69150
-
dara #50933 Azért lehet nem egy makettet kellene alapul venni ilyen esetekben (lévén azon lehetnek akár komoly hibák is, sokszor a "nagy nevek" is iszonyat baromságokat követnek el, csak mert úgy jobban néz ki).
Maradjunk inkább az eredetinél, mintaként csak és kizárólag az lehet releváns.
Egy kép.
Mégegy.
Mégegy.
Mégegy.
Meg mégegy.
És ez is az.
Szóval a homokozáskor azt is figyelembe kell venni, hogy Irak mely részén és milyen környezetben szolgál az adott hk. Elég komoly különbségek lehetnek. A városban bevetettek lánctalpain minimális mennyiségű homok van, szinte fekete az egész. -
Ahogy érzed.
Látni fogod,ha nem élethű,itt a Zinternet,keress pár referencia fotót.
-
Csak a résekben vagy az egészen? -
majd adj neki szárazecsetelést is a homokszínnel -
Ezzel a színnel sokkal jobb nem?
-
Keress rá a neten a Tamiya XF-57 Buff színére. Na az kell neked. -
ha hagyod,úgy hogy fog kinézni ? :)
full feketén gázos lenne.
keverj némi fehéret a festékhez,oszt' mindjárt világosabb lesz -
Revell Desert Yellowt használtam de van egy másik az világosabb bézs színű majd megpróbálom azzal. Azt majd a régi lánctalpán próbálom ki.
Megfelelő színnel jó lesz ha így csinálom vagy nagyon randa és inkább hagyjam a francba? -
ne sárgább,világosabb!
Ha irakit készítesz,itt egy link.
-
Sárgább legyen? Valóban inkább rozsdásnak látszik amúgy ha homokszínű lenne jó lenne? -
ez nem homokszin -
Kicsit elbizonytalanodtam. Legrafitoztam a lánctalpat és most a mélyen ülő részeket próbáltam kitölteni homokszínű pigmentekkel de nem tudom folytassam-e mert tetszik is meg nem is.
Nektek mi a véleményetek?
-
-
:D
Nem olvastam el, még nincs mit rajta. :D -
feküdj vissza... :D -
Hírezs lettél. -.- -
napt' 
Felkértek,így írtam egy cikket a makettinfóra a BR-52-ről.
link,ha érdekel vkit. -
Köszi így már fog a ceruza. -
dara #50915 Reszeld le és vidd fel ecsettel a grafitot. A fa részek nem kellenek. -
ha matt festékkel kezeled,fogni fogja.
ha nem megy,használj gun metal festéket. -
Már hozzákezdtem. A kis alkatrészeket (géppuska ,kanna ,lőszeres rakasz ,stb...) már le is festettem a tornyot meg összeraktam.
A gond az ,hogy nincs kompresszorom mert a két hűtőből kiszerelt elfüstölt így most nincs sok teendőm.
A gumlánctalpra meg nem akar fogni a grafitcerka :( -

-
Imádkozom érted

-
kezdek kíváncsi lenni. :D mikor kezdesz hozzá?
-
semmi. :D ma vizsgáztam Bevezetés az informatikába nevű tárgyamból. :D esélyes a B vizsga :D Tudtam a dolgokat, csak a baj, hogy volt 2db beugró feladat. Mindkettőnek hibátlannak kellene lennie, hogy tovább nézze. Az egyik nem gáz, a másik számábrázolás. Csak a durvábbakból. Rem az is jó lett. -
:)
mizu ?
-
-
-
Keresek megvételre Subaru Impreza 2006-os kasztnit! Akinek esetleg akad ilyenje az jelezze kérem itt,vagy a [email protected] címre írjon nekem!
-
nem -
OK. Lakkozni kell majd?
-
Durva csiszolópapírral. 180 körülivel. HB grafitceruzával "fényesítsd" ki. -
Mivel szaggassam meg? Mi az a grafitozás? -
dara #50900 Gumitappacsokat szaggasd meg rendesen, a futógörgők gumigyűrűid szintén, a fém felületeket meg grafitozd rommá. A homok ugyanis az egészet szépen fényesre polírozza. Aztán fogsz egy kis homokszínű pigmentet vagy lereszelt pasztellkrétát, és a mélyen ülő részekbe raksz belőle egy keveset. -
Gumi. -
Ahogy érzed. Gumi lánctalp?
Hogy mitől lesz olyan, mintha homokban lenne "rendszeresítve", ez egy jó kérdés. -
Biztos, hogy nem. -
Hali! Nem tudja valaki, hogy Fiat Grande Punto makett kapható-e valahol?
Előre is köszi a választ! -
BUÉK minden makettesnek!! -
BUÉK!
Lánctalp festésére tudtok tippeket adni? Ecsettel fessem? Abrams esetén ,hogy lehet olyan hatást elérni mintha hónapok óta homokban gázolna?