69150
-
CrazyCharlie #51894 Boldog Szülinapot Skyline!
-
komojj?
valaki 1x régen csinált itt 1et, azért tettem fel itt a q-t -
Boldog szülnapt Sky! -
Jaja,egyetértek..a másik amin fel vagyok háborodva az a két részből álló a felni.. a tamiya a huszonévek alatt minden egyes autójához egyben adta ki a felnit,erre most ők is átálltak erre a revell/AMT style-ra,és szerintem állati gusztustalan és illúzióromboló,még akkoris,ha összerakás után mi sem látszik belőle
A motortér meg..hát igen.. No comment! Húsz évvel ezelőtt fasza motorokat tudtak önteni váltóval mindennel a makettekhez,most meg az SLR-t meg a GT-R-t is kidobják ilyen gagyi tescosjátékautó fílinggel...nameg ezt festegetni is marha nagy öröm:) Ahhoz képest,hogy fejlődnie kellene a technikáknak és a maketteknek az évek múlásával,visszafelé fejlődnek...Látszik,hogy nem azok közt a kezek közt van a gyár ahol régen volt
Egyébként a GT-R-t még kiadja az aoshima és a fujimi,reménykedem,hogy azok alkotnak valami faszásat,leginkább aoshima-tól várnék vmit
-
köszi szépen ^^ -
nem értem az észjárást. ha ilyen marha pontos maketteket gyártanak, akkor miért nem bírják a motor másik felét is kiönteni :| -
Bélának boldog szülinapt' ! -
kis papírcsíkok egymásra ragasztásából'
-
remélem kiadott érte 10000ft-nak megfelelőt:D -
szevasztok!
NASCAR gépbe miből csinálhatom a ketrecet takaró szivacsokat?
HELP! -
lol, Tamiya makett, és hogy néz már ki a motor :| -
nyami
-
gyurmakoma #51882 Hali!
Eladó egy bontott Fujimi 928-as Porsche 4500 ft ért
és egy D1 Grand Prix -es szériából egy APEX d1 project fd3s
aoshima driftgép 5500 ft ért.
Kérésre fotót küldök emilben.
Átvehetők Berényben
[email protected]
Köszönöm -
megfelel a háttér? 
-
jó,már megvan,nem semmi.
Azt hittem,hogy csak az an-225-ös tudja vinni -
fú,ez nagyon dúrva
ezt a részét nem vágom...abból a hengerből indították a buran-t,vagy mi a.. ?
-
CrazyCharlie #51878 Előszöris:azta7+a8át
Lefestettem az Abrams láncait, most csak a görgők pereme van hátra+az egész átmosása-porozása. Egész szépen egybenmarad a lánctalp, a két végénél fogva emelgettem ide-oda és nem ment szét...igaz, hogy hajlani se nagyon akar, remélem nem lesze vele gond. -
Tapasztalat előző félév végéről.. :D:D -
csak hiszed,hogy lesz :D
több mint 1 hónapig nem volt időm a mozdonyra,hát már a por is belepte,amikor múlthéten nekiültem végre
Szerencsére a neheze már megvan,ugyanis végeztem a festéssel,megkapta a terepszint.
Így már "csak" az van hátra,hogy felrakom a maradék alkatrészt (ez kb 100 db -hasraütve ) ami akadályozott volna a fújásban,aztán koszolás,átmosás,egyéb faszságok.
Szóval örülök,ha a hónapban elkészül...de jobban belegondolva nem sok esélyt adok neki. (pl. jövő héten TUTI,hogy nem tudok leülni elé...) :C -
Hm.. Keresd meg a neten vhol hogy hány tagból áll az eredetin a lánctalp. Ugyanannyinak elégnek kell lennie magic track esetén a maketten is. vagy másik megoldás, hogy 80-80-tagtól elkezded nézegetni, mikor ér már össze. :D -
CrazyCharlie #51874 Én a KV-2-es zsákmányolt példányát szereztem be. De azzal nem lesz gond, valszeg a gumi lánctalpat használom inkább... -
CrazyCharlie #51873 Egy zacsiban van/volt az összes. Ez már csak azért is érdekes, mert az összeálítási szerint van H és K jelű is, ehhez képest ugyanolyan mindegyik, még a (márlecsiszolt) illesztőcsapok is ugyanott vannak mindegyiken (legalábbis azon a 70-70 szemen amit már összepattintottam). Számot egyáltalán nem ír, különben is elég hanyag az összeállítási, jópár dologra neked kell rájönnöd, ráadásul még a felhasználandó alkatrész számára is rosszul hivatkozik párszor! -
jaj,hirtelen összekevertem a trumpeter KV-1-essel,azt nézegettem vmelyik nap,hogy a belső felén van némi "felesleg"
-
CrazyCharlie #51871 A kis illesztőcsapokra gondolsz? Nem, szépen le van csiszolva az összes
-
Utállak titeket. :| Kurva ZH-k. :| Nem baj, már csak egy hét, utána vizsgaidőszak, akkor már lesz időm makettezni :D -
Nem volt külön csomagolva a két oldal? Hú akkor lehet nem úgy van ahogy mondtam. Angol leírás van hozzá? Ha nincs akkor keressgess számok után :D
vmi 100 körüli szemnek kell lennie/oldal. -
lehet,hogy még ebben a hónapban elkészül :) -
+ ugye,nem felejted el minden darabról lecsiszolni az öntési nyomot ?
-
CrazyCharlie #51866 Nem csodálom, hidd el
Játszál csak a Br-eddel kedvedre
-
CrazyCharlie #51865 Oks, akkor igazságosan elosztom a két fél között. Köszi -
dragon m1a1 aim?
még nem mertem hozzá nyúlni :D -
Asszem Magic Track-ből pont annyit adnak, amennyi kell, de nem tenném fel rá a farkam. :D
Igen, először állítsd össze az egészet, de ne zárd össze, azt majd csak a végszerelésnél. -
CrazyCharlie #51862 
Lassan készen áll az Abrams a lánctalp feltételére. Az összeállítási nem jelzi, hány láncszemből áll oldalanként. Akkor most az összeset használjam fel? A másik gond, hogy nem tudom, hogyan rakjam fel...pattintsam össze az egészet és úgy próbáljam ráfűzni a görgőkre? Az a baj hogy nagy a súlya így egyben, nemigazán akar egyben maradni... még soha nem használtam "Magic Track"-et, sőt szemenkénti lánctalpat se. -
Jaja én is ezt mondanám (beszartál a matricáktól:DDDDD)
Hát mondjuk az sokkal fontosabb! Jól teszed! -
Nem, mert rájöttem, hogy ha most makettet veszek, akkor nem tudok elmenni a haverokkal nyaralni.
-
Nem parázok! De hogy ezt a matricát te se rakod rá az tutti!:D
Na az fasza lesz veszek olyat jövőhéten, aztán kifujom. Az a legegyszerübb, szerintem.. Mondjuk maszkolni kell rendesen, de majd meglátjuk.. Hála istennek 2db kaszni van.. Megcsinálom a régin a fujást, aztán ha sikerül akkor az lesz az uj auton..
Megrendelted? -
Ne parázz már ennyire. :| Fogj egy nagy darab régi matricát ami már nem kell, vagdosd szét, aztán azon gyakorolj összeilleszteni.
A Tamiya szalagjánál véknyabbat nem hiszem, hogy találsz Mo-n... -
Na még mindig ezen a szaron vagyok fent akadva!!
Mi lenne ha kifújnám?? Tudtok ajánlani valami irtó vékony maszkoló szalagot hogy ne legyen nagy a szintkülönbség?
Nem lesz kis meló, de szerintem azzal faszán meg lehetne csinálni.. Levágom a matricákról a cikk cakot és akkor nem gond a lökös matricázás stb. A festék ugyis befogja.. -
CrazyCharlie #51856 Uhhhh... -
Na megvan!! Töltsd le ha szeretnéd! Mg mindenki! Használjátok egészséggel:Drfactor