69150
-
spamtopik :D -
*makettinfo -
A makaettinfo.hu-n van cserebere topic. -
Nézd meg hogy a friulmodel gyárt-e. -
Pillanatragasztó. De ne a 100Ft-os boltokban kapható szart vedd meg, mert azzal csak kínlódás lesz. Legalább egy rendes Loctite-ot szerezz be. -
pillanatragasztó a megoldás. -
hi, tudna nekem valaki segíteni?
raktam már össze 1-2 makettet de olyanom még nem volt amiben fém alkatrész van, pontosabban vettem egy dragon zimmerites király tigrist amihez van egy alumínium cső amire fel kéne ragasztanom a műanyag csőszájféket és nem tudom hogy a sima revell ragacs jó-e vagy valami más ragasztó kéne?
vannak még benne réz elemek is de gondolom amivel az alut tudom ragasztani azzal tudom a rezet is -
vass17 #52167 Nem tudjátok, honnan tudnék szerezni 1:35-ös Abrams-hez lánctalpat?? -
Pofás
-

-
Kösszi srácok!!
Na elkészitettem a fékeket:D
Ime:
-
jól néz ki -
sokkal jobb matt feketével 
mondjuk rólam köztudott hogy kedvenc színem a fekete
-
solikka #52161 Hali!
Már pár éve abbahagytam a makettezést de lenne néhány eladandó makettem amiket el sem kezdtem! Az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e olyan oldalt ahol ezeket meghirdethetném?
Hátha van itt is érdeklődő, szóval beírom ide is hogy mik lennének az eladandó cuccok: (Mind 1:35-ös)
- REVELL Jagdtiger(Sd.Kfz. 186)
- Tamiya Sd.Kfz 251/1 Ausf. D
- Italeri RSO with PAK 40
- Shanghai Dragon Sd.Kfz. 164 "NASHORN"
- Academy M3 Stuart Honey
Árat nem mondok, az legyen megegyezés kérdése. Ha valakit érdekel valamelyik akkor irhat a [email protected] címre vagy Sg.hu-n küldhet privit. -
patent a gép -.- -
Van benne vmi. (Y) -
:D
Nem olyan csicsás az! Van ilyen! Igaz ez Brembo, ami az Accordon volt régen az meg Nissin, de hát ez tök8..
-
Ne csicsázd ennyire túl azért. :D Bár te tudod. Ha nem tetszik, max lefested megint. -
Fasza,nekem tetszik 
-
Nem megtartanám! Mivel azt is "ujra" épitem. Persze matricák meg minden nélkül. Az egy ilyen full fekete fehér kerekü gépezet lesz..
Egyébként thx!!
Én is arra gondoltam, Kadmium lenne a fék felület, fekete a kerékagy, és piros a fék nyereg. Az ugy elég zsir nem?? -
Király!
Sztem kadmium a nyerő.
A régi készletből nem adod el a felniket?
-
Na ilyen ni:D Persze sok változás lesz még, mert a mostani fékek meg ilyenek gagyin vannak megcsinálva az mind más szinű stb lesz, de igy zsirabb mint fehéren..
Ja egy kérdés a fék tárcsát milyenre fessem??
Két lehetőség van.. Az egyik ugye a normál Crome szin.. A Másik pedig a Kadmium(arany) szin.. Ti mit javasoltok??
A kép:
-
Sziasztok!
Ugy döntöttem kicsit modósitok a "gyári" Jaccs-es accordon...
Matt fekete kerekei lesznek:D Kicsit brutálisabb mint a fehér..
Most kenegetem meg szárad stb..
Összerakom a régi autó alvázával aztán majd mutatom..
Szerintem faszább lesz igy.. -
Oks, köszi a válaszokat! -
na olyan matt,mint a kréta akkor nem fog ráragadni a matrica,úgyhogy az ennyire matt felületet célszerü lakkozni.
Fényes felületre nem kell külön lakk,csak a végén. -
Köszi:) Fog az látszani ugyanúgy mint most,mivel az egész hátulja felnyílik:)
Lakkozás: én speciel nem szoktam alá lakkozni,de van aki meg igen... -
Nagyon jól néz ki, csak kár hogy a kasztni sokat takar majd belőle. :) -
Lakkozásról jut eszembe, ti úgy szoktátok hogy egy lakkréteg a matricázás előtt és mégegy a matricázás után? Vagy elég a matricázás után egy lakkréteg azt csá? -
-

-
Nah,jelentem a kevlározás sikeresen befejeződött:)) Már csak lakkozni kell majd,de egyenlőre nincsen lakkom:P
-
Én pedig csak softer-t használok,setterem nincs is:D
-
Vagy úgy :D, én régebben csak "Setter"-t használtam azaz matricafeszítőt, de lágyítót nem. :o -

-
Öhm milyen "lágyító"? Tudatlan vagyok. :D -
Köszi,én is elégedett vagyok vele:P Remélem a másik fele is legalább így sikerül majd
-
nem látszik :) -
Köszi:D Hát az volt..főleg,hogy először csináltam ilyet mióta makettezem,sosem karbonoztam/kevlároztam még
-
Gratta, ez igencsak szopás lehetett. :D -
Neem.. modeler's Kevlár mintázatú áztatós matrica:) Nem kicsit volt szopás mire ezt így sikerült megcsinálnom
Lágyító kellett hozzá szépen:D