69150
-
1/48 Hasegawa F-14
-
Seaweed letelt a büntid,gyere vissza,htx -.- -
CrazyCharlie #49082 A belseje olyan kis élettelennek tűnik, nem? Persze, lehet, hogy csak nem jól kapta a fényt... -
halaTTam az alfával,többi kép holnap (ma) 
-
a nagyszarokat ezé kell fúúni :) -
a kisszarokon nálam sem,de a nagyszarokon igen:D -
A kisszarokon men látszik nálam :)
-
Jah,nem üt el.. de ecsettel festve közel sem olyan szép mint fújva -
ha haveri alapon menne a dolog, az elég érdekes lenne néhány helyzetben O.o -
Elmúlt 1 hét alatt arra sem volt időm,hogy felrakjam a Cselendzserre' a maradék pár alkatrészt
-
aztaaa
-
Model Master rlz. Ebből a chrome silverből mindíg van itthon legalább 2.
Imádom
a fasza benne az, hogy ecsettel is elg "tűrhető" felületet és színt ad. Vagyis a kisebb vagy utólag festett alkatrészek sem utnek el max 1 árnyalatot... -
CrazyCharlie #49072 Ja!
-
Sonkapapa #49071 Durva, de az ára sem gyenge :) -
CrazyCharlie #49070 hmmm... -
amúgy egy ilyet vettem
ez jött meg ma
-
CrazyCharlie #49058 Persze. Pl. a Tamiya gyárt aeroszolos flakonokban festéket. -
zoolee #49057 Hali, azt szeretném kérdezni, hogy van egy revell modellem, és nem akarok ecsetelnbi, meg kompresszort vanni.
Szal a kérdésem, ugye lehet ilyen modellekre spreys festéket(alapozó-festék-lakk)használni? -
CrazyCharlie #49056 Nagyon szép -
CrazyCharlie #49055 Köszi -
uhh -
a pasztell krétapor a matt felületen is megtapad. nem igazán látod, mert nagyon vékony rétegben marad ott.
ha az a plasto nevű cucc a tömítőpasztája, és olyan mint a humbrol model filler akkor igen, lehet. a gunze Mr. Metal Primer nevű cucca oldja, de ahogy megszárad ugyanolyan lesz, mintha nem is kezelted volna semmivel. -
CrazyCharlie #49052 
2 kérdés:
1, A Revell Plasto-t lehet valamivel higítani?
2, Ha a pasztell krétaport higítóval összedolgozom, akkor az megtapad a felületen? -
ROHADJ MEG
deutálom ezt az oldalt,mér nem lehet ide képet berakni..
katt -
Szevasztok!
Haladgatok a gtv-vel,kész az alváz:)
-
Fasza! Má megint.. Nem hiszem el.. Ezekkel a modikkal csak a baj van. -
Punker mit csinálsz vaze' ?

Seaweed haver :( -
mi a faszom,megint nem tudsz viselkedni bazzz??? :DDD
az elöbb még vip voltál,fasza...
-

hali
mizu?
-
-
:DD
Tényleg,azt el is felejtettem,az se semmi :D
Naja,hát vagy megcsinálom hagyományos módon,vagy hagyom a francba,különösebben nem hiányzik a hülye álcaháló. -
CrazyCharlie #49043 Nekem a lánctalp tetszik, hogy 2 sor tüskét kellene beilleszteni 4 sor lyukba...
Meg akartam nézni az összeállításit, mert úgy emlékszem, papírzsepiből javasolja elkészíteni, de mély fájdalommal tudatom, hogy nincs a dobozban, sem a gyűjtőfiókban
Valahol biztos megvan. Legalábbis naon remélem.
Azért az jó, hogy adnak 2 komplett géppuskát. Legalább az egyiket rárakhatom a Piranha-ra, ha már abból a makettből kispórolták. -
Váá 
Azért örülök,hogy előrre szóltál,bár eddig is voltak olyan rések egyes FŐ elemeknél,hogy néha azt hittem,hogy egy vak tervezte a makettet.
Azért némileg megnyugtat,hogy ha jók az infóim,akkor ennél gyakorlatilag csak JOBB készleteket csináltak azóta a kínaiak :P
Jaj,meg mégegy baromság : a doboztetőn is látszik,meg az összeálítási útmutató is jelzi,hogy hogyan kell felrakni a méretes álcahálót....
Erre oda van írva,hogy "not included"... :D
-
CrazyCharlie #49041 Na mind1, csak azért kérdeztem, mert a bal oldali nem igazán akar illeszkedni elől a kötény+a rajta levő pótpáncél dölésszögéhez(a sarkához). Gondolta, csiszolgatok rajta egy kicsit(nem mintha nem használtam volna el egy fél lap 800-as vásznat eddig is
) de a felerősítése útban van, azt is le kellene csiszolni félig. Nem tom, hogy nálad felmerül-e a probléma, ha igen, lécci majd írd meg, Te hogy hoztad helyre.
-
Nem,mert akkor gázos lenne a lánctalpat felrakni :) -
Akkor adja magát a kérdés.... :-) Ki az aki fog rendelni a neten mostanában? Esetleg egy olyan Tamiya cucc érdekelne (mint képen a felső). Betársulnék. Név és cím a szerkesztőségben... :-)))) -
-
ezek a "csodaszerek" nem veszesek arban..nagyobb gond hogy lehet magyarorszagon nem kapsz..kulfoldrol kell rendelni...
Gumi elob utobb ugyis eloregedik ezzel sajna nem lehet mit kezdeni..alufolias megoldast ismerem en is hogy ne lepjenek reakcioba az anyagok egyamssal -
Én azt hallottam, hogy fényes lakkot adjál a felninek, bőven... a gumival szvzs semmit nem tudsz csinálni ebből a szempontból. -
CrazyCharlie #49035 Állítólag segít, ha a felnin a gumival érintkező felületeket jó vastagon fested, vagy alufóliát ragasztasz rá. A régi Mdell&makett cikkekben legalábbis ezt tanácsolták.