69150
-
CrazyCharlie #51854 már úgy értem a Tamiya makettek esetében -
CrazyCharlie #51853 Az 1:35-ös harcjárművek árazásánál viszont "kicsit" túlzásba estek sajnos... -
CrazyCharlie #51852 Megint kezdődik a rémálom...Német sötétsárgát akartam festeni, Revell 16-ost kicsit sötétnek találtam, kevertem hozzá sárgát 10:1 arányban. Szép lett, úgy besárgolt mint Yellow Leo
Hamár a festésnél tartunk; a II.vh.-s szovjet lőszereknek milyen színű volt a feje?
-
Oké,köszi:) -
Na beraktam rfactorba! Ha Nogrippen vissza igazolnak a moderatorok hogy ok! Akkor adom a linket majd! Nem az én automat tettem fel! Van belőle egy JTCC Versio. Mivel az én nevemmel nem osztom meg senkivel! -
Köszi! -
Ráuszítom havert, hogy ne legyen postaköltség. :D -
:) -
Hát versenygépet akarok épiteni belőle mindenképp..
Van a régi arról leszedtem a matricákat, majd lefestem feketére aztán az ugy is marad..
De az ujból mindenképpen valami brutál festésű versenygép lesz! -
Nem drága és még van is! Ha gondolod a jaték maket oldalon ,vagy magában az üzletben vedd meg! 4770ft.. Te debreceni vagy asszem rendeld meg neten! GLS futár kiviszi!link -
Gordon! Ha félsz tőle add el nekem az egész kitet!
-
Szerintem ha jót akarsz felejtsd el a matricáját úgy ahogy van.. Végsősoron utcait is csinálhatsz belőle,vmi ilyesmit:)
-
Jaja arról!
Hát én is ettől tartok:D
Semmi elképzelésem nincs arról hogy lesz ennek a matricának olyan formája:D -
CrazyCharlie #51841 A JACCS Accord (Tamiya 24180)-ról beszéltek? A Modell és Makett 1997/5 számában van róla egy cikk. A szerző szerint a matrica:"rendkívül merev, semmilyen lágyítófolyadék nem puhítja!"(persze miután felrakta a matricát, akkor jött rá szegény...) Ő festette a színeket, csak a kék farkasfogat használta fel...hát nem 5 perc alatt maszkolta ki... -
Szerintem át lehetne de nem tudom hogy. Szerintem csak egy ini-filét kellene irni. Mert én töltöttem le rf-hez skineket a dds-filék(amik a festést tartalmazzák ugyan ezek.. Tehát elvileg.. ) -
Ez jól néz ki,de itt nem is olyan buzik a színek:) Rfactorba át lehet ezt a skint pakolni valahogy? -
Jahh lehet azt kéne:D Csak ahhoz meg sok matrica kellene. Igaz lehet megcsinálnák.. És azt baromi egyszerü lenne megcsinálni. Kifujni a feketét zöldet stb.. És csak matricázni! -
Nekem nagyon tetszik:D Megcsináltam race 07-hez is:D
Ilyen ni:
Mondjuk ezt egyszerübb volt megcsinálni:D
-
Én inkább csinálnék egy castrolosat:) Igaz,hogy kell hozzá csináltatni pár Castrol matricát,de sztem megéri..mindenesetre nekem ez a fosződ verzió nem jön be,és még nehéz is matricázni
-
CrazyCharlie #51835 Hajrá Petyus, hajrá... -
Hát igen! Szebb na de ez élő:D
Azon is agyaltam hogy megfestem, de mivel, azok a csikok (elválasztások) nem külön vannak hanem egyben a szinekkel igy nem érdemes megpróbálni sem:D
Szóval egyszerüen nem tudom mi legyen:D
Lehet inkább a castrolost kellene megépiteni belőle:D
Nekem meg van 2x egyébként ez a makett, mert amikor kisrác voltam nagyon szarul csináltam meg. De lehet ezért:D -
Ez már sokkal bizalomgerjesztőbb 
-
Mondjuk itt meg már megint neonződ... ááhülyejapók 
-
Nemtom,nem tecc ez a neonződ:( Ez az egy oka van amiért mért nem vettem meg ezt a makettet,mert egyébként tetszik!Élőben sokkal normálisabb az a zöld
-
Szép az ha össze van rakva:
-
mintha
-
Jobb minta egy hét alatt összeb*nád:) -
6. hónapja építem a BR-52-est
És még vagy 1 hónap... -
Mondjuk hozzá kell tenni,hogy a létező leg nehezebben matricázható autót választottad ki
Egyébként,hogy őszinte legyek én fel sem tenném,azt a zöld színt nagyon elcseszték,irtó ronda:(
-
szívesen 
:) -
Na csináltam pár képet ezekről a dolgokról:
Ezen nagyából látszik milyen sok minden van az elején a kocsinak. Milyen mélyedések stb..
Itt,
és itt vannak a matricák hozzá..
itt meg csak azok vannak ami az elejére megy!
Na igy adjatok tippet! Ti hogy tennétek ezeket fel? -
Hát ja egy pár éve tolom:D
Csak ez a matrica helyzet iegesit nagyon fosk töle:D
Annyira sok törés stb van benne nem is értem hogy lehetne megcsinálni..
Lehet hogy feldarabolom kicskre és ugy próbálom meg, de egyszerüen egyenlőre lövésem nincs:D -
Jóvanna,adjátok rám a kötelet
-
már késő
-
Semmi baj,te legalább megkérdezed,nem pedig hülyeségeket csinálsz a kérdezés helyett
-
Jó,de azért olyat nem feltételeztem,hogy ha fehér a kasztni akkor nem festitek le,hanem rárakjátok a matricát és lelakkozzátok aztán csókolom
Meg,ha jól tudom Gordon is makettezik már egy ideje
-
"Jézusom,ilyet kérdezni" ne szállj el, ne szállj el :D te is kérdeztél anno fatális baromságokat régen, voltak is miatta viták, emlékezz :D (nem bántásból) -
Jó ok:D Csak azért kérdeztem ,mert annyira olyan szine van tudod.. Full ugy néztem hogy A müanyagot matricázod:D De sorry a kérdésért.. (igaz levághattam volna nem vagy te olyan béna:D) -
Jézusom,ilyet kérdezni:) Természetesen alapozóztam,utána fehérre festettem,most matricázom és ha kész a matricázás megy rá a lakk:P -
Az auto alapját festeted? Vagy csak a sima eredeti fehér müanyagot matricázod, és utánna csak lakk megy rá?? Vagy festeted fehérre elöször?