69150
-
A maga kategóriájában mindet nehéz megcsinálni,hogy az szép is legyen.
Sőt továbbmegyek,szerintem (!) 1:35 hk-kat készíteni az egyik legkönnyebb,hiszen pl a hibákat el lehet tüntetni kis rozsdával,sárral,akármivel,de egy szép tiszta repülőn egy festési,illesztési hiba....ugye nem kell ragoznom?
-
Hát azzal nem is lenne gond:DD Csak ezeket azért elég nehéz szépen megcsinálni. A Terep mintázot festés stb.. Na de lehet belecsapok valami Német tankba!! -
Hát ne tartsd vissza magad :)
-
Az nem is hülyeség! Tényleg:D
Nekem is kéne csinálnom valami harci járművet... -
Véleményem szerint a jól bevált sebkötöző pólyából,amit pl. az autód eü-s dobozából emelhetsz el a legkönyebben :) -
Zsír lett ! -
Fasza lett! tetszik! -
Hát ez igen! Ez rohadt szép lett! Gratulálok hozzá. A Csövén ami van álca azt miből csináltad? -
CrazyCharlie #51485 Szóval tehát a kész C-1 Ariete megtekinthető itt! -
CrazyCharlie #51484 Jah...asszem maradok a webalbum linkjénél... -
Ujabb proba:D -
CrazyCharlie #51482 Kész a C-1 Ariete! Próbaképp dobok egy képet... [IMG] [/IMG]
-
majd este megnézem :) -
omg :D Model Airplanes from the 1930s-1960s
nem épp makett, de érdekes ez is, Petyus sajna nem tudod megnézni, mert youtubeos link -
úhh,azok az ülések...igazi airfix 
-
CrazyCharlie #51478 Habár a Buccaneer után megfogadtam, hogy Airfix-et soha többet, de azért ezt megnézném közelebbről... Nagyon szépnek tűnik!
-

Inkább egy képet tennél fel a hieroglifák használata helyett -.- -
köszi! -
http://www.armourbook.com/
google translate nem árt hozzá :D -
Talán te is maximalista vagy? :D -
Soha többet fujimi-t...
Legalább is látatlanban nem rendelek még egyszer.
most túl ideges meg fáradt vagyok, hogy leírjam, de ha jót akartok Tamiya vagy Aoshima...
Mondhatjátok, hogy kihívás nélküli kiteket keresek, mert elég kövér és kényelmes vagyok, hogy "nehogykeljenmádógozniveleegykicsit", de ez mát tulzás :)
megcsinálok valamit erre új brobléma, és sz még csak a futómű :)
-
skacok ismertek valami olyan oldalt ahol walk aroundok vannak? én ismerem ezt, de valaki tud valami mást még? régen tudtam még egy két oldalt, de azokat elfelejtettem már :| -
Nemár, az lehetetlen :)
AE86-om csinálgatom, a felnit már átszereltem ilyenről:"-" ilyenre: "o"
a Fujimi sajna elég hanyag kiteket gyárt, szóval kicsit több meló lesz vele... -
kifingik a topik ? o.O -
Ne feledd, h kéne sztem 1 lakás is amibe a sok sok makettot raknád
Szal mégtöbb lové kéne
-
én nem tudom mire gyűjtök! kéne új PC, kéne jogsi, kéne sok sok álom makett! keretem egyenlőre egy ezres, szóval valahol az exoszférában keringenek ezek az álmok :\ -
De miért nem? Az autok nagyon tutin néznek ki. Én nagyon szeretem őket. Van is jó sok. Most igazából kamionokkal baszakszom mert a méret miatt sokkal jobb azokat csinálni. -
Itt semmi sincs.. Mindent neten rendelek.. modellbolt.hu vagy jatek-makett.hu.. De most Merkavára folyik a "gyűjtés" :D -
hát azt ne is, Heller autók nem jók! vegyél olcsó Tamiyát! mondjuk Kazincbarcikán nem tudom mik a lehetőségek, de körbe kell nézni, hátha van valami! pl itt Pesten van egy "Modell szaküzlet" nevű csoda (ha már meg nem szűnt(, kb annyira szaküzlet mint a fülem, de viszont olcsón lehet kapni Tamiya maketteket, vagy legalábbis az ismertebb üzletekhez képest olcsóbban! -
Nem áll szándékomban több autót összerakni :P Főleg nem Heller-t -.-' -
hozzáteszem az enyém sokkal de sokkal szarabbul sikerült. -
nekem is pont ez volt az első makettem.mára megmaradt festék teszetlőnek XD -
Figyi mszerintem első makettnek nem rosz. De rettenetesen sok hiba van rajta. Nem is irom le, ugyis látod. Az a lényeg hogy majd a következő jobb lesz. Épits sok autót 4-5 dik nagyon tutti lesz!! -
Hát...Én kezdö makettozoként azt mondom, h jol sikerült
-
Na útra kész a Peugeot.. Tudom, hogy a festésben vannak hibák dögivel és, hogy az öntési hibákat is illett volna csiszolgatni, és az illesztések sem tökéletesek :P :) Majd a következő makettemre odafigyelek rendesen! És tudom, hogy a légellenállásnövelő is ferde lett picit :-/ A negatívumokat ezennel felsoroltam, nektek már csak a pozitív kritika maradt :D
Picikét homályos:
Ezek pedig haverom peciális hátterével:
-
Akkor jo magyarosan mondva: ezt be...tam
no mind1...azért thx a válaszokat
-
szép is lenne az eddig gyártott összes makettet egy oldalon számontartani :) nincsenek PC-s játékokból makettek, elvétve lehet 1-2, de tűt a szénakazalban című dolog lenne -
Fenébe
És nincs vmi makettkeresö oldal?
-
nem valószinü -
Sziasztok!
Tamiya peugeot 206 wrc-hez bal első lámpabúrája nincs véletlen valakinek? a tamiya undorító megoldásának hála sikerült teljesen szétcsesznem...
Köszi!