69150
-
az lesz a következő, csak hátha kell itt valakinek :) -
Elmásztam a SAS militariaba,erre nem pont "szabadság miatt zárva" ??!
-
makettinfón dobd fel :) -
eladó a következő makett:
ára, 6000 Ft. lehet soknak tűnik, de amíg a Fabulis majdnem 11.000-ért adja, HO-KI sem sokkal olcsóbban, 9000-ért, szerintem eléggé baráti és reális ár. szóval még mindíg spórolni lehet ezzel 3-5 ezer forintot. a makett bontatlan, minden (keretek, matrica) a fóliájában van, semmi sincs kibontva. -
pfff :) -
fekete dolgot,NE fehér háttérrel fényképezz :) -
Lancia "Super Delta" vol.2
-
Köszi 
-
Igen.
Jó volt,bár nagy tömeg volt...
Alig lehetett vmihez odaférni,képeket alig csináltam,meg sem próbáltunk a makettekről...
Tényleg nem tudod,idén lesz itt a Bólyain kiállítás?
Neten semmi infó nincs róla. -
Na Petyus, voltál Móváron? -
ami késik nem múlik ! :D
(ne legyen igazam..) -
Sztem halál szép a fényezés,szinte mintha zománc lenne.
-
Gec és de vaksi vagyok. :D
egy közelebbi bolt -
Mondom,Hasegawa:P A Hasegawa gyártja ehune -
Boltban? :D
Nézz szét AF-en hátha kiderül, hogy milyen gyártó. Utána már egyszerűbb dolgod lesz. -
Ilyen Hasegawa Focus WRC-hez hol tudnék hozzájutni nem tudja véletlen valaki? -
Persze, nem is így értettem amit írtam. -

Egyébként nem nagyon szeretek lámpánál lakásban fotózni.. az igazán jó képeket természetes fénynél kint tudom csinálni...de ha esik az eső vagy ilyesmi nem tudok mit csinálni:P -
tanulság, máskor ne fotózz este műfény (lámpa) mellett :) -
Hát igen,próbálom is általában úgy fotózni,hogy látható legyen minden de nem mindíg jön össze,élőben kell látni valóban:) -
dara #51754 Nem akartam motortetőnek írni, mert a nevezett autón ugye nemott van a motor.
Ezért írtam oda már elsőre is, hogy a képek alapján. Egy elkészített makett élőben és képen ritkán néz ki ugyan úgy. Lévén élőben több irányból is meg lehet nézni a kész művet, ott hamar kiderül, hogy fénytörés, vagy tényleg folyás. -
Jaaa,hogy a mocitetőn:D Ott van,én azt hittem a seggéről beszélünk..Egyébként ott sincsen megfolyva...így törik rajta a fény vagy nemtudommi,de nincs megfolyva,hál istennek sosem szokott megfolyni a festés a makettjeimen -
dara #51752 Rallye... -
dara #51751 Rally Monte-Carlo, és felette a 2-es szám. Ha nem matrica, akkor tévedtem.
Erre a képre gondoltam. -
Monte Carlo rallye??? Rajtszám??? Egy ilyen matrica sincsen ezen a maketten... -
dara #51749 Ha valaki, akkor Te nyilván tudod, hogy nem szokásom senkinek a munkáját sem leszólnom. -
dara #51748 Nem is mondtam, hogy olyan, csak a képeken tűnik annak. Ezt pedig a fénytörés alapján meg lehet állapítani. Persze ez lehet a megvilágítás miatt is, az meg csak műteremben közelít a tökéleteshez.
Ha azt mondod, hogy nem vastag és nincs megfolyva, akkor elhiszem. De a képek alapján annak tűnik. Ennyi.
A linkelt fórumon a második képen a Monte Carlo Rally-s/rajtszámos matrica alatti tükröződés alapján mondom alapvetően.
A többi képen pedig úgy tűnik, mintha az életnél össze lenne gyűlve a lakk. De mindezt tényleg okozhatják a fényviszonyok. -
El vagy tévedve öcsi,életemben nem adtam még ki a kezeim közül megfolyt festésű/lakkozású autót... A vastagságot meg nem tudom mégis mi alapján írod,szintén baromság -
Flame off thx. :| -
Azért ennyire nem néztem. :D De határozott javulás tapasztalható a korábbi munkáihoz képest. -
Mielött nagyon bele mennénk ebbe! Mutas pár saját munkát! Aztán ha az full hibátlan, akkor minősíts! Addig meg szerintem hagyuk ezt! -
dara #51743 Hát nem tudom, lehet a képek csalnak, de a lakkréteg meglehetősen vastagnak tűnik, és mintha kicsit meg is lenne folyva. -
Ha érdekel az oldalamon van még kettő ablakkeret tutorial,meg más is -
a 205-ös esetében hátul nincsenek ablakkeretek:) Lefújtam belülről feketével és ennyi. Majd még picit korrigálni kell 1-2 helyen
Modellmaker: Thx:) -
Ez igy nem túl egyszerű, de szép lesz a vége és ez a lényeg.
Illetve nem is azt mondom nem túl egyszerű, hanem hogy sok meló..Mondjuk a makettezésben mi nem az?:D -
Így. -
Nagyon szép!
Figyi amikor kifujtad a belsejét feketére, az ablakok keretét át kented utánna? Vagy csak a belső éle fekete és ennyi?? Csak azért kérdezem mert ez igy sokkal könyebbnek látszik!
Ja és ha már erről van szó ki hogy csinálja az ablak "gumi" kifestését? -
Azt kérdezi, hogy milyen lakkot használtál hozzá, hogy így csillog. :)
Egyébként
fejlődsz :)
-
Akkor nemszótam:) Majd lehet kipróbálom milyen vizesen
ápdét -
Nem. Én vizesen használom. Lehet, hogy jó szárazon is...