69150
-
BÚÉK
-
BUÉK !! -
Kollégák!
Makettekben gazdag új esztendőt! -
csak akkor szoktam venni ha több akciós cucc van és haverokkal összedobunk 1 zsíros rendelést (nem olyan akció, hogy gtr futtár esetén, stb, sok még úgy is drágább mint ANYWHERE!) -
Az biztos.
Néha dupla annyiba kerül náluk egy-egy készlet mint máshol. -
CrazyCharlie #50888 

Boldog Új Évet Mindenkinek!!!
-
Azok el vannak szállva.... -
jah,...múltkor néztem a modellpostát
Char B1 (kis francia hk) 22.000
Challanger II. 18.000
Leclerc 20.000
Famo + tréler 60.000 (!?!?)
még feleennyié se.. -
szép az a "távcső" 
-
Jah meg az enyém Tamiya:) -
Én pont egy ilyet építek,csak a '03-mas Monte Carlo verziót:)
-
CrazyCharlie #50882 Pedig egyáltalában nem rosszak a harcjárművei a Tamiyának, igaz tényleg drága és főleg az újabb kitjenél vannak jobbak is(pl. a Dragon M1A2 SEP többet ad a Tamiya makettnél kb ua. összegért). A Tamiya makettek viszont maximálisan felhasználóbarátok-egyszerű összerakni, egyértelmű az alkatrészek pozíciója és "hülyeségállóak". -
mert g..i drága -
"MO-n tamiját nem szabad venni!" miért is? -
MO-n tamiját nem szabad venni!
autók nekem nem jáccanak (USA...)
csörömpből inkább dragon meg trumpi
a 350es hajói joak -
matt legyen mindenképpen.
hát egy fokkal jobb, mint a matt. -
matt! -
Bocs a sok kérdésért csak szeretném a lehető legjobban megcsinálni és nem szeretném elbarmolni.
Szerintetek Abrams esetén a legutolsó lakkréteg milyen legyen? Nem szeretném ha fényes lenne mert a harckocsik nem igazán szoktak csillogni?
Még a matricákhoz visszatérve a gyöngyházfényű lakk akkor nem jó? -
mondjuk az tény, hogy Tamiya kispórolja a motort az autóikból, régebbi készletekben azért még van! viszont amit kapunk az részletes, könnyen összeépíthető szerintem! az meg a másik hogy drága, de itthon melyik makett nem drága :C persze vannak jól belőtt cégek itthon, pl az Italeri maketteket normál áron adják! tehát a középkategóriás tankjaikat nem árulják Tamiya szinten! Tamiya harscjárművek meg jók, csak más cégek (pl Dragon) kezdenek rászokni hogy fémmaratást adnak a harcjárműveikhez (és itt nem 3 alkatrészről van szó), és kb annyiba kerül mint egy Tamiya cucc, vagy még olcsóbb is! szóval a Dragon többet ad ugyanannyiért mint a Tamiya!
bár már viszonylag rég vettem / raktam össze makettet, szal kezdek kiesni ebből hogy melyik gyártónál mi az újdonság! katalógust sem veszek, bár mondjuk internet mellett minek -
tamiját nem szeretem (autóban, sztem nincs arányba az árukkal) gyakran gagyi a motor, nincs alváz, stb (és csak amcsi vasakt építek polgári jármű kategóriában)
HELLER-nek a hajói nagyon jók (főleg a vitorlások), amióta bejöttek a távolkeletiek, már nem igazán éri meg a harcjármüveikel veszüdnni, de ott is van jónéhány gyöngyszem és kurriózum!
(persze ellenpélda is van)
van 1 heller citroen 15cv-em -az 1etlen nem amcsi vas, de az elég korrekt kis makett!! -
én inkább a Tamiya kétszázhatosát vettem volna meg:D nekem meg volt, korrekt készlet!
-
szal értitek:D:D:D -
feldobáltam cuccotide pár cuccot.
ma újból profilt tisztítottam:)
(az árak tartalmazzák a vatera jutalékát -> vaterán kívűl olcsóbb.
több vásárlása esetén flottakedvezmény:))) -
a felülete, de nemcsak azért fontos. Ha nem trimmelsz(rendesen), akkor ezzel a módszerrel (90%ban) el lehet tüntetni a fölösleges hordozó felületet
Ajánlom az akril lakokkat! -
HELLER Rulez!
-
Köszi.
Akkor azt hiszem be kell szereznem fényes lakkot mert az nincs csak matt és gyöngyházfényű (az sem jó erre a célra gondolom). -
Ez olyan otrombán ruszki cucc hogy egyszerűen ocsmány! :D de mégis kurva nagy! látszik rajta hogy ruszki cucc, és a tajgára lett tervezve. :D -
a FELÜLET. a matt felület göcsörtös, a fényes sima. -
Amikor adtál tippeket a matricák felhelyezésére azt írtad ,hogy fényes felületre jobban tapad ezért fújjak a makettre vékony réteg fényes lakkot.
Matt lakk akkor gondolom nem jó erre a célra mert matt lenne a felület.
Mi a különbség a két lakk között ,hogy a matrica az egyikre jobban tapad illetve melyiket milyen célra érdemes használni? -
CrazyCharlie #50864 Uhhh... -
Szép.
-
Nah a Peugeot kikerült a dobozból -.-'
-
Ha esetleg vki nem járna a makettinfóra.. :P
Ez olyan friss,hogy még meleg
Etalon. -
nembaj,még beraksz pár képet a régiekről,és kihal a topik :D
-
Te ? 
Mióta érdekelnek a ruszki vasak ?
-
Nagyon szép.
De az E-100 se semmi :o -
Bocs 
Szerintem a mostani összerakása még eltart egy darabig nem sietem el a dolgot. Most kicsit türelmesebb vagyok mint 9 évesen és ügyesebb is. -
ááááááhhhhh! AKAROM!
-
CrazyCharlie #50855 Trumpeter 1:35 MAZ-537 G Petyusnak szinte már kötelező 
-