Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A fehér alapú rallye autókon nekem a Tamiya Pure White jött be a legjobban.
kemszi2
akkor ilyet nem veszünk😊az elõzõ kérdés tárgytalan
kemszi2
milyen spry-t használjak a kasznira?
Szép jó estét Mindenkinek!<#wave>
Az Auditól csodát ne várj,ez egy 15 évvel ezelötti ESCI modell újra csomagolva.
A Tamyia Quattrója se tuti de inkább azt próbálj meg szerezni.
kemszi2
azon gondolkodom mit kéne csinálni a Deltáig.A Beta- sajnos nem valószinü ,hogy meglesz.Sajnos,talán együtt egyszer összerakjuk

ez viszont bejönne.Revell 4200Ft.Ha ló nincs jó a szam,ár is!
Jagi
Helyes. Valami új hír?

sly160
épp ideje. kihaltak a makettezõk?

Három boszorkány Swatch órákat néznek. Melyik boszorkány nézi melyik Swatch órát? Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?

kemszi2
létszámellenõrzésre jelentkezem!
flamerPUG
<#wow1><#hehe><#nevetes1>

TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

sly160
Ilyen sokan vónánk?

Három boszorkány Swatch órákat néznek. Melyik boszorkány nézi melyik Swatch órát? Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?

Seaweed
háj
sly160
Jó estét makettezõk.

flamerPUG
szasztok!
Ez nagyon cép otto! Drift car rulz <#eljen><#eljen><#eljen>

TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

MikX
Mondjuk én nem így fogom megcsinálni, de sztem piros lesz, vagy lehet nem...
Úgyis akkor dõl el, amikor megvettem, és vagy egy apig gondolkodok, hogy mien legyen 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Az is!
csak sztem nem látszik, vagy nem tom...
De igen, az Sárga...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Seaweed
<#hehe>
DJ RUSH99
<#vigyor3>

E30 4ever

Jagi
Inkább így vállalnám be...

Jagi
Jó az <#worship>
csak a kép... mintha az eredetin a hátsó sárga lenne <#fejvakaras>

Jagi
bunny
😛 😄

Jagi
ezekkel ki tudsz nyírni 😄 <#worship>

kemszi2
a Beta monte carlo-t nem valószinü hogy lehet kapni bárhol is én legalább is nem találtam.Viszont a keresztesómnak van egy.Azzon kezdtem el makettezni még olyan 7-8évvel ezelõtt.Csak a motorba kezdünt bele.Azóta úgy áll.Õ mostanában nem igazán makettezik.Na én erre a beta-ra akkarom rátenni a mocskos kis mancsomat...Ha eladja nekem.
kemszi2
ennyire benézni vmit...megyek elásom magam vagy: <#violent>----->:/
DJ RUSH99
de modellboltban is lehet kapni...az nem jó?<#fejvakaras>

E30 4ever

kemszi2
de...bazz mekkora egy fasz vagyok azt a k....a<#banplz><#lama><#falbav>
MikX
De magáról az autóról volt szó, nem?

kemszi2
http://www.hobbylinc.com/htm/tam/tam85045.htm hülye vagyok itt lehet is kapni potom 5$-ért
kemszi2

Szerintem még tuti lehet kapni a festéket Tamiya TS 45 Pearl White
DJ RUSH99
kemény a playboyos nyuszika ott azon a felsõ szárnyon😄 (nem értek a repülõkhöz,szóval fingom nincs hogyan hívják<#idiota>)

E30 4ever

kemszi2
hát remélem van, mert a mostani nem lesz elég.Elvileg lenni kéne mert r/c-ben még ha jól tudom nyomják a deltát
DJ Skyline
értem,köszi!

Seaweed
"Remove Before Flight" felirat van rajtuk, es altalaban egy szegecs vagy pocok a vegukon, (vagy epp a takaroezkozokon)es biztositjak a fegyverzetet stb-stb. Ertelem szeruen mikor kihuzzak onnantol tud mukodni amit biztosit, pl futomu stb-stb....(oroszeknal ez nem igy van)
DJ Skyline
Seaweed amúgy mire jók azok a szalagok a rakétákon,meg a többi cuccon? sosem értettem

DJ Skyline
lehet nincs kidolgozva😄

MikX
Szép, csak én nem tenném rá a takarókat a hajtómûre, eltakarja a kidolgozását a hajtómûnek...

Seaweed

sly160
Hi all. Geronimo lenne egy kérdésem. Honnan szerzed be a felniket?
Esetleg van eladód, vmi szép?

mi a helyzet vele?<#awink>
DJ RUSH99
kira<#eljen>

E30 4ever

MikX

Aham! Jaja, csak a felnit cserélem le, mert az egy kicsit...

Jagi
Van olyan is? Állat az a vas!<#worship><#eljen>

MikX
Aham...
Most is azon vagyok, hogy kitaláljam, mi legyen a köv. 😄
Arra hajlok, hogy veszek egy HKS Genki Sylviát, és megcsinálom utcai autónak vmi ütõs felnivel meg matricázással...

kbx
Bérmunka

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

kbx
Nem tudom, maj ki kell próbálni, de nagyjából jó! Én is majd csak késõbb építem össze, de azéert már tervezgetem milyen lesz....

MikX
És min, ha szabad kézdeznem?

kbx
ÁÁÁ, csak volt egy kis idõm 2 óra között, de már itthon vagyok, és dolgozom😊

MikX
Aham...
Hát ha átalakítással, de rámegy, akkor megnézem, bár lehet, hogy csinlok vmi egyedit rá, de az R32-t nem tervezem még összerakni, jelenleg csak a motor kell belõle a 33-hoz...
Egyébként az R32, R33, R34 "alváza" nem ugyanolyan? Mert akkor nem szenvedek az átalakítással...

Szerk: Most nézem, hogy csak a 33 és a34 nem ugyanolyan az alváza, a 32-es más egy kicsit, szal ez nem jött be...

<#wave>Nettezünk,nettezünk?
kbx
Az Én R32-emen R34-esbõl marad hátsõ lökös lesz,az elsõt meg átalakítom egy kicsit😊)

DJ RUSH99
ezt hogy érted pontosan? a fórumomban (makett tuning rulz) vannak képek,meg berakosgatjuk amit csinálunk...ha erre gondolsz<#idiota>

E30 4ever