy legyen egy oldalam ahová felrakhatom a cuccaimat,stb és most végre (ideiglenes megoldással,mert azért jó elnne egy komolyabb oldal mint a g-portal) sikerült összehozni! -
Jah jo...bocs..nemszotam'! nem akarom a homkvarat ledonteni... 
-
Tessek EZ makettezo portal! Ettol mint Mako Jeruzsalemtol.... -
Csoder #42313 A "végre nekem is van oldalam:))" mondatból azt szűrtem le, hogy egyesek körében most ez a "menő" (?), és ő sem maradhat ki.
-
Csinalj inkabb blogot! az sokkal jobb mint egy ilyen uberfos gportal....
Ha kell adog blogmotort amit barmelyik ingyenes tarhelyre feltehetsz..de van egy kurvanagy kupac inygenes blogsite is ami olyan mint a gportal csak blog....ott is lehet kepeket feltenni maketteidrol, meg irni okossagokat... -
azt mondjuk meghallgatnám mért van messze egy makettező portáltól... -
szerinted? hogy legyen hova felrakni a munkáimat,meg másokét is... haverokkal beszélgetni,stb! de ha valami zavar az oldallal kapcsolatban avn egy nagyon könnyű mód a dolog orvoslására...
ne menj oda
-
Pl ha engem kerdezne valaki, akkor en kategorikusan nemet mondanek! En NEM akarnam hogy mas weblapjan szerepeljen az en muvem! Hacsak az nem egy makettezo portal, vagy egy tarsasagi lap (aka SGmakett)! Tied mind2-tol tavol van! Most nem akarlak megbantani, vagy elvenni a kedved, de mi a f*sznak neked weblap?!?!?????? 
-
majd megkérdezem,és ha zavarja leveszem
de nem hiszem,hogy ellenére lenne
-
mondtam? egy szóval se... csak azért illene. -
úgy csináltok komolyan mintha ártanék neki vele... vagy mondjuk mintha úgy raktam volna fel mintha az enyém lenne! -
szerinted?
-
azt azért raktam be,hogy legyen valami hangulata az oldalnak
-
most találd ki,hogy kárára lesz 

-
az oldal hátterét cseréld már le,vagy ne is negyen,mert egy makettes oldalra nem nagyon illik egy ilyen háttér! -
megkérdezted? megengedte? -
-
kbx feltöltve
-
hülyülök 
-
jajnemár -
amcsi fíling rulz 
-
na de ez nem amcsi oldal,vagy igen? :) -
amcsi oldalakon tutorialnak írják:O:D de mind1 majd átírom,köszi;) -
Tutorialok?:DDD inkább Technikák...Tutorial a PC-s programokhoz,játékokhoz illik inkább -
végre nekem is van oldalam:))
még elég kezdetleges,de alakulgat:P ha nem haragszotok berakom galériába ti makettjeiteket is (már akié fent van sg-maketten) -
Makett keretenek egy darabjaval..az mindig van keznel. -
írtam azt is...gyufával a legkönnyebb a humbrol festékeket,a model mastereket meg egy hurkapálcával...addig kell keverni,míg az aljára lerakódott festék "gumók" elnem tűnnek! olvastam olyat is,hogy öntőkeretről levágsz egy T alakú részt,ami még befér a tégelybe,és azzal kevered -
bgabor #42290 A festéket hogyan szoktátok felkeverni? Fogpiszkálóval, például?
Akkor van megfelelően felkeveredve amikor az alján lévő festék teljesen elkeveredik a tetején lévő folyadékkal?
Csak azért kérdezem, mert eddig bárhogy kevertem, mindig az aljáig kellett dugni az ecsetet, hogy felhozza a megfelelő festéket. -
nyulhun #42289 nézd mit találtam a tengódhoz link -
énmeg megköszöntem privibe ;) -
ment privibe 1 jo cim -
igeen, ebben egyet értünk, ahol minden az amt ről szól, amt összes modellje egy helyen, ahonnan magyarországra is lehet rendelni, avgay mégjobb, ez mind magyarországon, pesten például vagy bárhol, és lehetne rendelni yeah
/álomvilág/ -
ohh, látom ez is Cad:) -
vaalami koszolásos technikával v ilyesmi -
Caddy-t én is néztem!
Nekem a 3 Earnhardt kocsi kéne (de nagyon)
kéne 1 jo bolt, ahol sok amt van -
pedig ezeket már régóta vadászom, most megvan, és nem lehet az enyém :'(
az egy-gyík
és a másik -
áááááááááááááááááááá, szóval nem lehet
:''''''''''''''''(
-
de nem csak sima barna, az addig nem lenne gond, de benne azok a mittomén mi a neve, nézd meg, nem csak barna, hanem benne ilyen "foltok" vannak -
arrol én is tudnék válogatni...
-
festéssel szerintem, és fényes lakk