69150
-
add nekem a 35-öst
-
Mondjuk az emberünknek van még mit fejlődnie bőven..
[most ért a cikk végéhez] -
Nekem két AS-90 is van.
-
thx !
ez is jó nagy batár....kéne vennem egy ilyet,vagy egy AS-90-est...vagy mindkettőt
-
Köszi
-
CrazyCharlie #50081 Múltkor említetted hogy érdekel a Paladin. Itt meglesheted. Elég sok makettet dobott össze a skac és nem lehet mondani hogy sokat tökölt velük... -
CrazyCharlie #50080 Az akril festett felületet nyugodtan koszolhatod olajjal és viszont. Nálam még nem volt probléma
-
Na,a "kerék ügyet" sikerült megoldanom.Hálistennek' le tudtam mosni higitóval nyom nélkűl a festéket róluk,aztán több réteg akrílt fújtam rá,ami már elbírta az olajost is. (nem sok olyan akríl szinem volt,amivel megfelelően lehetne koszolni)
Amúgy lassan elkészűl a vontató,idáig meg is vagyok elégedve vele
Ritka szép teherautó,élőben is mindig tetszett.
-

Nagyon szép :) -
De,erre is gondoltam már:) -
vass17 #50076 Egy régi típusu is200-on nem gondolkoztál még? egyik legszebb lexus szvsz.... ...ez már nem alap verzió, de azért elmenne:D

-
Köszi
Tudom,direkt azért esett rá a választás
-
vass17 #50074 ami azt illeti elég körülményes volt megnyitni minden képet, de megérte:D
grat hozzá nagyon király lett, amugy meg nem sok ls430-at látni makettben

-
na,akkor így:D
-
Sziasztok!
Itt a legújabb munkám, Lexus LS430
-
Érdemes a hasonló színű alkatrészeket előbb összerakni és utána festeni. Ha más színű, de könnyen festhető helyre kerül akkor is. -
Üdv,
Fullkezdő vagyok, szeretném megkérdezni, hogy a nagyon apró alkatrészeket (4x4x2 mm) hogyan fessem? Csipesszel fogjam meg és ragasztás előtt, vagy ragasztás után fújjam le? Speciel ez egy autó motorjának alkatrésze.
Előre is tnx (később még valszeg fogok kérdezni :)) -
Makettboltban... De két hét múlva Bólyai makettverseny Pesten ott keress sztem Evergreen sztirol lapot. Szokott lenni börzén.
Hogy hálót mibőltudsz csinálni azt passzolom. Talán nem túl sűrű szövésű rézhálót ha találsz és meghúzod a sarkát, hogy rombusz legyen belőle. -
CrazyCharlie #50066 Ja és szintúgy szükségem lenne sztirol lapokra, kerstem Obiban-Praktikerben, aszonták náluk nem is volt soha. Akkor hol szerezzek? -
CrazyCharlie #50065 
Toronykosárhálót kellene, lehetőleg rombuszmintás. Nézegettem a műa. szúnyoghálókat, de azok négyzetesek+vastagok. Miből tudnék csinálni? -
[center]1/48 Hasegawa Nakajima Ki-84 Hayate
-

De seaweednek igaza van,bár sokan mondják,hogy az is elég,ha az ember jól lefesti a felnit. -
Asguzai #50062 Ezert szoktak alufolija csikot tenni a gumi es a muanyag felni koze! Ez mar szinte alapszabaly! -
De ez kevésbé izgat, mint az, hogy reakcióba lépett a gumi a felni műanyagával és folyósította, Remélem, hogy a vastag festékréteg lassítja a kémiai folyamatokat, mert pár év és már csak bakon mutathatom be a vasat :-( -
-
Az én URAL-omon is hasonló a gond...a festék még mindig képlékeny, pedig vagy 2-3 hónapja festettem... :-( Pedig nem Trumpi, hanem ALanger, de az alapanyaguk vélhetően ugyanaz. :-( -
hm,azthittem több a haszon egy ilyenen :o -
Asguzai #50057 ..es meg annyit hogy ez vizbazisu technologia...oldoszeressel dragabb, es ugye alap papriton van...de akar kulteri vaszonra is lehet..nah pl egy kulterre valo zaszlon egy ilyen kep cirka 20K. De az orok elet meg 1 nap..max ha elszakad.... -
Asguzai #50056 Persze van akinel ez 4-5k-ra jon ki..de az ilyen helyeken a per negyzetmeter ar is 10-15K. -
Asguzai #50055 Az attol fugg! Atlagosan 2-3K magyar viszonyok mellett (papirkoltseg, festek koltseg..nem beszelve a 800K-1.5 millas nyomtatorol, es geprol, programokrol stb-stb..) -
mennyibe van egy ekkora poszter előállítása,ha nem vagyok indiszkrét? -
Asguzai #50053 Egyebkent mar filoztam rajta hogy nyomni kene 29-es meg Tomcat meg eftizenhat-Flakon stb-stb kepeket mert azt jobban csipazzak a nepek mint a Giffmadarat.... -
hmm-hmm :o -
Asguzai #50051 ja..de nem igazan kell senkinek...
(vegulis akarmilyet kinyomtatunk...2500 pixel felett ekkoraban(100x70) cirka enyiert 4-5K..deezt nagyon nem reklamozzuk, inkabb ami van..esazert beszelek tobbessamyban mert a technika nem az enyem, es csak partner vagyok...egyebkent alltalaban 1 negyzetmeter cirka 8K szokott lenni.)
-
Te hirdetésed ?
-
Asguzai #50049 kicsit off de hatha erdekel valakit:
http://www.vatera.hu/jas_39c_gripen_poszter_36477888.html
(4K-ert viheto(min.ar))
ON: -
Múltkor láttam meg ezt a fényezést,lehet ha most építeném a btr-t,ilyenre készíteném :I
link
-
tanxheaven oldal is eltünt.... -
-
Asguzai #50045 Szoktak csinalni hogy mivel a gumi ugyis kireped, meg eloregszik egyido utan, hogy felnivel egyutt csinalnak rola mugyantamasolatot, es az a tuti.
...ez már nem alap verzió, de azért elmenne:D