69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • ChevyG #50973
    szerintem még "kezdő" honlapheggesztő korukban egy rossz irányban indúltak el (lehet akkor még kevesebb mód volt), és most már átálni elég nagy "áldozat" lenne.

én régen sokat esgéztem(), nagyon szeretem a fórum szrkezetét. De egyre több az idióta vérpisti, és mostmár csak alig pár topikot látogaot.

Magyar (v)iszonylatban sztem az indexé az 1ik leg igényesebb társaság, de ott a webes megvalósitásokat sose fogom mexokni (ezért nem is látogatom)
  • Adam II
  • modellmaker
    *nekik
  • modellmaker
    ööö nem érted amiről beszélek.

Egy RENDES fórummotort beüzemelni nem lenni neki nagy cucc. Ahogy látom van pár emberke aki ért is hozzá, akik eddig is vitték a lapot. És ez ráadásul pont egy olyan dolog, ami hosszabb távon az ő életüket is megkönnyítené.

Bár lehet vmi olyan adatbázisban tárolják a user adatokat, amik nem túl kompatibilisek mással. Mert ha egyszerű lenne átvinni vmi más alá, akkor már lehet megcsinálták volna. De ez csak az én véleményem, gondolatom.
  • ChevyG #50969
    az utsó 1évben sokat változott a forum. és ezt a fentartók szerele4mből csinálják. Az esgét nem...
  • modellmaker
    Úristen! :D Mintha a velvetet olvasnám. :D
  • DJ Skyline
    tündéri
  • modellmaker
    De ha belegondolsz, igény van rá, mert eléggé elszaporodtak ott az emberek. Ha nem is CMS rendszer, de legalább egy rendes fórum kedvencekkel...
  • modellmaker
    Hogy ne csak Petyus legyen Hírezs. -.- Nem önszántamból, felkértek rá.

Itten...
  • ChevyG #50964
    az a tirekszes cucc mi a france?
  • ChevyG #50963
    óvastam, esélytelen:)
  • modellmaker
    Írtam makketinfo "fórum"-ba (a megfelelő helyre), hogy nem-e akarnak véletlenül áttérni rendes fórumra, meg vmi CMS rendszerre. Kíváncsi vagyok lesz e rá egyáltalán vmilyen reagálás. -.-
  • DJ Skyline

• PrasCo
    Múltkor a Móriczon másztam valamiért, és mit ad 'sten, szemembe mosolygott egy kirakat "főhelyéről" egy bazinagy doboz Pz-38(t). Egész véletlenül ez a kiskedvenc harckocsim, így ziher, hogy bűnbe fogok esni, már csak a mikor a kérdés...
  • Jagi
    most pénzemre várok, és jöhet a 2008-as pofázokésnemcsináloksemmit :)
    VAGY makettek :)
  • modellmaker
    Nem lesz világosabb sem. Kielemeli és élénkéti a színeket. :D Próbáld ki vmin, nem tudom elmagyarázni. =/
  • Adam II
    Tehát a lakktól inkább világosabbnak fog tűnni így kompenzálja a tempera miatti sötétebb árnyalatot?
  • modellmaker
    Nem lesz sötétebb a lakktól. Csak élénkíti a színeket. VAgy hogy mondjam...
  • Adam II
    Miután kipróbáltam a temperázást egy régi gépen megcsináltam az Abrams néhány kisebb alkatrészével is és minden tök jó a baj csak az ,hogy sokat sötétít az alapszínen és ha erre még rájön egy lakkréteg hát...
  • kemszi2
    milyen festéket ajánlanátok spray-ben amit itthon lehet kapni makettekhez
  • Glpetyus
    Lám,a tékozló fiú visszatért :)
  • Jagi
    Igen én voltam :)
    de nem lesz egy darabig sajna... :(

és BUÉK meg karácsony mindenkinek :)
  • CrazyCharlie
    Ha megtalálod újra, akkor lécci tedd közkinccsé
  • CrazyCharlie
    Próbáld meg a www.airliners.net-en...van pár Szuhoj kép
  • repvez
    nem tudjátok erröl a piros 42-es szu-24M-röl vagy a századába tartozó gépekröl képeket honnan lehetne találni?
    erröl
  • Glpetyus
    Épp ez járt a fejembe a múltkor,mert még régebben láttam egy oldalon ilyeneket,amit le lehetett tölteni,és kinyomtatni,összehajtogatni.
    Mondom,úgysincs szines patron a nyomtatóban,kell most a ráknak...na most meg kéne,persze nem találom .C
  • modellmaker
    bazmeg xD a mehet helyett a szmájlikra nyomtam, oszt csak nézek miért nem küldi el az üzit xDDDDDDDDDD aludni kéne :D
  • modellmaker
    Jaja azt néztem én is. :D
  • DJ Skyline
    Saddam's worst nightmare, ez beteg (:D), de viszont jól néz ki!
    ez is eléggé pihent agyú
  • modellmaker
    Verlindennek van ilyen kiegészítője. Van egy direkt M1-re, meg asszem van egy modern HK-kra is.
  • Adam II
    Honnan veszik az M1hez azt a sok cuccot amit felpakolnak rá? Pepsi kólás doboz ,málhazsák ,ásványvíz én sehol se látok ilyet legalábbis az e-boltokban.
  • Glpetyus
    Ez a Skif makettje egy az egyben (az öntőkereteken is látszik-rá van írva), + egy új öntőkeret,meg gondolom a maratás más.
  • m1garand
    Sziasztok!
    StuG IV (SdKfz 167) hez tudna vki dokumentációt ajánlani
    Köszi!
  • gordon 24
    Hát elég durva gépek készülnek ott:D Sok sikert mindenhez.. Nagyon tutti!
  • gordon 24
    Oks! Megtsezem! THX hogy szóltál!
  • ChevyG #50938
    Gordon 24!

Asszem adósod vagyok pár képpel! (botsi, az agyam, mint a szita:D)

A NASCAR-t félreraktam, mert kellenek gyanta csavarok hozzá, de a katámat csoppolom:D

(képekért nézz be plíz a Hot Rod topikba a makettinfón!
    üdv!
  • ChevyG #50937
    haveromnak van több 72es (UM), aszongya majnem olyan könnyű öszerkni, mint a dragonyokat! Ráadásul ez 2007es!!!
  • CrazyCharlie
    Meglátom-megveszem
  • Adam II

Azt hiszem a pár napja ért be a sivatagból a városba változatnál maradok.
  • Glpetyus
    "Szóval a homokozáskor azt is figyelembe kell venni, hogy Irak mely részén és milyen környezetben szolgál az adott hk. Elég komoly különbségek lehetnek. A városban bevetettek lánctalpain minimális mennyiségű homok van, szinte fekete az egész."

Ezért raktam be példának a makettet,mert azon némi átmenet van a két véglt közt,így ha "csak" azt lemásolja,már akkor is szép eredményt kap,ami nem szélsőségesen tiszta,vagy ellenkezőleg: egy merő homok.

Megkockáztatom,hogy Adam ismeri a google-t,így talán neki se tart 6 és fél másodpercnél tovább találni pár Abrams fotót,de talán ezt a makettet nem látta még.