69150
-
CrazyCharlie #50610 ...még mindíg nem... -
CrazyCharlie #50609 ...és még mindíg nem... -
CrazyCharlie #50608 + egy jó pont neki: 15 perce ragasztottam és még mindíg könnyedén mozgatható az alkatrész...vajon megköt valaha? 
-
CrazyCharlie #50607 Megjött a rendelt cuccos. Gyorsan ki is próbáltam a Contacta Liquid Specialt! Kíváncsi voltam, hogy mitől speciál+mitől 830 Ft? Kaptam egy adag ecsettel kenhető, üvegtégelybe zárt TECHNOKOL-t!!! 

A szaga, az állaga, egy-az-egyben ugyanolyan! Már csak azt nem tudom, hogy a kötése milyen erős...bár lehet, jobb is...
-
sza.sa #50606 Legutóbbi rendelésemet leadtam, levonták a manit, de hiányzott 2 makett és úgy nézett ki, hogy nem jön meg (még most sincs nekik) Csajszival felajánlotta, hogy anélkül küldik és az árkülönbözetet egy kreditté alakul, amit levásárolhatok. -
egyszerű elven működik, a szálakat külön ki lehet szedni semmi bonyolult nincs benne :) [destruktív hajlamú]
Az aztóba is felesleges sztem... lehangoló, ha "tyukbél lóg belőle" -
na,jó egyébként itt le is zárhatjuk a témát,nem őrültem meg,hogy bevilágitsam a maketteimet.
Esetleg autósoknak lehetne jó még...,hajó belsejébe esteleg...hk-ba nem kell :D -
:DD
az nem jó,mert az 1000 szinben játszik,és pulzál,meg mittudomén...
nem lehet egy drága dolog,1 ilyen dísz izének az olcsóbb változatait már 1-2 ezerért meg lehet venni. -
vmi száloptikás kábel...
lövésem sincs, talán világítástechnikai üzletekben (csillárbótban)vagy barkácsáruház...
de a végső lehetőség, hogy szézszeded a díszbaszást, és lesz viágító maketted :) -
na eszembe jutott a neve,de vajon hol árulnak ilyet?
-

vajon hol lehet venni ilyen kis "kábelt" ,azt se tudom minek hívják?
Pedig van otthon ilyen dísz-baszás izé,van vagy 500 szála,és mindig másképp világít
érthető,mi a kérdés?
[nem ivott]...(még) -
hát most jelenleg 3 van itthon de az alapmodelt meg fogom csinálni megint mert a C-westhez képest szar a Z-Tunehoz meg egyenesen ocsmány lesz :)
én függő vagyok #50584 Ő meg egy állat :) [megnézte Ő is a "többi képet"] -
báze,most vettem észre a "többi kép"-et.
Nagyon tetszik,nem semmi lehetett bekötözgetni a kis kábeleket o.O
-
nem is vagy függő :) -
a Tamiya 24090 es kitje asszem :) na ebből 2 db :) -
ez a credit izé hogy műxik?
-
sza.sa #50594 Na, új rekord... tegnap este rendeltem, ma reggel már jött a levél, hogy feladva a postára... :)
Volt egy kevés megmaradt kreditem, nem akartam jövőre átvinni... meg amúgy is akciós volt a Dragon Premium Tigris, ami nagyon repülni akart... :) -
:)
2 db skyline,vagy 1 db sky 2 motorral benne?
-
jaja TOP SECRET! ; )
Meg majd 2 db motorral rendelkező Skyline is jön majd a névnapom alkalmából...
Aztán hosszú évek kuprgatása és éhezés árán talán berendelem a 48-as Super Stalliont is :) -
oszt' mi érkezik a csomagban? :)
az ami a #50528-ban szerepel? -
köszi, szépen
az én in progressem 2 nap volt, de remélem jövő héten már itt a csomag... :)
mert már ku... khm, nagyon várom :) -
gyakorlás-gyakorlás-gyakorlás :) -
meg mert a lóvédat gépre költöd :D -
basszus már rég vásároltam volna ilyeneket, ha tudnék makettezni! főleg a festéssel van bajom, valahogy sosem sikerül
-
dúrva, bár egy picit erősek azok a fények! gyengébb fényforrás jobban mutatna! -
Vettem barkácsboltban diorámának keretet,nagyon szép,és csak 200 ft métere..
(az előzménye ennek az,hogy a brikóban,meg a baumaxban,rettentő silány képkereteket láttam ->horrorárakon) -
komoly 
többi kép -
sza.sa #50583 Én már rendeltem többször is....
Általában 1-1,5 hét alatt nálam volt a csomag... in progress meg 4-5 napig tartott, ha jól emlékszem...
-
-
oks, jó lenne ;) priviben írjál hogy mikor, stb -
jóvanazott benne :)
jövő hét szerdán megyek Debrecenbe, a főnixben fognak hadonászni szamurájkardokkal
Ha kell még a dobozka elviszem
-
Jjjujj Black Hawk :) <3 -
vegyétek ki a kezeteket a biliből :| -
Inkább ezt választanám,akkor már
1:35-öske,jól menne az abrams mellé :P -
ez is teccik ám...nagyon :C
-
(a CH-53 SuperStallion 1/48-as academy "csak" 12k pk-val) -
sztem námbertú -
khmm.
Ha lecsengett a karácsonyi őrület,és HA nem jön közbe semmi,meg szeretném venni a 2 közül valamelyiket.
1.
v.
2.
Meg vagyok őrűlve mind a kettőért :C
20 papír darabja :c
-
"(inkább ez,már nem lenne egy vasam se)"
na nem mintha most lenne -.- -
sajnos / szerencsére (inkább ez,már nem lenne egy vasam se) nem tanultam meg idáig a külföldről való rendelgetést,így passz.