69150
-
ne akard,hogy pókerezzen veled! :DDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gyuribá a sport1-en pókert közvetít -
soft rock. ^^ korda... pff :DDDd -
köszi. én fotóztam a brekkencset is. -
Csoder #43112 Jaja, fényes lakk, meg egy jó kis puha ecset, én is így csináltam a kübelwagen sárvédőjét, egyszerű, de mégis szupi' trükk. :) -
Fú,de jól megcsinálta,mintha tényleg vizes lenne.
pedig csak lakk,de jópofa.
-
na,majd előkeresem,vhol megvannak ezek a régi számok :) -
Modell és Makett, de az már rég nincs!! Meg elég otvar volt a vége felé!!
Már akkor sokkal színvonalasabb volt szerintem a Promodell, pedig az még csak újonc volt a piacon akkoriban! -
Az egy teljesen más történet, igaz a Gero ajánlott a Rácz Robi figyelmébe az autómat, de ha gondolok egyet és beviszem a szerkesztőségbe az autómat, nem fognak páros lábbal kirugni, hogy "meny má innen nem kel a szarod" hanem megnézik és ha tetszik akkor lehet belőle valami... -
Ehhh,egyébként én már ne vettem vagy 4-5 éve,de nem is fogok,kissé kurvadrága a szerény tartalomhoz képest.
-
Biztos nem, akkor csak beszéltünk 2 mondatot, és már mentünk is, még nem voltunk "olyan jóban" mint most...
A másik dolog, meg én úgy tudom aki akkor zsűrizett, azzal nincs túl jóban a Gero!! -
Ezt a diorámát megvettem vagy 10 éve egy börzén (akkor még nem tudtam házilag csinálni),a mai napig nem tudom,hogy hova az Isten picsájába tünt.
-
vagy egyesültek a Pro Modellel,nem tudom, de az fix,hogy már nincs -
az a régi modell & hobbi (vagy mi) már megszünt ? -
-
Elfeledted hozzatenni az allandoan kijaro fikazast: Az egy es "allando" ? (pffff...) magyar makettmagazinban..... -
ha nem lenne Gero,lehet nem lennél Pro Modellben szerintem! bár nem ismerem a bekerülésed körülményeidet,de szerintem mindenki örül itt,hogy a fiaink felcseperedtek,és szerepelnek egy magyar makettmagazinban! 
-
[már rég nem rokker] :) -
Nem lehet az hogy pont eleg volt hogy Gero ismert?! Eleg ha csak par szoval megemliti teljesen joszandekbol! hogy "itt a haverom is, tok jo makettel jott"...es maris figyelembe vesznek?! (en nem tudom ez csak feltetelezes!) -
há'csaknem o.O -
Nem igazán értek veled egyet, legalábbis autós kategóriában nem jellemző!!
Én pl az 1. versenyemen 3, lettem, úgy hogy senki nem ismet, csak a Gero; 2-on 5. a tavalyi Móváron; 3-at meg megnyertem és még akkor sem ismertem szinte senkit a Gergőn kívül...
Csak az idei Móvárom nem tetszett a zsűrizés, de a többin szerintem OK volt!! -
-
ezt mások is mondták? -
-
itt mindenki rokker,csak én hallgatok Korda Györgyöt,meg 80-as évek slágereit?:DD -
Nekem is volt Martensem, király sárga fűzővel!! Csak kinőttem, és apám megörökölte tőlem, abban jár horgászni :DDDD -
uj logo?! szep ujkis zold beka
-
Csoder #43089 Jajj működnek is vajon.. :o -
ez nagyon szép. -
-
arról nem én tehetek...hugom kivitte aztán! :|| -
Szerencsere kivetelesen jol birom a piat (maig) igy soha nem jartam meg csak a detox kornyeken sem ...de azt a penzt szivesen latnam viszont amit elkoltottem ezido alatt piara meg bagora! (mazlim meg az hogy alapbol drogellnes vagyok...igy meg csak egy fuves cigit se szivtam el soha!....az vitt ra hogy anno punkokkal logos koromban tul sok drogost lattam es en nem akartam oda jutni...) -
-
számodra is kedves hely ugye,... -1 db fényképező ^J^ -
Na a sziget is egy olyan rendezvény,ahova az életbe nem mennék ki ^.^ -
detoxban akkor már ismerős voltál mindenkinek!
-
En kamaszfejjel jartam EFOT-ra meg mindenfele punkzenekar koncertre....de szerencsere kinottem a 2-3 napos ivaszatbol meg oruletbol....jobb is ma mar nem is birnam erovel amugysem :D (nagymazli hogy az elso sziget elott lealltam ezzel az eletmoddal....mert ha nem tettem volna lehet ma mar kint fekudnek a temetoben...) -
-
sosem lehet tudni,mikor fogsz elmenni valamilyen koncertre! :| -
"volt"
Ez multidőt jelent b+ :) -
ennek örömére menjetek el eggyütt pogózni!