69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • modellmaker
    nem kell hozzá Ő.. :)
  • modellmaker
    Móvár pedig jó!

a versenyek színvonalára nem lehet panasz, a "zsűri"-zésre már annál inkább. tisztelet a kivételnek. (nem sokan vannak) erről nem akarok többet mondani. aki nyitott szemmel jár versenyre az úgyis tudja...
  • DJ Skyline
    lehet ha Miguel Jiménez' jönne egy magyar versenyre,akkor nem is várnák meg a nevezés végét,hanem eredményt hírdetnének hardcjármű,és dioráma kategóriában!:DD
  • Jagi
    Jaaa tényleg a cCharger :) Vados a színe meg a felni is faxa:)

Válasz 'ChevyG' üzenetére (#42921):)

Ezek szerint akkor tényleg egy klubban vagyunk mindannyian, mert itt ugyanezt csináljuk, azzal a különbséggel, hogy nem dobunk össze zs-t
    és MM tényleg tagja a debreceni klubnak is (reklám - ertéelklubb*suttog*)
    Versenyre csak dunántúlra nem járok... pl Móvárra, mert "kicsit messze van :)

A másik, meg ha csak a magam szórakoztatására gyártok otthon a polcra maketteket az sem baj sztem... versenyre vittem is és az jött le nekem hogy hellyel közel el vannak ezek intézve... egy ismeretlen arcnak minimális az esélye.
    Szal el vagyok én magamban :) de a börzét me a munkákat azért megnézem...
  • Glpetyus
  • modellmaker
    na nekem meg azok nem jönnek be :D

szerk: mondjuk nekem a vh a herótom. a csapból is az folyik. a többi háborúról meg szinte semmi. fél napokat kell eltöltened kereséssel hogy vmi használható infót, képet stb találj.
  • modellmaker
    jaja! azokat néztem én is. ennyi pénzért kötelező darab mind.
  • DJ Skyline
    nekem ezek az új szekerek nem tetszenek! :|
    teljesen retróboj vagyok,aki leragadt a tigris tanknál,shermannál,stb-nél!:DD
  • Glpetyus
    [tudja]
    :)
  • modellmaker
    hát na. :D csak egy vmi tetszik izraellel kapcsolatban. az pedig a fegyvereik.
  • Glpetyus

Academy-nek kurva jók az újabb hk-jai'
    Az M-113 variációk,Bradley,Warrior,stb,marha jól kidolgozott készletek,és nem is drágák.Belső is ki van dolgozva,ami elég ritka (ennyié').
  • modellmaker
    ez isten! nagyon tetszik! mint már mondottam volt befigyel egy trumpi 35-s a szekrényben.
  • Seaweed
    Most mieert mar ? Ott van japan...a haboru utan kimondta az alkotmanyuk hogy nem lehet tamado fegyveruk...erdekes modon ezt mara ugy elfelejtettek mint a sic! Azt is kimondja hogy nem tartozkodhat japan katona mas orszag teruleten...erdekes ez is...ugye!?
  • Glpetyus
    Guszta ez az AS-90 is o.O

• Seaweed
    aha...hat akkor tenyleg valaszthatsz hogy meliky motorter tetszik jobban
  • Glpetyus
    :D
  • Seaweed
    Jah nekem is ugy tunt de nem akartam mar tovabb kavarni...majd jol eldontod melyiket epited meg! ugyis te vagy a nagy automogul nem en....
  • kbx
    Igen, bár nekem lesz egy kis alkotói szabadságom, mert full carbon body-sat csinálok, ilyen testcar fillingej lesz, csak néhány matrica, meg a Zero-s matrica ami a Gero Skylineján is volt, szóva egy fiktív csapat tesztautóját csinálom meg!!
  • modellmaker
    jah defense.. nc. :D

az is tetszik. de jó a "gyári" is.
  • Seaweed
  • Glpetyus
    igen :)
    idf : israeli defense force ( )
  • kbx
    Kivéve a bal alsót, mert u.a. mint a tied!
  • Seaweed
    De ahogy elnezem van egy par variacio....akkor jol utana kell jarni ki melyiket akarja megepiteni hogy autentikus legyen a motortere!
  • kbx
    Jó, de ez tuti nem az amiről én beszélek, mert ha megnézed az én képeimet, látszik hogy a kerékdob felett van egy pukli a sárvédőben, ez a 2003-asokra jellemző, mert azok már lejjebb voltak ültetve!!!
  • kbx
    Nem kell ehhez klub, van egy pár ismerősöm makettes berkekben, akikkel ugayan így segítjük egymást, meg járunk versenyekre... Meg persze a SG, itt is aki tud segít a másiknak...
  • Seaweed
    Te ismersz 350Z-bol GT-R-t? Mert en nem! Ott van a kep aljan a GT logo...
    Amugy a ket alairasa ez volt :
    "The VQ30 from the Team Xanavi Skyline GTR (JGTC)" Tehat a VQ30-as moci egy Xanavi Skyline GTR-ben.

• modellmaker
    IDF - ööö ez milyen? az Izraeli Blazer? a reaktív páncéllal?
  • kbx
    A BMW volt terítéken, most meg a 67-es Charger!, lassan kész leszek vele:)
    Majd rakok képeket!
  • Glpetyus
    IDF verzióba' ,vagy a gyári?
  • ChevyG #42926
    mint kiállitó v vendég?
  • kbx
    Köszi!
  • modellmaker
    a másik meg az M60
  • Glpetyus
    Voltam sok versenyen,de a börze a legjobb része ^J^
  • Glpetyus
    Nekem is teszik,de makettbe nem raknám :I
  • ChevyG #42921
    a klubb azért jo (S Z E R I N T E M), mert összefog 1 jo társaságot, és igy egymást segitjuk (igazábol motiváljuk). könnyebb igy eljutni versenyekre. (összedobjuk a benzin pénzt, nem muszály elmenni, lehet a többiekkel küldeni is cuccot) én csak simán polcra "sajnálnám" gyártani a maketteket.
    a versenyek pedig azért jók, mert látod mások munkáit, ötleteket kaphatsz/adhatsz, vannak nagyon jo börzék(!!!), és általába van 1 jo főzés is (ivászattal egybe kötve)
  • modellmaker
    annyira tetszik ez a gép. :) maga az M51

[center]

• kbx
    Na a képek meg lemaradtak!!

• kbx
    Azért mert ezek még a régebbi verziók, nem 2003-asok, vagy lehet hogy a piros az 350Z abban már nem vagyok biztos!
  • Jagi
    ööö mind1... nem mindegy, de mindegy :)
  • modellmaker
    bmw (asszem akkor még az volt :D )