69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Glpetyus
    Fasza lett a kamion!
    Jó nagy batár :o
  • kemszi2
    kamionból nem vagyok képben.akkor milyen gyártónál érdemes szétnézni?
  • gordon 24
    Köszönöm!

Vegyél! De mindenképpen olyat amiba van motor. Az iteleri elég sokből kisporolja és azok elég gagyi kittek.
  • kemszi2
    király lett.asszem itt az ideje hogy csináljak én is 1 kamiont
  • gordon 24

Kész a matricázás is.. Mi a vélemény??:D
  • kemszi2
    még a tamiya-t is érdemes megnézni
  • Mark007
    Gondolkodom rajta, de 7$-ért,(kb. 1000Ft) szállitással együtt olcsó.(mondjuk 8 hét elvileg de az nem számit)

Köszi!
  • kemszi2
    nagyon komoly.legalább is a lancia delta hf integrale-m nagyon jól kidolgozott volt.én csak ajánlani tudom.de a matricákkal nagyon vigyázni kell
  • Mark007
    Sziasztok!
    Régóta makettezgetek, csináltam már sokmindent, most egy Subaru Imprezát szeretnék( legfőképp monitor tetejére :))
    Nézegettem MO.-n mik vannak, 6000 alatt nem találtam.
    Ebay-en találtam olcsón Hasegawa 1/24-eset.
    Tud valaki valamit a Hasegawaról? Nem volt még ilyen makettem.(minél részletesebb, annál jobb :) )
  • modellmaker
  • modellmaker
    Sehol. Tudomásom szerint nem gyártják.
  • modellmaker
    Legegyszerűbb vagy finoman átködölni Tamiya Buff színnel (a számát fejből nem tom), vagy pasztellkrétaporral (ebből is a megfelelő színnel) kell párszor átmenni rajta, ezt viszont lakkal rögzíteni kell utána.
  • sharpwrz
    Sziasztok!

Véletlenül nem tudjátok, h honnan tudnék szerezni Opel Tigrás makettet?
  • Kata
    Félfényes festett fém felületen milyen technológiával lehet elérni finom poros hatást?
  • modellmaker
    1/32 Tamiya F-14A Tomcat
  • kemszi2
    nissan silvia

• gordon 24
    Hát nem volt egyszerű. És még pár apróság hátra van. Nagyon nagy meló, mert minnél nagyobb valami annál részletesebb. Van motorja a futoműve is eszméltelen pontos. Nagyon sok anyagból van.. Nagyobb élmény mint egy autó. Igaz bizonyos részei könnyebbek szintén a méret miatt.

Mindenesetre nekem is nagyon tatszoik! Hétvégén rárakom a matricákat. aztán majd mutatok képet még.
  • gordon 24
    Köszönöm mindenkinek:D
  • vass17
    -lehetett..... megártott a sok tanulás már:D
  • vass17
    nagyon jól néz ki, nem lehettet egyszerű munka eddig eljutni:)
  • modellmaker
  • gordon 24
    Lefestettem a scania pótját.. Márcsak matricázni kell.

• Jeffjohnson
    bízom benne ,hogy nekem jobban megy majd mert egy Pz2 es meg egy Nashorn ott figyel a polcom tetején mind2 tele Magic Track-kel
  • CrazyCharlie
    Igazából nem rossz szerintem a Magic Track, levágod az illesztőcsapokat a szemekről, összepattintod, oszt már festheted is. Annyi a gáz, hogy nem lehet egyberakva felhelyezni a görgőkre, mert ha rá akarod hajlítani pl. a meghajtókerékre, akkor-ahol hajlítod-az első szem szépen fordul a 2.már nem akar. Ha azt is erőlteted, akkor inkább szétpattan...
    Ez az én személyes tapasztalatom, soha előtte nem volt szerencsém Magic Track-hez, és tényleg ügyetlen vagyok, talán Nektek semmi gondotok sem lesz vele; arról nem beszélve, hogy a II.vh-s tankokéhoz képest az Abrams szemei nagyobbak/szélesebbek.
    Én azt találtam ki, hogy ahol hajlítani kell, ott majd inkább a szemeket hozzáragasztom a görgőkhöz és utána pattintom fel a következőt...jövőre talán lenyugszom annyira, hogy újra elővegyem
  • DJ Skyline
    1/35 MRC UH1C Gunship & 1/32 Revell UH1D. a Revell makett nekem is megvan, nem túl minőségi makett, de azért lehet belőle szépet építeni. képek meg jók lettek, ötletesek :D
  • Glpetyus
  • Freeda Krueger
    Lehet hogy a Királytigrisnél csak az volt a gond hogy egy szem végülis két részből áll.
    A Nashorn egyszerübbnek tünik,ne irjuk le a terméket két "ügyetlen" makettező miatt.
  • SgtChris
    NE idegeljetek már előre...most épül egy Panther G-m, és ott figyel a dobozban egy csomag MagicTrack. Eddig is kétségeim voltak, amikor a kezembe került, de lassan eljátszok a gondolattal, hogy átépítem gumikerekesre a Párducom :-D .
  • Glpetyus
    csak hogy itt ne magasztaljuk :)
  • modellmaker
  • Glpetyus
    faszom magic track

• modellmaker
    Most kezdjenek kétségeim támadni a Magic Track-el kapcsolatban? ^o) Mindenhol máshol az egekig magasztalják...
  • Freeda Krueger
    Magic Track-al szivtam én is.Egy fél szem hiányzott a Királytigrisből,persze nem az összekötő szem hanem a másik.:(
  • modellmaker
    Ne legyél kishitű azért. Lehet az 1000-ből pont a tied a gyári hibás. :D
  • CrazyCharlie
    Inkább biztos...
  • gordon 24
    BSZ!!!
  • DJ Skyline
    köszi Charlie és Chevy :)
  • modellmaker
    Hát lehet te baszol el vmit :D
  • CrazyCharlie
    Egyszerűen nem tudom felrakni ezt a retkes lánctalpat. Ha megpróbálom ráhajtani a meghajtókerékre-szétcsúszik. Ha megpróbálom összepattintani-máshol megy szét. Én még ilyet nem b*sztam, esküszöm! Tény és való, hogy kétbalkezes vagyok, na de nem ennyire.
  • CrazyCharlie
    Madic track