69150
-
váá,ez azért már dúrva,nem ? :D -
Bár nagyon gondolkodom rajta, hogy veszek egy ilyet:
(ha nem látszik a kép szóljatok) -
áh,az szinte 1 az 1-ben úgy néz ki mint az enyém (gúgli rulz -.-) -
Kössz az infót,sehol nem találni MM festéket,pedig személy szerint az a kedvencem :(
Utálom ezeket a tégelyes szarokat,mindegyik beszárad,úgy hogy még egy csomó van benne :I
...A gunze akríljáról van vkinek tapasztalata? -
ááá csak nem autót fényezni... ;) Olympos AB-125A -
ahogy érzed. :D de komolyan. ki kell tapasztalni. nagyjából 1:2 (hígító: festék)arányban csinálom én. NAGYJÁBÓL. :)
Ehhez a kicsi dűzni is kell. :| -
meglehet -
A Lurdy Házban a Modell és Hobbyban. Ez az egyetlen makettbolt amit ismerek BP. Szerencsére volt nekik.
-
-
Hol vetted,ha megszabad kérdezni?
Miféle kérdés? :)
Hát kb,mint a többi olajfestéket (revell,humbrol) -
áá,jóaz :)
neked milyen fajta pisztolyod van? -
lassan 1 éve nem nyúltam maketthez (tavaly szeptember óta)! :| lassan kéne folytatni, dehát amíg a lakás nem rendeződik vissza, addig nehezen! már arra is gondoltam, hogy eladom pár alig megkezdett makettemet! pl a Suprát, Imrezát, CLK DTM-et! nagyon nincs kedvem folytatni őket! -
Vettem fetékeket.
Model Master mind:
Alapozonak a Gray Primer neveztű (2737E)
Waberer's potra festék: Semigloss Blue (1594E)
Scania kamzira festék: Artic Blue Metallic (2702E)
Waberer's potra a felső ponyvára: Dark Ghost Gray Flat (1741E)
+higítók.
Ha minden jól megy hétvégén fújom a dolgokat. Van valakinek tapasztalata hogy mebnnyire kell hígítani ezeket? -
Nekem meg vennem kell egy 0.3-as dűznit. :| Ez a 0.2-es amit most vettem kibaszott kicsi. :D -
Hétfőig szabin vagyok :),remélem be is tudom fejezni a festés körüli dolgokat (koszolás,koptatás,stb) -
-
háhh :)
Tegnap fújkáltam a T-54-est.
Némi koszt ködöltem rá.Hát megvagyok elégedve a kis pisztollyal + az új "tákolt" kompresszorom is nagyon jól teljesít :o) -
jaa...értem :) -
Lealapoztam a Nascar kaszniját. Fél óra festést fél óra pisztoly takarítás követett.
-
öööö :D
szal nem az van németországban, mint amerikában meg nálunk, hogy csak amerikai muscle car-okat, meg japán rizsrakétákat csinálnak makettben, hanem csomó minden mást is. :) -
"Nem az van ám mint amiben meg nálunk..."

-
Találtam egy német autómakettes oldalt. Nem az van ám mint amiben meg nálunk... Persze van ott is japó meg amcsi technika, de van mellette más is. Olyan gyönyörű makettek... mindig az állam keresgélem.. Meg csomó "stock" autó. Nem is találsz nálunk nem "megpiszkált" makettet autó kategóriában. =/ -
-
-
-
ehh,hirtelen azt hittem,hogy egy igazi verda :O -
ha nem látjátok szóljatok! -
CrazyCharlie #49377 Hát igen, elég ijesztö a légzőmaszkos srác... -
Fú, vazz, megijedtem.
-
CrazyCharlie #49375 De kis aranyos -
CrazyCharlie #49374 Kösz az infót.
-
CrazyCharlie #49373 Akkor én is gyógyszertárból szerzem be. -
Én is gyógyszertárit használok. -
Hát én gyógyszertárit használok + desztilált vizzel higítom,hogy több legyen :P -
A teflonszalag nagyon hasznos jószág :o) -
fúha,jó mind2
-
:DDD !
mintha magamat látnám -
CrazyCharlie #49367 Akril festék higításához milyen alkoholt használjak?
Gyógyszertárit, vagy jó valmilyen másik is? -
Jelentem probléma megoldva! :D A dűzniház dűznivel találkozó részénél volt egy kis bibi. A dűzni menete kapott egy kis teflon tömítőszalagot és máris nem jön vissza a levegő a tartályba. ;) -
KÖzben utána néztem makettinfon is.
-Tömítés is lehet, mindekettő, mármint a gumi meg a teflon is. Na valyon hol kapok ilyet...??? oO
-A dűzni nem tömít rendesen, így a dűzniháznál visszajut a levegő... :C NA ezt viszont nem tudom hogyan kellene orvosolni. Van vmi olyan cucc, mint a teflon tömítős szalag, csak folyékony kiadásban?