69150
-
Ha ez lejár, leshetik mikor fizetek megint VIP-t..... -
Egyetértünk! Én sem értem hogy minek ez. Fölleg azt nem hogy valaki nyit egy topikot függetlenül attól hogy az jó vagy egy hülyeség a 3-dik hsz tutti az hogy mekkor egy fasz vagy láma vagy barom hogy megnyitotta.
Aztán ez beszol annak az beszol ennek aztán az első 40 hsz az egymás basztatására megy el. Nem tudom mi értelme ennek. De az a durva hogy pl a Forma 1 topikba egész nap reggeltől estig egymás baszogatása megy ugy hogy tele van modival. Ehhez képest semmi.
Nekem tetszik az sg szeretem de pesrsze azon a kb 15 topikon kivűl ahova benézek a többit pont leszarom:D -
Asguzai #50203 en mar regota igy latom...fejetol buzilik a hal..de ez mar nem is hal..egy nagy rodhado teknocpancel tele mindenfele maradvannyal... -
legalább egy kis változatosság, nem valami játék, film, foci csapat! :D amúgy én sem vagyok már olyan mint régen! már VIP-em sincsen, meg vagyok nélküle, rájöttem hogy a nagyobb nick logón, nagyobb méretű feltölthető képeken, üzenet szerkesztésen kívül mást nem nyújt nekem! vagy csak nincs pénz a mobilomon 
vérpistikék, hát, végülis voltak régen is, csak mondjuk nem ennyien! mikor kb 4 évvel ezeleőtt beregeltem, akkor más volt az egész, nem volt jellemző a 14- korosztály nagyon, de manapság meg alig van olyan topik ahol ne lenne 12 éves -
OFF
Miért van tele az SG vérpistikékkel? Kibaszottul elszaporodtak.... "Ki a legnagyobb magyar?" "Világtörténelem szégyene" c. színvonalas és mélyenszántó gondolatokkal teli topicocat olvastam, egy picit, mert megfogott a címük. ISMÉT rádöbbentem, hogy ez nem az a hely. Miért van az, hogy itt tényleg csak a humorosaranyostopic, ez, meg néhány felhasználói programos topic ahol nem megy állandó jelleggel a flame, meg a msáik vég nálküli fikázása.... :CCC kiszedem a picsába az össze skedvencet is, ezt bennhagyom oszt kész. NEM LÁTOM ÉRTELMÉT IDE JÁRNI!!!!!
kövezzetek meg ha ti nem így látjátok. :|
/OFF
-
CrazyCharlie #50200 Teljesült egy régi álom 

-
CrazyCharlie #50199 Szép munka! 
Bár nekem nem tetszik a festése...(már az eredeti járgányé
)
-
este már szabad :)
htx -
Szép nagyon! Gratula! -
sörözöl-e?
jó lesz ez!
-
Haladgatok..
-
Kár :I
Remélem én el tudok menni vmelyik nap :I
-
sajnos nem tudok menni, pedig ingyen lenne... =/ -
[beregel a makettinfóra]
-
na,nem mész / jössz a 7végén a makettversenyre ?
Többiek közúl vki? -
nagyon fincsi
a Messer meg :
-
Asguzai #50189
-
Asguzai #50188 Petyus! Skubizdni! -

mornin' -
sry, makettklubos weblapot heggesztem. :| -
-
használj akrílt / temperát -
CrazyCharlie #50183 Köszi -
sztem először fesd ki és utána óvatosan tedd fel a szerszámokat.
olajos testorst min. két rétegben fesd de sztem van olyan jó mint a humbrol
olajosra nem tudsz olajossal befuttani... használj vmelyik célra akrilt. -
CrazyCharlie #50181 Ja, még egy: Ha Humbrollal festek le valamit 24 óra múlva nyugodtan befolyathatom feketével, nem gond. A Testors-t meg még 3 nap múlva is összeráncolja a higító! Meddig hagyjam akkor pihenni? -
CrazyCharlie #50180 
1. Egyik makettemnél a szerszámoknak csak a körvonalait tüntették fel a tornyon, nincsenek illesztőcsapok. Festés előtt ragasszam fel a szerszámokat? Ha igen, ki lehet festeni őket utána "tisztességesen"?
2. Az olajos Testors festékeket rá lehet bírni valahogy, hogy jobban terüljenek(kb. mint a Humbrol)? Vagy csak szórni szabad?
u.i.: csak én érzem úgy, vagy a megszáradt Testors-nak tényleg gyurmaszaga van?
-
CrazyCharlie #50179 
Jól néz ki!!!!
-
Asguzai #50178 -
-
Asguzai #50176 -
-
Asguzai #50174 -
-
sztem adta magát, hogy por.
-
ez g*cijó! (Y) nagyon bejön, még így félkészen is! -
ez kurva értelmes mondat lett,del pls htx :C -
amúgy a kép készülte után lekapargattam / visszamostam valamennyit a "por"-ból,meg felkerültek a hiányzó dolgok,stb.
Asszem még vasárnap,vagy mikor készítettem a képeket.
De már látom,hogy jobb lette volna,ha teljesen kész van
-
Asguzai #50168 -
-
Asguzai #50166