69150
-
illetve, ITT -
ITT minden megvan és segítenek is a kezdőkön -
találtam egyet,és ez véletlen még olcsó is! 5600 a fix ára..aztán elképzelhető,hogy +5ezer posta jön rá
-
Én ebay-es árakról beszéltem,nem magyar árakról..mo-on boltban esélyed sincs rá,hogy megvedd,mert nem kapható... Max. magánembertől tudnád itthon beszerezni,az előbb említett ár környékén... 10-15ért szoktak elmenni ebay-en a golfok,és csak párhavonta van 1-1 darab... most spec. egy darab nincsen ott sem -
vagyis itthon megy annyiért :D
kínában vagy japánban biztos olcsóbb:) -
Hali!
Van valakinek felesleges háló? Amit a versenyautókhoz szoktak adni. Naprolóhoz kéne nekem.
Priviben szívesen fogadom akinek van.
Köszönöm! -
10ezer körül megy ez a makett,de még annyiért sem adnám el:) -
Szia greg benz!
A Tamiya VW Golf IV V5 véletlenül nem eladó? Az se baj ha már elkezdted építeni vagy már kész is van, mert jól megfizetem, adok érte 6ezret! Attól biztos kevesebbért vetted! Vagy tudsz egy helyet ahonnan meg lehet rendelni? Akár többért is megveszem csak kezdjük el a tárgyalást!
Előre is köszi! -
Sziasztok!
Szerntem rendes makett, de nem biztos! Amúgy az én kis golfom már lecsiszolva várja a holnapi festői napot!
-
De ez R/C nem? -
:O -
picike :D
-
msnre felvettél ha jól láttam, ottis át tudod küldeni, e-mailem meg ugyanaz -
Ha valakit nagyon érdekelnek a képek a golfról annak elküldhetben e-mail-ben és akkor ő felteheti, most elsősorba rád gondolok Hecker007, mert te írtad, hogy te is megvennéd a makettet csak félsz a fujimi-től! Tehát ha gondolod elküldhetem csak add meg a címed! -
Sziasztok!
Na megjött a kis Fujimi Golf I GTI-m, de nem tudok feltenni képet, mert valamiért nagyon lassú a net és nem tudja feltölteni a kepfeltolto.hu-ra! Amúgy jó kis makett, csak egy-két helyen van sorja, egy hibát találtam, nincs műszerfalmtrica, de majd én csinálok, ez legyen a legnagyobb baja! Amúgy építek hozzá diorámát is és majd később töltök fel képet is!
Illetve lenne egy kérdésem, maketteket lehegy valahogy ültetni?
Előre is köszi! -
De holnap megyek el, ezért írtam is nekik emailt hogy csak hétfőre hozzák -
lehet hogy pénteken megkapod -
Már megrendeltem a lanciát, közben kitaláltam valami nagyonjót a festésre, a hétvégén nem leszek, hétfőre meg biztos hozzák. -
ezisjó, lehet hogy ennek jobb a minősége -
MEgrendelem a lanciát
-
vagy inkább a lancia?
-
Nehézségi fok: 4
Építőelemek száma: 95
Fiat 131 Rallye
1/24
??? -
Így akkor tökmind1 hogy milyen makettet veszek, akkor valami nagyontutit:D -
csiszolópapír meg ecset van festék az meg spéci? -
4300Ft-ért egy egész jó kis kocsi, ha nem a versenyfestést csinálod rá, akkor teljesen utcai kinézete lesz -
nah ilyen biztos nem létezik, legalábbis ennyi pénzért nem, vegyél valami egyszerűbb kocsit, 3-4 ezerért már biztos lehet kapni, egy kisollód vagy egy jó éles késed meg biztos van otthon, a festéket megveszed 3-400Ft-ért abból se kell sokféle, veszel egykét ecsetet kb 500Ft papírírószerbe, festékes vagy barkácsboltban veszel 1-2 ív 1000 v 2000-es csiszolópapírt ez se több 200-300Ft-nál -
Légyszi segítsetek!
Olyan autót/motort szeretnék (lehetőleg utcai), ami készletbeen tartalmazza a szerszámokat meg a festéket meg mindent. Tud valakisegíteni? /max 5-7 ezer forint/ -
CrazyCharlie #52387 Igen, néztem a hozzávaló gyári higítót, de nagyon drága. Szóval nitrohigító? Megpróbálom azzal, hátha...
Köszi
-
Van hozzá speciális hígító, de én még nem találkoztam vele. Nitrohígító amúgy viszi. De csak óvatosan vele. -
CrazyCharlie #52385 Tudja valaki, hogy a Gunze Mr. Surfacer 500-at kell-e higítani és mivel lehet kimosni az ecsetből? -
jövhét környékén nekem is jön egy adag cucc, majd lökök be képet énis :D -
nem még sajna nincs nálam
, de állítólag kedden vagy szerdán jön (már allig várjuk)
akkor majd csinálok róla egy fotóarzenált
-
már nálad van a makett?
ha igen 1-2 képet csinálj már róla, csak így az alkatrészekről mindenféle sorjátlanítás nélkül, kíváncsi vagyok mennyi mindent kell levakarni róla:D -
Sziasztok!
Most fogok elkezdeni egy Fujimi 1/24 Golf I GTI-t, ha valaki tud erről a makettről egy kész megépített képet azért hálás lennék!
Előre is köszi! -
nana, egy szóval sem említetem, hogy gyorsan összedobom... -
Bala10 #52379 pff... a makettezés nem arról szól, hogy gyorsan összedobom oszt kész.
neked inkább ezek valók...
-
Már felvettelek^^
Írj rám ha jelen vagy -
Faszs Gratula! Az enyém nem halad:DD -
msnem: [email protected], amúgy a súlytól függ hogy mennyi a posta -
Valaki adja meg az msnét és felveszem és ott megudmálunk mindent