69150
-
A mozdony. Ha a talapzat 1 méter akkor gondolom az sem lesz kicsi. -
? -
Mekkora lesz ez? -
Jaj,kész lett a BR alapja.
Link
Csinálhattam volna egy egyedi alapot is,de az az igazság,hogy akkor már úgyis vmi dioráma lett volna,arra meg sajnos nincs helyem.
Ez így is egy méter hosszú,de legalább keskeny. -
CrazyCharlie #51049 3710
-
Olyanra ahol leírják kezdőknek is az alapvető fogásokat,elsősorban haditechnikával kapcsolatos makettek érdekelnek. -
Vagy rézlemez. -
Dragon készletébe szerencsére egy vastagabb anyagból adják -.- -
#51041-ből idéznÁk. -.-
"vékony sztirol lapból..." -
és akkor mi jobbat ajánlasz? ^.^ -
Az szar. :| A pillanatragasztó is alig fogja meg. Tényleg csak végszükség esetére ajánlom. -
Köszi :D -
vékony sztirol lapból pl! vagy nem is, van olcsóbb! egy vajas doboz tetejéből ha kellően vékony! nézz szét a hűtőben, hátha van valami ilyesmi
-
Ezen a képen jól látszik. -
Ha mutatnál egy képet egy eredetiről, hogy tudjuk miről van, könnyebb lenne. :) -
ehh énmeg mit össze kerestem. hogyé adták? -
Szerintetek miből csináljam meg a torony frontpáncélzatán lévő CIP paneleket? Ha simán ráteszem a matricát az teljesen rásimul a dobozban alternatíva ként van öntapadós matrica erre a célra de az nem átláátszó és fura narancssárga színe van.
-
CrazyCharlie #51036 Nézz be a Móricz Zsigán levő boltba. Láttam kettőt, otthagytam egyet...
-
basszus mit hajtok egy ilyen Tamiya M48A3-ra. Nincs valakinek eladó? :) -
CrazyCharlie #51034 -
CrazyCharlie #51033 itt nézd meg -
első kérdésre a válasz, nem! maximum valami senki által sem ismert oldalon! másodikra meg, mire gondolsz konkrétan? -
sztem ilyen nemlétezik, hacsak vlaki nem olyan rendes (és rendelkezik hozzá eszközökkel)..... -
Sziasztok,nem tudjátok,hogy hol tudnám megszerezni a "modell és makett" magazint letölthető formátumban?És egy jó kis makettező magyar oldalt tudnátok ajánlani,köszi a segítséget. -
Hol lehet jó referencia fotókat találni az M1esről? Nekem marha közeli képek kellenének leginkább a géppuska függesztményéről. -
én is azzal kezdtem,jó is volt -hiába volt egy tákolmány az egész-,jól szolgált egészen addig,amíg ÉN el nem kúrtam szegényt...
Nekem nem volt rajta tartály,így a levegő pulzált,de mégis még a mai napig elégedetten nézek az azzal lefújt maketteim többségére.
-
Egyik ismerősömnek van néhány hűtője amit nem használ így talán lesz kompresszor végre valahára. Az utóbbi napokban már annyira unatkoztam ,hogy gyártottam néhány kiegészítőt a tankhoz.
Ha azek a kompresszorok is lerobbannak nem érdekel veszek egyet. Csakhát jobb lenne így ingyen. -
Vettem alkoholt patikában akríl higításához,mivel kifogyott...1 deci 700...gratula
-
Papír autók -
:D:D -

-
CrazyCharlie #51022 A másik tippem a www.makettinfo.hu, ott is vannak fórumok, és van papír "makettes" is.
-
Igen , cimekre gondoltam. És köszi, megpróbálok visszaolvasni, hátha találok valamit.Annyit még tudnál segiteni hogy kb mikor volt rola szó? -
CrazyCharlie #51020 Mármint internet címet, ahonnan lehet letölteni? Asszem volt már ilyesmiről szó, olvass kicsit vissza -
Hopsz bocsi, igy akartam irni:*tud-e valaki valahol -
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen járok-e, de azt szeretném megkérdezni hogy ehhez ahsonló papír autó "maketteket" tud e valahol. Előre is köszi! -
nem makett, de ritkán látni hasonlót, U.S.S. Arizona túlélők találkozója -
Ez valami 4ezres pisztoly, alul van a tartálya. 1/48as Tomcatre elment majdnem 1 üveg szürke model master erősen higítva, pedig az alját nem is azzal festettem. Asszem be kell ruháznom egy normálisabbra, pláne, hogy sorban állnak az izomautók a polcon. -
dara #51015 10k körül már egészen jó pisztolyokat lehet kapni (pl Chromax BD-130E). Ami ez alatt van, az nem igazán nevezhető komolynak. Ha az ember komolyan gondolja a dolgot, akkor ennyit rá kell szánnia. Máskülönben nem igazán tekinthető előrelépésnek az ecsethez képest. Az egyszerű pisztolyok csak nagy homogén felületekhez jók, ráadásul még az ecsetelésnél is több festéket fogyasztanak. Akkor meg inkább tanuljon meg az ember rendesen ecsetelni (nem olyan nehéz az). -
oO Ez nem egészséges.