69150
-
óhogy rohadnál megfele :o)

Az egy kurva jó makett.Amúgy ha találsz a neten a kész makettről vmi szinvonalasabb kép sorozatot,oszd meg velem pls,mert én nem sokat találtam. -
"petyus meg aki autókkal kamionokkal makettezik"...
inkább a "meg aki" ,mivel én nem nagyon :) -
:DDDD !!
-
Modellmaker,12ezerért nem kell?:) :DDD
katt -
nem tom. majd jólesz még vmihez, amire nem 19"-es kereket teszek :D sry. -
jah, és a lényeg :)
legyártom a pofákat sztirolból, és kész... ennyi^^
dehát az ember mindíg próbálja a lapát könnyebb végét fogni :)
-
Ehj egy van ami jó lenne de az is tárcsával van... plusz ótofsztokk és pont az, a többiből mindből van...
azért ha nem kell neked, a tárcsa már akkor is megvenném, mert meg be a Trueno alá, ha oda kerülök. a havertól meg kapok egy 15"-ös BBS felnit oszt jóvan :) (a "pókhálósat hátul meg szélesített a pereme kissé :)) szzóval jó lesz :) -
hahááá itt még nem jártak a képeim
-
rendeltem volt. de 19"-es kerék alá nem jó. kicsi. xD mármint a kpmplett fék. a fékpofa meg elég tré. hiroboy.com-ról van amúgy. de van neki full műgyanta, fékje, fékpofától. arra ránézhetsz. ha nem találod szólj. -
c-west skyline project:
chapter one:
voltam esztergályosnál :)
aki rutinosabb levágja miért... mondom má' megcsináltatom vele a kipufogót + a féktárcsákat. Nyehehehe, elvállalta!
MM cimborához lenne egy kérdésem:
Asszem a Suprához rendeltél műgyanta fékpofákat, kéne, hogy honnan, + ha van még neked több is akkor eccerűbb mert megvenném. ;) -
CrazyCharlie #49756 A BTR-nél maradva: Szépek a hegesztési varratok, meg általában az egész külső. Belső nincs, de a legtöbb búvónyílás nyitható, a szélvédő szintén megvan. A futómű látványos. Ha tudsz németül akkor(ha nem, a képeket azért látod)itt, a lap alján; angolul pedig itt, szintén alultalálsz prewiew-t. U.i.: a sok sorját a Dragon színvonalhoz kell mérni. Az viszont igaz, hogy néha nagyon szar helyen van... -
Köszönöm a gyors választ! Igazából személy szerint nekem semmi gondom a Zvezdával. Csak 1x-2x már leoltottak, hogy mita akarok én ezzel, miért nem veszek Tamiyát, meg ilysemik. A netet böngészve amit találtam ezekről, az számora megnyerőnek tűnik. (Az áráról nem is beszélve.) -
CrazyCharlie #49754 Nem csak Zvezda, hanem Dragon. Tőlük vették át. A különbség csak a sok sorja+egy-két rossz illeszkedés+a matrica. Különben egy az egyben Dragon. Kivéve a BTR-80A, ott a ruszkik csinálták az új tornyot, de az se rosszabb, mint az alap makett. T-72 A-val ugyanez a helyzet, a B-nél szintén ruszki a reaktív téglapáncél+az apró kis különbségek. Ugyanez BMP-1, -2. Nem kell lenézni a Zvezdát, pl.: az 1:72-es MiG-21MF/Bisz a legjobb a méretarányban. Nem csak a KP-vel összehasonlítva, hanem önmagában is színvonalas makett... Persze vehetsz olyan Zvezda makettet is, hogy kibontás után dobod is a szemétbe... Szal, ha nem félsz a sokszor idegtépő sorjázástól, szerezd be nyugodtan! -
Azért erről a BTR-ről mondhatnál valamit...komolyan gondolkozok egynek a beszerzésén. A másik rivális a T-72-es. Tudom-tudom. Sz*r, meg minden, meg nem Tamiya, csak Zvezda, de akkor is. :-) -
CrazyCharlie #49752 Fotókat nem rakok fel róla(nem is tudom, hogyan kellene...)mert megyek Boglárra; ha valaki szeretne belenézni a dobozba itt megteheti. -
CrazyCharlie #49751 Megjött a SCUD!!!!
Csak a rakéta majdnem akkora mint egy BTR!!

De tényleg iszonyú nagy. Egyetlen árnyfoltja van: az átlátszó alkatrészeket nem fröccsöntve adják, hanem csak egy átlátszó műa lapot kapsz, abból kell kivágni az ablakokat... Érzem, hogy ez egy fix szentségelési/anyázási pont lesz még... 359 alkatrész, iszonyú részletesnek tűnik. Most már csak fotókat kell szereznem és épülhet egy magyar SCUD...
-
petyus meg aki így autókkal kamionokkal makettezik kérem vegyen fel msnre
[email protected]
köszönöm -
-
Mwuhahahaha
[sokat sejtető gonosz tekintet, és bólogat]
Holnap megírom miért, ha összejön :)) -
-
:O
-
CrazyCharlie #49745 Oks, köszi! Megpróbálom lefeszegetni az ajtót -
Jah, voltam a munkaügyibe és majdnem elaludtam...
815-re értem oda és délben jöttem el :S -
délbe... 
szia :) -
nah, reggelet [csipásszemű szmájli] -
megjegyzem,jó ez a festés.
-
Ha jól emlékszem,az ajtó helye rossz helyen volt a maketten !
Képek,meg pdf-ek alapján löttem be a megfelelő pozicíót.
link
Sajnos dragonék kicsit elmértek vmit. -
CrazyCharlie #49739 Ja, csak basznak meghozni :-(((
Van egy aprócska gondom a BTR-rel. A bal oldalon hátul van egy hátrafelé nyíló kibúvónyílás(asszem C4-es alkatrész). Felragasztottam, kb. úgy ahogy te is. Most összeraktam a kipufogó együttest(C25, D26, C2). És láss csodát, az ajtó miatt nem tudom felrakni a kipufogót. Ha úgy raknám fel ahogy kellene, akkor a felső zsanérral lenne egy szintben, és takarná az ajtó jobb felső csücskét. Úgy látom a te BTR-eden nincs ilyen gond. Kellet farigcsálnod valamin? Vagy én basztam el már megint -
:DD -
Ezt már én is meg akartam rendelni,nagyon dúrva :) -
Aosima C-west skyline:
Japánhoz képest eléggé hanyag. A Tamiyához képest meg... háth:
Kezdem az elején.
Mondom havernak meg kéne fújni már mert karácsony óta megvan a festék (Vectra B kékeslilás gyári szín + gyöngyház)mondom felragasztom rá a lökösöket meg a küszöböt. aha, ahogy elképzeltem. Nem rözsaszín felhőcske meg bárány bazki :)
1,
Az első lökösnek a sárvdővel szinelnie kéne, de nem, mivel mindkét oldalon ugyanannyi az eltérés mondon jóvan, végül is illeszkedik, oda való.
2,
A hátsó lökös is illeszkedik, de valahogy mégsem, kicsit nagyobb a hézag, mindegy rutindól megoldom... ez sem lett olyan vészes.
3, köszöbök... hát igen eleje hátulja felfeksik csak nem egyszerre, mintha rövidebb lenne. Ugye szarisaz mikor nem lehet nyitni az ajtót a küszöbtől... lol
Továbbá nem rövidebb, mert elől kilóg fél millit, vágjad paraszt, meg reszelj, ha azt akarod hogy nézzen ki valahogy :_S
A márkával kapcsolatban:
eddig ennyit szivtam összesen, kissé pontatlan a kit, az Rx-7 (amim már nincs, de van egy Tamiya készülőben, igen még mindíg), szóval az hibátlannak bizonyult anno.
ez korántsem akkora szopás mint a Revell vagy az Italeri 911-ei.
Meglátjuk mit dob még a gép :))
...helyzetjelentés vége. -
jah,télleg
-
de.
Csak a matrica miatt kapott egy réteg mattot és a humbrol lakk az olyan, hogy megsárgul a gecibe, és randa lesz :)) -
sry a hülye kérdésért,de ezen mit kell lakkozni?
nem matt a festése?
-
ilyenem nekem is van, csak már besárgult (humbrol lakk :S)
nincs szivem kidobni... -
95-ös
azon kívül törékenyek is voltak,egy szopás volt a matricázás...de azért nekem is teccik
-
CrazyCharlie #49730
Valszeg nem sok mindenkit érdekel a dolog, de ki kellet adnom magamból...
-
CrazyCharlie #49729 Na, folytatódik a rendelés körüli bonyodalom.
Igaz, ezt most én kezdtem. Végülis a cég honlapján szombaton ráakadtam erre, persze, miután leadtam a rendelést a BMD + Katyuskára péntek késő délután. Írtam egy e-mailt az ügyfélszolgálatnak, hogy lehetséges lenne a 2 makettet arra az egyre cserélni. Tegnap délelőtt néztem a maileket, nem jött új. Fogtam, elküldtem újra ua. a levelet. Azóta sem jött válasz, pedig direkt kértem, hogy értesítsenek, egyáltalán lehetséges-e utólag módosítani a rendelést. Mivel mindegyik makettet és festéket, amit rendeltem lehet kapni a mintaboltjukban is, ezért 1-2 munkanaposnapos szállítási határidőt határoztak meg. Kíváncsi vagyok, holnap vajon mit kapok: 1, e-mailt, hogy nem lehet cseréni 2, az eredetileg rendelt cuccot 3, a módosított rendelést 4,
semmit... Igazából most én kevertem be, de nem hiszem hogy letörne az ügyintéző hölgy keze, ha küldene egy mailt, hogy most mi a kutya f*sza van
. Végülis kicsit több, mint 11.000 Ft-t készülök náluk hagyni...
-
CrazyCharlie #49728
-
Pedig jópofa.
Ilyen a P-51D