69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • greg benz
    Jah,asszem az is jó..De én azt a nagy kiszereléses Tesco gazdaságos higítót szoktam venni,1 olyan elég kb 1 évre:D
  • Hecker007
    jah :D akkor sima lakbenzin?
  • greg benz
    Enamelt tesco-s higítóval:)
  • Hecker007
    enamel-es festéket mivel szoktad hígítani?
    én H-100al próbáltam de nem nagyon jött be, mert még a megszáradt festéket is feloldja :S azt meg szerintem nem kéne neki, revelles hígító meg szerintem kicsit drága, egyszerűbb lenne venni 1l valamilyen hígítót, kicsit tovább tartana
  • Hecker007
    revellest nem ajánlom, nekem is van egy de semmire nem való, egyedül a kis üveget használom belőle ami volt hozzá
  • greg benz
    Ha nem vagy milliomos akkor miért veszed meg a szart 12ezerért ahelyett,hogy a jót vennéd 7500ért? Felvilágosíthatnál:)

1: Megamakett.hu,de itt nincs airbrush asszem
    2: nagyjából igen,leszámítva a fal,kerítés és egyéb festékeket:P Az akril festékeket alkohollal/vízzel kell higítani,az enamel-eket pedig higítóval
    3: Benne van egy pisztoly,abban biztos vagyok,hogy palack jár-e hozzá azt nem tudom...
    4: Kompresszor nélkül működő pisztoly nem létezik,csak ezek a "csodálatos" revell palackos izék
  • RATCUSTOM
    nah akkor marad a revell mert nem vagyok én milliomos de azért köszi, hogy javasoltad nekem ezt, lenne még egy-két kérésem:
    1.jatek-makett-en kívül valami jó magyar!!!! oldal ahol sok autó, illetve airbrushfesték van, tudsz ilyet?
    2.minden airbrushfesték jó minden pisztolyhoz?
    3.a revell airbrush készletbe benne van minden?
    4.illetve ha nem jó a revell akkor tudsz olyan pisztolyt ami nem kompresszoros?
  • greg benz
    Heh,lolA kompresszor 30-50körül van,vatera.hu-n nézz közbe,ott szokott lenni... festék
  • RATCUSTOM
    ebben az árban már benne van a kompresszor is? És honnan tudok hozzá rendelni alapozót, festéket, stb.?
  • Hecker007
    értem, azért köszi
    én építek tankot is meg kocsit is :)
    tanknál az álcafestésnél jól jön, meg egykét helyen amit máshogy nem nagyon lehet elérni
  • greg benz
    Hát vékony csíkokhoz asszem nem ez az ideális,bár nem nagyon próbálgattam mert én autókat festek vele,és ott vagy kasztnit,vagy alkatrészek kerülnek szóba:) De kisebb alkatrészeket is szépen lehet vele festeni,ha ez segít valamit..csíkot még nem próbáltam:)
  • Hecker007
    az hogy mennyire lehet vele keskeny csíkokat húzni, kb hány mm, mert részletek festéséhez ami nekem van az nem a legjobb sajna, és 8500Ft-ért megéri hogyha vékony csíkokat is tudok vele festeni
  • greg benz
    Nem nagyon,de mondd mi érdekel,tekintve hogy nekem megvan,talán tudok válaszolni:)
  • greg benz
    Szerintem butaság,nem megbízható helyről vásároltál vagy nem megbízható eladótól..én egy rakat cuccot rendeltem már külföldről,és mind megjött,sértetlenül (pl a lenti képen amit beraktam,a makettek 99%-a netről rendelve,külföldről érkezett)
    Erről az oldalról már legalább 15x rendeltem,és sosem volt velük afférom..nem akarlak rábeszélni,csak szerintem gondold át mégegyszer! 10 alatt nálunk nem nagyon kapsz ilyen pisztolyt ( max használtan,de annyit fizetsz érte itt mo-on,mintha ott megvennéd újonan)
    Kemény dobozokba szokták rakni a cuccokat,pukis zacskóval meg hasonlókkal kibélelve,értenek a dolgukhoz...hozzám sértetlenül szoktak megjönni a csomagok tőlük,még a doboz sincs meggyűrődve,nemhogy a tartalma
  • RATCUSTOM
    Hát nekem mindegy, hogy melyiket veszem és ha jobb ez hát akkor ezt veszem, de van vele egy gondom ez az oldal nem magyar és nekem a külföldi oldalas rendelések valahogy nem szoktak sikerülni (nem azért mert hülye vagyok hozzá hanem mert összetörik, stb.), tehát légyszi olyan airbrush-t ajánl ami 10000 Ft alatti mindennel együtt és meg tudom rendelni magyarországról!
    Előre is köszi!
  • Hecker007
    erről a pisztolyról nincs egy részletesebb leírás valahol?
  • greg benz
    Szia!

1: Ne ezt a pisztolyt vedd szerintem
    2: Ne ettől a cégtől

Indok: ennyiért kapsz rendes double-action aibrsuh pisztolyt is,amit már jogosan nevezhetünk airbrush pisztolynak,mert ez a revell féle csoda max airbrush szeretne lenni:) Hosszútávon sem költségkímélő,mivel levegővel töltött palackkal működik,aminek darabja 2-3ezer forint,és egy palack jó esetben 2-3 autóra elég...

Én ezt a pisztolyt ajánlom,8500 Ft postaköltséggel,most vettem egy ugyanilyet,tökéletesen elégedett vagyok vele (előtte egy hasonló pisztolyom volt,az volt az első),ezekhez a pisztolyokhoz viszont kompresszor is szükségeltetik.

Játék-makettet meg szimplán azér tnem ajánlom,mert egyrészt pofátlan drágák,másrészt megbízhatatlanok (nekem 2ből 2szer nem sikerült rendelnem tőlük)
  • RATCUSTOM
    Sziasztok!
    Eddig nem sok makettet készítettem, összesen 4db-ot, de mostantól komolyabban akarok foglalkozni vele, eddig ecsettel festettem, de most airbrush-sal szeretnék, és ezzel kapcsolatban lenne kérdésem: kell még vennem valamit ezen kívül amit ez a szett tartalmaz:http://www.jatek-makett.hu/index.php?store=modell_es_makett&pid=39200_R&bid=132160&level=5&path=132081,132155,132156,0&page=product
    illetve (gondolom most hülyének fogtok nézni de ha ki adok rá 12ezret akkor már legalább tudjam használni) hogyan kell ezt pontosan használni mert ezek a regulátor és egyéb hülyeségek megzavartak, ha erre válaszoltok azért hálás leszek, és egy újabb profi makettező lesz magyarországon XD.
    A válaszokat előre is köszi!
  • Hecker007
    jaja, de 3 rendeltünk elég sok mindent és így szétosztva már nemis olyan sok
  • greg benz
    Jah,asszem ott jó drága a postaköltség
  • Hecker007
    2700 Ft a skyline a hobbyeasy-n, igaz csak akkor éri meg ha többen rendelnek sokmindent
  • Hecker007
    6 makettet rendeltem 20k a vége, Tamiya: Tiger I,Sherman 75mm és a skyline, Dragon: SU-100, AFV Club: M36 Jackson és Pak40 75mm :)
    hobbyeasy.com power :) :)
  • greg benz
    :)
  • Hecker007
    ilyen van valakinek a gyűjteményében?
    most rendeltem többek közt egy ilyet is, kíváncsi vagyok rá nagyon :):)
  • greg benz
    Makettező pályafutásom eddigi termése (a dobozok közt 12 bontatlan,2 készülőben lévő és 16 kész makett doboza van)

• CrazyCharlie
    Szép lesz a kis pözsó
  • CrazyCharlie
    Maketteznék mint állat, de csak csiszolgatok-ragasztgatok...festeni nem lehet ilyen melegben
  • gordon 24
    csodálod??:D

Van 40 fok... Az accord is pihen a polcon.. Semmi energim hozzá nyulni...
  • Glpetyus
  • kemszi2
    régen volt a jatek-makett.hu-n de már nme látom a honlapjukon
  • RATCUSTOM
    illetve a síma quattro is érdekelne de szintén csak akkor ha van magyarországon
  • RATCUSTOM
    Sziasztok!
    Hát ha Audi TT Roadster-t nem tud senki akkor itt már valaki ugyan kérdezte de nem tudtok Audi S1-t nekem jó Fulimi is csak legyen, ja és lehetőleg valahol magyarországon.
    Előre is köszi!
  • greg benz
    Az is úton van
  • kemszi2
    és van már másik 205-is?
  • Glpetyus
  • greg benz
    Igen,már nagyon várom
  • kemszi2
    ez a pp átalakítás a 205-re?
  • greg benz
    Rendeltem egy ilyet,elvileg pár nap és itt van