69150
-
Azért,ha szabad egy apró kiegészítést hozzátennék:) Azt írtad rakjuk fel a matricát,majd jöhet a lágyító... Én úgy tudom/úgy csinálom,hogy megvárom míg teljesen megszárad a matrica és nem mozdul el a helyéről,stb,és utána módjával a lágyító.. aztán lehet te is így gondoltad,csak nem írtad le vagy nemtudomén,de azért szerintem ez fontos:) -
Aha! Fasza! Na idáig nem igy csináltam:D Köszi! -
Korábbi hszem -
ÉS ez hogy müködik vagy miez? -
Matricafeszítő a te kelléked. A Gunze Mr Mark Softer-e a legjobb. -
Srácok!
Egy kérdés! Egy auto makettnél milyen, modszerrel tudod a lökhárítot bematricázni?? Van egy Accord model
Ez az! És mint látjátok rajta mind az első mind a hátsó Lökháriton matricával van boritva..
Tehát mi a megoldás hogy gyürödés mentesen be lehesen matricázni?
Nekem megvan ez a makett, de akkor még igen csak gyerköc voltam igy csak össze van csapva és nem is raktam rá a löös matricáit. Viszont elég olcsón tudnék venni belőle egy ujat. Amit viszont csak akkor vennék meg ha lenne megoldás a lökháritó bematricázásra is. -
Csak tapasztalt. :) -
jövőbelátó-e vagy ? -.-
-
Már reggel nyolckor is van börze.. ;) -
Na,mégis holnap reggel lesz,más lehetőség sajnos nincs,délután mindenkinek "dolga" van,a vasárnap meg a "sofőrnek" nem jó...
Hát majd meglátjuk,remélem nem csak mi leszünk akkor még :D
-
mingyá le se megyek :D -

-
Nem csak vasárnap, szombaton is. Általában mindenki jól jár üzleteket lehet kötni, még a legelvetemültebb eladókkal is. -
Nem nagyon. Sok árus haza is megy szombat este, Max egy-két kóbor árus marad még, akiknél be lehet próbálkozni, hogy ami megmaradt azon alkudsz még lejjebb. ja igen! Alkudni kötelező! :D -
Köszi a tippet!
Szerinted vasárnap még lehet találni vmit a börzén ? :) -
thx.
Délután érdemes fotózni, reggel még alig van vmi, csak délután meg olyan sokan vannak, hogy szinte nem férsz hozzá. vasárnap reggel a legjobb fotózni. :) nincs szinte senki, és mindenhez hozzáférsz. állványt érdemes vinni, mert annyira tömve van az asztal, hogy ami beljebb van már csak zoommal megy, de akkor meg bemozdulásveszély. :D És hidd el, itt tényleg mindent érdemes lefotózni. :) -
Oszt' ?
Én sem akarok ott lenni pár óránál többet,elb@szok némi pénzt,körülnézünk,pár képet csinálok,aztán viszlát :)
Jobbulást :I -
El hát,nem voltam vagy 10 éve :)
-
nyet. beteg is vagyok, hely is csak úgy lenne hogy szombaton már haza is jövök. =/ -
Az igen:D És elmész?? Én megvárom amig közelebb lesz:D Pesten is szokott lenni valamikor. -
:I
Én sem viszek semmit :)
És innen is van vagy 300km oda-vissza
-
Én biztos nem!
1 nincs olyan makettem amit érdemes lenne elvinni. (talán a scania)
2 nagyon messze van!
Szóval nem igazán hiszem hogy mek oda! -
hi
na mivan,jön innen valaki móvárra? -
Esetleg a Revellnek lehet ilyen autója, mást nem tudok elképzelni.
Pár on-line bolt. -
Igen, ami volt anno zöld...
Ő az: http://www.internetmarket.hu/kepek/ejatek/b/00001025HW_B.jpg -
Sziasztok!
ápdét:) -
Na mit is szeretnél pontosan? Jaguar forma 1-es autót? -
sajna kicsit elbaszta a fickó amúgy szép...
A forgózsámolyon egy merő olajos sárnak kéne lennie, ezt a kamion rajongók tudják, a fémtiszta kopás ott kicsit érdekes. -
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy honnan tudnék egy Jaguár F1-es makettet szerezni? Körülnéztem már pár helyen, de nem igazán van... Legalább 1:24-be kéne! -
nagyon durva ! 
-
ez picsa,a BR után ez gyerekjáték lenne -.- -

-
Igy kell dioramát csinálni:
-
dara #51701 Eagle World Érdemes megnézni az URL-t, hogy úgy mondjam telitalálat... Egyébként a Patche pont alatt, bár a lista messze nem teljes. Mondjuk nem is tudtam, hogy az F-15 haditengerészeti típus.
F-15 Eagle Patches Kicsit bővebb, de szét van flash-elve...
F-15E StrikeEagel Esetleg itt is szétnézhetsz.
US Navy Patches 69 féle, akár meg is vásárolhatod. Ugyan ott még 94.
AV8R Itt is ez-az. -
CrazyCharlie #51700 Trumpeter MaZ-537 építése: katt Érdekes a felfüggesztése...biztos sikerülne elsőre megcsinálnom
-
-
van vhol egy ilyesmi szintű, 15-ről szóló oldal is csak azt most nem találom. asszem ott is vannak századjelvények -
köszi
-
http://www.anft.net/f-14/f14-squadron.htm -
USA, a kor pedig 1990-től (F-14, 15, 18)