69150
-
Asguzai #50044 hat őőő
-
Azér' remélem mire hazamegyek,nem csak egy szétfolyt gumihalmot találok a kerekek helyén :I -
Asguzai #50042 Vegyel pigmentet meg "pudert" pl Tamiyat. (marha jo dolgokat lehet vele muvelni)
http://www.tamiya.com/english/products/87080weathering/index.htm -
kúrva trumpeter..
az a baj,hogy akrílból alig van pár szinem,oszt' mégha lenne feketém (de nincs) akkor sem lenne mivel koszolni,koptatni...
faszomat :C -
Asguzai #50040 Reakcioba lepett a gumival a festek! Hasznalj vizbazisu festeket ami tuti nem lep reakcioba az olajszarmazekkal! -
nem,de én még ilyet nem láttam,szinte ugyanolyan állagú,mint amikor ráfestettem.
A festékkel természetesen semmi baj,mást is festettem már vele,száradási idő : 5 perc
Sajna csak olajosban van feketém,akrílból nincs :I -
CrazyCharlie #50038 Nem szárad meg? 

"Sima" makettfestékkel festetted, vagy akrillal?
-
Nekem meg televan a f@szom.
Még kedden vagy mikor lefestettem a gumikat,azóta NEM szárad meg,fog + fényes.
Nem tudom mi a kurva életet csináljak vele,semmi nem fogja meg ezt a szar nylon-t amiből készült... :(
Nem is láttam még ilyet.
Nem véletlenűl szeretem inkább a műanyagot.. :( -
jaaa...,biztos lehet venni vhol,vagy házilag gyártani. -
CrazyCharlie #50035 Igen, ékek+IFOR/SFOR matricák kellenek... -
Talán a toronyra egy ék, meg rendszámtábla a farára, de ezen kívül szerintem sincs agyondíszítve a vas. :-) -
Tegnap végre csináltam a zil-t...rakom össze úgy szárazon a kerekeket,mit találok? :
Megrágta egy egérke vagy mi a fene ? :D
Pótkeréknek jó lesz...
(a kép TELEFONNAL készült,sry a minőségéért,lusta voltam fényképezőt elő keresni) -
Ugyanmár....enni nem kérnek.Nekem is van vagy 8 bontatlan dobozom,mégis ha látok vmi jót megveszem/rendelem....mint pl az Abrams-majdnem féláron ,vétek lett volna kihagyni.
Milyen matrica kell a BTR-hez? Nálunk csak akkor vannak "felmatricázva" a gépek,ha "eksön" van,békeidőben nem.
-
vagy régóta szerettem volna, vagy "nagyon megérte". - ez midnekivel így van :D -
CrazyCharlie #50030 Fut egypár project...általában elbaszok valamit, nagyon nincs kedvem nekiállni kijavítani, hát elkezdek mást...vagy információ/anyaghiány lép fel, az M-163-as azért állt több mint 1 hónapig, mert nem kaptam festéket, a BTR is mellékvágányra került, mert nincs matricám. A SCUD-ból egy időre elegem lett-kúrva sok a kilökötüske nyom, eszméletelen szarok az illeszkedések már a Dragonhoz képest...az Abrams dobozban van, előbb kéne hozzá csinálnom egy alapot+találd ki hogy a 9 féle festés közül melyik legyen...látványos lenne nyitott géppuskazávárzatokkal+ködgránát-tartókkal, de azok zárva vannak harc közben,stb. Az az igazság, hogy nagyon túlzásba vittem a makettvásárlást az utóbbi 2 évben, de vagy régóta szerettem volna, vagy "nagyon megérte". Most elhatároztam, hogy amíg nincsenek befejezve az elkezdettek, addig nem veszek újabbat(nem nagyon fogom megállni
) így is annyi van dobozban, hogy egy kisebb makettbolt megirigyelné
Hát ez kicsit hosszúra sikeredett
-
-
hány makettet építesz egyszerre ? :D -
hmm,mi a fene...
mondjuk én is szívtam már meg...foltozást elkezdem fújni,nézem...hát nem feloldja a 2 héttel azelött fújt alapszint...?? Nem is lettem ideges -
CrazyCharlie #50026 Addig is elővettem a M997-est. Kifestettem a belsejét, már csak pár apróság és jöhet a külső(már előre félek!!!) -
CrazyCharlie #50025 Nem, de valami hihetetlenül ocsmány kinézete lett. 
Ránéztem és rosszul lettem...
-
:DD
De mit történt,megmarta a lakk,vagy mi a fene? :O -
CrazyCharlie #50023 Ázik a szentem...
-
Hát azzal semmi,nem volt időm :(
Talán holnap
És nálad az M-163-assal? -
CrazyCharlie #50021 Mi újság a SA-2-essel? -
CrazyCharlie #50020
-
-
Asguzai #50018 50K zsir!
-
Nincsmit :)
-
CrazyCharlie #50016 Ez marha jó! Köszi
-

-
nem nézlek le.. :)
csak mondtam, hogy lennie kell vminek arról a cuccról a dobozban.
-
Van pdf-ed a Scud-hoz?
Csak mert találtam egy egész jó kiadványt ha kell.
link -
-

jóóvammá,nem kell lenézni,azér mer kezdő vagyok :I -
aha. :D attól Magic..., de az összerakásiban, vagy a lánctalp környékén lennie kell utasításnak. -
CrazyCharlie #50009 Ja, boccs, aszittem erre vonatkozik a ?? -
nem arra tettem a kérdőjelet (vak vagy ? :) ),hanem hogy pontosan mit is baszarintottál el a festésen ? -
CrazyCharlie #50007 Az 50.000-dik hozzászóláshoz. -
-
CrazyCharlie #50005 Nem, a zacsit még én sem bontottam ki