69150
-
Ezek a "csodaszerek" amúgy mi pénzt kóstálnak??? Mondjuk a gumikra persze, én is gondoltam. :-) De inkább abban kérném segítségeteket, hogy valami ötlet van, arra, hogy mit csináljak, hogy a gumi és a műanyag felni ne egye meg egymást??? -
CrazyCharlie #49033 Na ezt lessétek meg!!!
aranyos a plüssmaci... -
CrazyCharlie #49032
-
CrazyCharlie #49031 Ja, méretes példány. A szoknyákat már ráraktad? -
CrazyCharlie #49030 Nekem az eredeti Zvezda van meg. Ki gyárt hozzá maratást? Mert elkéne hozzá.
-
fenyes gumikkal valamit csinalj!
Ajanlatom:
matt gumifeketere festeni (van direkt ilyen szin!)..aztan pigmentel meg porokkal jol "leantikolni"..nekem pl van ilyen Tamiya puder szeru cuccom! Kivalo ilyenre! Van meg vagy feltucat fajta/gyarto ilyen temaban. De oldschool modszerrel psztelkreta por!
..es mondjuk ugy allecuzammen az egeszet se artana mondjuk homokszumu "puderrel" elsokep, elso-masoidk szin pl atmaszatolni hogy elethu legyen!
-
vhehehe nagy vas xD
#49026 jah xDDD de ezt tényleg n tudom máshogy írni:
a vége az lesz elmegyek tankot meg u-hajót(tengeralatt járót) venni
d egyenlőre még ellenállok a pénztárcám kietlen sivár mivoltával karöltve :) -
Hali! Finisébe fordult az URAL... :-) Hála segítőkész embereknek, immár rendszámot is kapott... Már csak pár apróság és kész. De egyenlőre még ki kell találnom, hogy akadályozzam meg, hogy a gumi és a felni szép lassan feloldja egymást. :-(
-
"elmegyek tankot meg u-hajót venni" erre gondoltam -.-' -
most semmit, itthon ülök és meggyes joghurtot zabálok. -
micsinálsz?
-
becsületesen meg van szórva :) a végén még tényleg elmegyek tankot meg u-hajót venni, csak zavarítsatok még tovább -
Azért elviselném így is 
...Ha minden jól megy,jövő héten már fújom a Challengert :)
A torony összerakása egy horror volt,megszenvedtem vele. (mármint a fő részekkel,a kissebb dolgok még most jönnek)
De összességében megbocsátható,+ most hogy már látszik a vége,még jobban tetszik,iszonyatosan monumentális állat :) -
Sonkapapa #49021 Nem, 72-es revell.
Ez durva jó lehet
-
CrazyCharlie #49020 Nem semmi! 
Bár ha ennyi maratást pakolnak bele és ráadásul ilyen gusztusosan fröccsöntött, igazán megérdemelt volna egy szemenkénti lánctalpat szerintem... -
azta...na ez a dúrva :O
Mennyi maratás,te jó ég...
-
fúú,ez dúrva lehet :O
-
-
CrazyCharlie #49016 A Minyó is 1:35-ös? Trumpeter? -
CrazyCharlie #49015 Nekem meg a SA-6-ost kéne befejeznem, szóval nem állok neki azonnal. Egyenlőre csak gyönyörködöm benne. -
Sonkapapa #49014 Sok szerencsét hozzá ;)
Nekem ma jött meg a mi-8-hoz a had matrinya + maratás, de elöbb bekéne fejeznem a tigrist :D -
CrazyCharlie #49013 na, azért itt is mutatnak belőle valamit
http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=SquawkBox&file=index&req=viewtopic&topic_id=82666&page=1 -
CrazyCharlie #49012 De valszeg 3 színű lesz... -
CrazyCharlie #49011 Az Te vagy 
Még nem igazán gondolhatok a festésre, mert a müa. alkatrészek között is egy csomó választási lehetőség elé állít a Dragon. Pl. a toronykosár hátuljára rakhatok kannatartót(fotómaratott!), lőszeres ládákat, saját-idegen felismerőt, olajozótepsiket. Szal talán a legnehezebb dolgom az lesz, hogy melyik felkínált járművet(9) csináljam meg. Ebben sajnos nem nyújt túl sok segítséget az összeállítási útmutató... Nem egyértelműsíti, hogy melyik megépíthető változathoz(M1A1 HC, D, AIM)melyik alkatrészek kellenek. Talán ez a legnagyobb hibája a makettnek. -
ez üt :)
de hogy még a lőszer is... bakkeer xDD
én a sivatagi verzsönt csinálnám:)
-
CrazyCharlie #49009 Sajna, nincs digitális gépem. Linket tudok küldeni:
http://www.modellversium.de/kit/artikel.php?id=1863&origin=sparte -
majd képt :)
-
CrazyCharlie #49007 Ma jött meg! 

Hát, volt néhány orgazmisom, amikor megnézegettem...
Szállítási költséggel együtt kb. annyi mint a Tamiya M1A2 OIF. És nagyságrendekkel szebb, jobb, kidolgozottabb nála! -
Mennyi volt?
Szép kit^^ -
CrazyCharlie #49005 Megrendelve:
-
CrazyCharlie #49004 Szép
-
hehe, ez brutál :) -
Folyamatban a legújabb project... :-) A valóságban szebb, "oroszosabb" a színe és nem ilyen foltos. Kár, hogy a fotómasina nem adja vissza rendesen.
-
CrazyCharlie #49001 Jól mutatna a Kub mellett -
CrazyCharlie #49000 Én meg egy ilyet raknék össze szívesen...

-
CrazyCharlie #48999 Csak én nézegetek rossz képeket, vagy a Magyar Honvédségnél tényleg nem divat a harcjárműveken tárolni a hozzájuk való szerszámokat? (pl.: balta, kalapács, stb.) -
:D
én azt álmodtam, hogy meg kell néznem hogy a Suprán látszik-e, hogy az ülés alatt csak egy lap van. És igen... :C Csinálnom kell egy sínt alá. (Y) -
megesik :) általában olyasmit, hogy megvettem, vagy elbasztam a festést xDD -
Ti álmodtataok már makettel?
-
Hát ez nekem is, illetve egy kicsivel régebbi verzió:)