69150
-
Fasza lett a kamion!
Jó nagy batár :o -
kamionból nem vagyok képben.akkor milyen gyártónál érdemes szétnézni? -
Köszönöm!
Vegyél! De mindenképpen olyat amiba van motor. Az iteleri elég sokből kisporolja és azok elég gagyi kittek. -
király lett.asszem itt az ideje hogy csináljak én is 1 kamiont -
Kész a matricázás is.. Mi a vélemény??:D -
még a tamiya-t is érdemes megnézni -
Gondolkodom rajta, de 7$-ért,(kb. 1000Ft) szállitással együtt olcsó.(mondjuk 8 hét elvileg de az nem számit)
Köszi! -
nagyon komoly.legalább is a lancia delta hf integrale-m nagyon jól kidolgozott volt.én csak ajánlani tudom.de a matricákkal nagyon vigyázni kell -
Sziasztok!
Régóta makettezgetek, csináltam már sokmindent, most egy Subaru Imprezát szeretnék( legfőképp monitor tetejére :))
Nézegettem MO.-n mik vannak, 6000 alatt nem találtam.
Ebay-en találtam olcsón Hasegawa 1/24-eset.
Tud valaki valamit a Hasegawaról? Nem volt még ilyen makettem.(minél részletesebb, annál jobb :) ) -
-
Sehol. Tudomásom szerint nem gyártják. -
Legegyszerűbb vagy finoman átködölni Tamiya Buff színnel (a számát fejből nem tom), vagy pasztellkrétaporral (ebből is a megfelelő színnel) kell párszor átmenni rajta, ezt viszont lakkal rögzíteni kell utána. -
Sziasztok!
Véletlenül nem tudjátok, h honnan tudnék szerezni Opel Tigrás makettet? -
Félfényes festett fém felületen milyen technológiával lehet elérni finom poros hatást? -
1/32 Tamiya F-14A Tomcat -
nissan silvia
-
Hát nem volt egyszerű. És még pár apróság hátra van. Nagyon nagy meló, mert minnél nagyobb valami annál részletesebb. Van motorja a futoműve is eszméltelen pontos. Nagyon sok anyagból van.. Nagyobb élmény mint egy autó. Igaz bizonyos részei könnyebbek szintén a méret miatt.
Mindenesetre nekem is nagyon tatszoik! Hétvégén rárakom a matricákat. aztán majd mutatok képet még. -
Köszönöm mindenkinek:D -
vass17 #51916 -lehetett..... megártott a sok tanulás már:D -
vass17 #51915 
nagyon jól néz ki, nem lehettet egyszerű munka eddig eljutni:)
-
-
Lefestettem a scania pótját.. Márcsak matricázni kell.
-
bízom benne ,hogy nekem jobban megy majd mert egy Pz2 es meg egy Nashorn ott figyel a polcom tetején mind2 tele Magic Track-kel
-
CrazyCharlie #51911 Igazából nem rossz szerintem a Magic Track, levágod az illesztőcsapokat a szemekről, összepattintod, oszt már festheted is. Annyi a gáz, hogy nem lehet egyberakva felhelyezni a görgőkre, mert ha rá akarod hajlítani pl. a meghajtókerékre, akkor-ahol hajlítod-az első szem szépen fordul a 2.már nem akar. Ha azt is erőlteted, akkor inkább szétpattan...
Ez az én személyes tapasztalatom, soha előtte nem volt szerencsém Magic Track-hez, és tényleg ügyetlen vagyok, talán Nektek semmi gondotok sem lesz vele; arról nem beszélve, hogy a II.vh-s tankokéhoz képest az Abrams szemei nagyobbak/szélesebbek.
Én azt találtam ki, hogy ahol hajlítani kell, ott majd inkább a szemeket hozzáragasztom a görgőkhöz és utána pattintom fel a következőt...jövőre talán lenyugszom annyira, hogy újra elővegyem
-
1/35 MRC UH1C Gunship & 1/32 Revell UH1D. a Revell makett nekem is megvan, nem túl minőségi makett, de azért lehet belőle szépet építeni. képek meg jók lettek, ötletesek :D -
-
Freeda Krueger #51908 Lehet hogy a Királytigrisnél csak az volt a gond hogy egy szem végülis két részből áll.
A Nashorn egyszerübbnek tünik,ne irjuk le a terméket két "ügyetlen" makettező miatt. -
NE idegeljetek már előre...most épül egy Panther G-m, és ott figyel a dobozban egy csomag MagicTrack. Eddig is kétségeim voltak, amikor a kezembe került, de lassan eljátszok a gondolattal, hogy átépítem gumikerekesre a Párducom :-D . -
csak hogy itt ne magasztaljuk :) -
-
faszom magic track
-
Most kezdjenek kétségeim támadni a Magic Track-el kapcsolatban? ^o) Mindenhol máshol az egekig magasztalják... -
Freeda Krueger #51902 Magic Track-al szivtam én is.Egy fél szem hiányzott a Királytigrisből,persze nem az összekötő szem hanem a másik.:( -
Ne legyél kishitű azért. Lehet az 1000-ből pont a tied a gyári hibás. :D -
CrazyCharlie #51900 Inkább biztos...
-
BSZ!!! -
köszi Charlie és Chevy :) -
Hát lehet te baszol el vmit :D -
CrazyCharlie #51896 Egyszerűen nem tudom felrakni ezt a retkes lánctalpat. Ha megpróbálom ráhajtani a meghajtókerékre-szétcsúszik. Ha megpróbálom összepattintani-máshol megy szét. Én még ilyet nem b*sztam, esküszöm! Tény és való, hogy kétbalkezes vagyok, na de nem ennyire. -
CrazyCharlie #51895 

Madic track