69150
-
mint pl a Battlefield2142 nevü játék...h abbol nem csináltak meg a jármüvekröl makettokat?
-
mint például? aknakereső makettről még nem tudok, sem passziánsz :) -
Hy mkinek! Lehet hülyeséget kérdek, de nem tudja vki, h pc-s játékokrol csináltak maketteket?
-
CrazyCharlie #51450 igen -
Tes Parker #51449 Hello!Tudna valaki ajánlani olyan magyar bolt oldalakta ahol sok 1:35-ös méretarányú makett közül lehet választani?(Tamiya,Dragon,stb.) Előre is köszi a választ. -
1:35 méretarányban lehet kapni Apacheot? -
-
CrazyCharlie #51446 

-
CrazyCharlie #51445 Ariete átmosva...remélem szépre szárad, nem lesz össze-vissza foltos... 
-
Háj ól,rég nem jelentkeztem a puggal:)
ápdét
-
hm,ma voltam "művészboltban" ,kurva jó,ott is hagytam 4 ezret :)
Vettem egy csomó tubusos olaj és akríl festéket,ecsetet,pasztelkrétát (retkezéshez,porozáshoz)
Hát csak ecsetből volt vagy 1000 fajta...(!)
-
hát lehet emailben kellene rákérdezned, de ők nem fogják tudni, hogy te milyen színeket szeretnél, nehéz egyszerre megvenni minden festéket, de a többit azt lehet -
Köszike mindenkinek. Lenne még egy kérdésem: Felhívom például:őket telefonon és mit mondjak nekik? Mert én már úgy akarom, hogy festékkel, ecsettel, meg mindennel ami kell hozzá, úgy hozzák ki nekem, hogy nekem már ne keljen semmit venni hozzá. Olyat lehet? Hogy például mondom hogy:"ezt makettot szeretném, de úgí meg lehetne-e oldani, hogy minden a makett elkészítéséhez kellő dolgot(festékek, ecset, ragasztó stb.) ios, együtt már ki legyen hozva?" Szerintetek úgy is kihoznák? -
itt megtalálsz mindent de a másik is korrekt én már rendeltem mindkét helyről
http://www.modellbolt.hu/index.php?cikk=tip2&mi=126&meddig=20&gy1=25 -
Revell festékek, kellékek, meg minden egyéb -.- -
dara #51438 A rivell gondolom Revell lenne. Nem csoda, hogy nem találsz, nem éppen elterjedt. Itt egy átváltótáblázat kezdemény. Keresd meg valami beszerezhető márkában a megfelelőjét. -
Na eldöntöttem, hajókat rakok össze:P. Kérdésem: Festékekeket/ragasztókat/ecseteket, hol lehet venni? Engem az a rivell fajtájú festék érdekelne. Hol lehet olyat venni?Mert nem találok:P. -
Ariete?
Az az olasz harckocsi?
Mit össze nem makettezel :D -
CrazyCharlie #51435 Nem tökéletes, de azért jobb...érdekes, amennyire laza volt ahhoz képest csak 1 szemet engedett kivenni... -
CrazyCharlie #51434 Eszembe se jutott...
-
Vágj ki egy darabot. :| -
CrazyCharlie #51432 

Feltettem a lánctalpat az Ariete egyik oldalára...és meglepetés!!!! Nagyon hosszú a lánctalp. Nem az a gond, hogy nem feszül úgy, mint az igazi, hanem úgy lóg, mint egy kilapított gerinctelen féreg. Kisebb agyvérzést kaptam a látványtól, főleg, hogy megpróbáltam felül a visszafutó görgöknél megfeszíteni. Szépen húztam lefele 2 ponton is, de alul meg se moccant (értsd: nem feszült se a vezető, se a meghajtó kerékre). Van valakinek ötlete, hogy mit tehetnék? (a lánctalp már össze van forrasztva) -
-
oszt' ? -
CrazyCharlie #51429 pedig idén jön a Dragoné is... -
-
Sztrájker rívjúú
(még múlthéten voltam festékért,oszt ez lett belőle :D) -
Ki kér Tamiya konzerv kenyeret?
-
púdert ?!
nincs otthon egy kis hintőporod? kocsi eü-dobozába is van. -
én nem emlékszem már, pedig én is ezzel az eljárással csináltam, finom kamilla illatú volt a sár 
ha jól emlékszem csak annyi festéket tettem bele, ameddig barna nem lett a púder -
CrazyCharlie #51423 Sarazásnál púdert rakok a festékbe, de mennyire higítsam a festéket? kb. fele-fele? Nem dagonyázni szeretnék, csak ide-oda tennék foltokat -
mindent neked, mint ahogy a boltban sem úgy árulják a dolgot, hogy vajaskenyér, hanem meg kell venned külön a kiló kenyeret, és külön a doboz vajat! :)
persze vannak olyan készletek amihez jár festék, valamilyen ragasztó, ecset! de nem mindíg éri meg, mert pl az ecsetes ragasztó egy zsák csavarral egyenlő, az ecset az ilyen műanyag szálú szarból készül! amit az ovisok is szoktak használni -
Azt külön kell megvenni. -
Ez is jajdejó:). Amúgy, ha feszek egy makette, aminél oda írják, hogy a festéshez, revvel festék szügséges, ezekkel a kódokkal:45,49 stb. Tod van ilyen. Ott ha kihozzák a makettot, akkor a szügséges festékeket is adják hozzá, vagy azt nekem kell külön hozzá venni? -
tévedtem, viking verzió nincs, hanem fater volt kreatív, és a viking hajót lekente a maradék festékkel, vagy vett még :D
ez volt az alap:
-

nem is néz ki annyira vészesen a másik, bár tény hogy a most összerakott szebb! -
Építőelemek száma: 96
Nehézségi fok: 3
nem is nehéz, tehát nem 2 darabot kell összepattintani, és ennyi is lett volna, de nem is 1200 darabos, überbefosás nehézségű dolog! meg mivel ez világít a sötétben, így kb annyi a dolgod, hogy összeragasztod, felkötöd a köteleket, majd lefested a világítós festékkel amit hozzáadnak! 1000 éves készlet, van ebből viking hajó is! mind a kettő meg van
-
De nem úgy értem. Mennyire van darabokra szedve?Mint egy 1000 darabos puzzle? -
CrazyCharlie #51415 Hát igen, kár azért a retkes matricáért... -
Fú azt én is utálom. :D