69150
-
Éss a Suprával mi a helyzett? Mert az lehet érdekelne... -
hát az a baj mivel egyedi terveim voltak a Suprával / Imprezával, így már az építést úgy kezdtem el! :D pl a Suprára egyedi body kittet akartam, így ellett tömítve csomó minden! Imprezából sem Rally autót akartam építeni, hanem inkább egy félig utcait! (matricák nélkül) meg mivel nem vagyok az alvázfestés híve, mert az autó 4 keréken áll így nem szórakoztam annak a lefestésével! na mind1, biztos akad olyan vevő, aki szintén nem Rally autót akar építeni, vagy gyári autót a Suprából, és szeretné tovább vinni az elkezdett egyedi vonalat! -
háát nemtudom.. azt reméltem kevésbé van megépítve,ez kb teljesen kész van már:) nah mind1.. azért kösz:) -
nos, Impreza!
kasztni elvan kezdve: fel van ragasztva a hátsó szárny, a visszapillantók, tetőbeömlő, az antennák amiből letört mindegyik! :D már lelett csiszolva a tetőnek az a része ahol letörtek, összesen annyi ott a teendő, hogy kikell fúrni újra a lyukakat, és keretdarabból csinálni kell húzott szálakat! akkor a motorháztetőn a beömlő lett felragasztva! elkezdtem az alvázat, felvan ragasztva a felfüggesztés is, és lelett fújva az egész feketére! meg a felnik is, mivel egy full fekete autót akartam csinálni! ha érdekelnek képek akkor holnap csinálok, azért holnap, mert már besötétedett, és mesterséges fény mellett nem szeretek fotózni! -
direkt a fabulist néztem, mert tudom hogy eléggé drágán adják, kíváncsi voltam mennyiért! :) majd mindjárt részletesen leírom, hogy a Supra / Impreza hogyan áll! -
Nem drágák azok,csak rossz helyen nézted:)
itt kell nézni
supra 3800 pk-val
impreza 5500 pk-val
clk 4200 pk-val
az impreza mennyire van elkezdve? lehet érdekelne:) -
megnéztem Fabulison mennyibe kerülnek:
Supra - 7800 Ft
Impreza - 14.700 Ft
CLK DTM - 10.680 Ft
hihetetlen milyen drágák! Suprát vettem úgy 3-4 ezer forintért, Imprezát 8-ért, Mercit úgy 4-5 ezerért! -
ez nem is néz ki rosszul:
de nem tudom, nekem nagyobb örömet okoz ha én rakom össze, még ha ronda is lesz :D amúgy én is erősen gondolkozom azon, hogy eladom 1-2 makettem! nagy volt a láz mikor megvettem, ez már kiégett sajnos! :S leginkább autókra gondoltam:
ezek lennének:
a Merci nincs elkezdve, a többi kettő már igen, de nincs nagy haladás, de majd meg kell néznem, nem tudom fejből! nem tudom, hogy eladjam-e, ezen még gondolkozom! egyenlőre azt akarom felmérni van-e itt valamelyikre kereslet!? -
Néked is viszont!!! Üdv. -
jó 7végét
-
előfizetőknek nagy élmény lehet.
legalább van miért izgulni minden nap,ha belekukkant a postaládába :D -
Van otthon egy kis dobozkányi mini-fúróm otthon,kb 20 db,persze más méretü.0.1 - 2 mm-ig,de ebből inkább az 1 mm alattiak a fontosak makettezés terén.Nagyon dúrvák ezek a 0.1-0.2-esek,öntőkeret-darabkába nyomkodtam őket,hogy egyáltalán meg lehessen fogni.A multiplex,vagy miniplex,vagy mi a tökömbe be sem lehet fogni ezeket a kicsiket,meg persze értelme sem sok lenne,géppuskák csöveit szoktam fúrni ezekkel,oda meg "kissé" sok lenne a 10K-s fordulatszám.
Naszóval :D múltkor rákérdeztem egy barkács áruházban ,hogy mennyibe fájna (gondoltam veszek egy készlettel,mert 1 párat sajnos már lerendeztem).Hát a csávó rosszúl volt,hogy ilyet...náluk?
Mondom mi az anyád picsája,nem a sarki zöldségeshez mentem le,hol lehet kapni ilyet akkor,ha nem itt?
Hihetetlen....bár én vagyok a fasz,vmi kisgépes szakboltban kellett volna megnézni. -
nem. színvonalas csak kb sose jelent meg időben, azt nem részletezném miért nem... most meg egyáltalán nem jelenik meg :D -
addig állj vivóállásban! :D -
:)
egyébként azt se tudom,honnan van az nekem,jó rég vehettem :o -
100 éve nem vettem pro modellt
még mindig olyan vékony,meg van benne 5 kész makett,oszt' kész?
régen börzén vettem olyan -asszem francia- újságokat (a neve feszt se jut eszembe),amiben csak harckocsik voltak,na az aztán újság. -
CrazyCharlie #50434 De rendes vagy, hogy átpasszolod az egyiket! 

-
CrazyCharlie #50433 Legalább nem tölti be az egész szobát...olyan messze helyezem tőle az orrom, ahogy csak tudom.
Aki meg még nem szagolta, annak úgyse tudja elképzelni...
-
CrazyCharlie #50432 Kár
-
csak ennyi??
"van egy illata...
"
én a székről fordúltam le :D
-
pro modell egy darabig nem. nincs főszerkesztő ;) -
hehehe,nekem 2 doboz is van a tamiyából :P
próbálj meg gipszből kifaragni,az legalább olcsó,és "gyors" megoldás.
-
CrazyCharlie #50428 Én meg harckocsira szeretnék rakni homokzsákokat fedezéknek. Az italeri majdnem teljesen egybefröccsöntve adja, a Tamiya szettjét meg nem tom megszerezni... Lehet valamiből házilagosan csinálni? Kiégethető gyurmával próbálkoztam 1X, de nem jött be
Ja és nem tudja v.ki, hogy mikor jelenik meg a Pro Modell?
-
CrazyCharlie #50427 Ja, van egy illata... -
hiába is szívnád,asszem már kivonták ezekből (meg pl a technokolból is) az agysejtírtó összetevőket :) -
nyugi nem szívom :D -
háát..elég játékszerüen néznek ki sztem :I -
*szerintem ez megromlott,vagy nem tudom,nem melékszem,hogy ilyen büdös lett volna O. -
:D
azért csak óvatosan vele.
Én meg találtam otthon humbrol maszkoló folyadékot (elég sűrü),na hogy az milyen áporodott-kicseszett büdős,jééééézus,én meg úgy letüdőztem,aztakur....,soha ne éreztem ilyet :D
Képzeld el a legalattomosabb fingszagot + szorozd meg ezerrel,na még az se ér a közelébe.
-
DJviolin #50421 Sziasztok!
Itt van egy honlap, amelyen az említett fém Revell repülő makettekről vannak nagy felbontás képek:
http://www.htmodel.sk/modely/kovove/kovove_lietadla.htm
Asszem a magyar Revell oldalon olvastam, hogy ezek már kifutó modellek. -
ja télleg :D -
tiszta jó cucc ez a nitrohígító :D a humbrol modell fillerjét (tömítő paszta) eddig egy kis Mr.MetalPrimer-el kevertem össze hogy könnyebb legyen vele dolgozni. Most kiderült, hogy a nitro ezt is oldja, szal nem kell a metal primer ^^ -
:C -
jaj de hülye vagyok,hát tudom honnan ismerős: van egy pár JP ECSETem...áhhá! -

nálunk a környéken ilyen nincs :D -
ahh hát most hogy így mondtad megnéztem a tégelyt rendesen. és a kifolyt festék alatt halványan felsejlett egy "Made in Italy by Molak" Meg egy "formulatd especcially for the modeller - j. perkins - london" szal egy angol-olasz festék xD de amúgy molak. így hogy már tudom mivel lehet hagítani egész jó :D -
háááát a brikóban' kis butuzs !!4
-
az makettfesték gyártó ? Az életben nem hallottam,vagy csak nem ugrik be :o -
aha még lehet. sőt még piros technokol is van
-
hol vetted amúgy?