69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Apus
    Nem, én láttam régebben nála tankot is. Bár az autó a fő profil nála.
  • m1garand
    stug4
  • m1garand
    én 1 academyt javasolnék stug4 vagy vmi hasonló
  • DJ Skyline
    csak autókban utazik? mondjuk van egy két elég jó falat autók közül is az oldalon, amiket még eddig nem is láttam Tamiya háza táján :D
  • Apus
    Én ugyan személyesen nem rendeltem tőle, de váltottunk már levelet. Megszerez bármit, megbízható ember. makettinfósok közül többen rendeltek már tőle.
  • Apus
    miniart oldalán fennvan. 608 alkatrész, persze ez szemenkénti műanyag lánctalpat jelent. Jár mellé a 35037-es figurasor.
    stuka85:Ha olyan tankokat készít amilyenek az 1/72 illetve az 1/16 figurái,(ezeket ismerem) akkor elég melós készlet kezdőnek. Vegyél inkább Italerit, mondjuk az se egy nagy szám, de ha a Miniart tankból is ilyen melós akkor ne kezdj vele.
  • Hecker007
    esetleg egy linket tudnál adni a maketthez(hogyha netről rendeled) mert googliztam rá de nem talátam semmit, mégcsak hasonlót se:S
  • stuka85
    lenne egy kérdésem hozzátok, ja először is szuper a forum sok mindent tanultam tőletek és a légkör is jó, ha tudtok akkor segítetek a kérdezőnek, na de elég a nyalizásból :P, néztem egy miniartos makettet a szu-76-os aszem figurákkal együtt van ja és 1:35-ös szerintetek megéri megvenni vagy van a piacon jobb is, vagy perpillanat egy kezdőnek ez elég? a válaszokat előre is köszönöm.
  • czapi
    Ismeritek ezt az oldalt? Esetleg valaki vásárolt már tőle?
  • Apus
    sulifix, faragasztók..
  • bgabor
    Sziasztok!
    Tudtok nekem mondani olyan ragasztót, amelyik nem oldja fel(marja szét) a hungarocellt?
  • modellmaker
    Adtam pár linket. :D
  • greg benz
    Srácok!

Olfa vágóalátétet hol lehet olcsón szerezni,nem tudjátok?
  • CrazyCharlie
    Szuperjó Hasegawa F-14 Tomcat érdekes árcédulával...
  • DJ Skyline
    köszi
  • ChevyG #52479
    sajnoas boltbavettem, viszont mire odaérek, hogy elkészítem:S
  • m1garand
    drága vagy de nagyon pedig a jagdtiger érdekelne, de dupla áron adod mint a kínai(szállítással együtt)
  • m1garand
    új cuccnak írja
  • m1garand
    zvezdás
  • ChevyG #52475
    A játékudvar boltot ismeri valaki?

#52459????
  • ChevyG #52474
    csáó

van pár (100) eladó, cserélhető makettem.
    az összes hiánytalan (sok bontatlan)

holnaptol pesten leszek, fel tudom vinni, ami kell.

eladó makettek

alkudni kötelező!
  • modellmaker
    Van egy régi Eastern Express 1:200-ban, meg egy új Zvezda 1:144-ben. Valszeg egyik sem egy csúcsminőség. :D
  • DJ Skyline
    srácok, nem tudjátok hogy gyártanak-e Tu-154-es makettet? haver kérdi mert szeretne egyet, de nekem lövésem sincs :S meg most nem is nagyon tudok keresgélni, mert melózom (ideiglenes kis nyárimeló)
  • m1garand
    szalag és stb.
  • czapi
    Elsősorban maszkoló szalagokat akarok venni, mert azt itt nálunk nem lehet kapni. Rendelni akartam az itteni üzletben de azt mondták majd talán egyszer hoznak.
  • Apus
    Elég drága, de nagyon jófejek az eladók. A másik üzletükben nagyon gennyes volt mindenki, ez hálistennek megszűnt.
  • czapi
    Mi a véleményetek a Mega Modell üzletről? A közeljövőben megyek Pestre és pont útba esik. Gondoltam benézek :D
  • kemszi2
    annyira nem tetszett neki?:D
  • Hecker007
    nah hogy énis mutassak valami makettfélét, itt van egy-két kép a Shermanom tornyáról:

• Apus
    Oksi már értem. Köszi!
  • Hecker007
    van benne 5 db összerakott és lefestett figura külön dobozokban, gondolom azért ekkora a doboz hogy jobban beleférjen minden
  • Apus
    Már annyiszor belefutottam, de ma se tudom.. A Peshing miért van ilyen egyszerű dobozban? Ez valami speckó kiadás? Vagy pénztárcabarát? Figurákat is láttam már a Tamiyától amik ilyesmi csomagolásban voltak. Miért?
  • m1garand
    Klánunk rendelései:
    július

május

• ChuckyHUN
    Hát nehogy lefikázzanak,hogy nem bírok visszaolbvasni:DD Amúgy csak anyumnak mutattam egy képet és a topikban lancia cimszó alatt kerestem. Kemszi pajti lanciájára csodált édesanya:D
  • DJ Skyline
    jól visszaolvastál :D azok csak egy katalógusból lettek "bekopizva", egy 7 éves katalógusból :|
  • ChevyG #52459
    szevasztok!

krégebben láttam 1 magyar oldalt, de nem találom.

a festési hibákat írták le, és ezek orvoslását (nem escetes, csak airbush!) pl: ráncosodás, narancsbőr, stb

Szóval ezt keresem.

Van walakinek 5lete, merre lehet?

HELP
  • ChuckyHUN
    Ez nem hasegva!!
    Italeri
  • kemszi2
    vigyázz a matricákkal nagyon.ez a hasegawa matrica nem a legjobb sajnos.én sokat szívtam vele.ráadásul már tönkre is ment(saját hibámból,mert a revell matricákkal sose volt gondom)
  • kemszi2
    de lesz nem sokára 1 ilyenem:)
  • kemszi2
    na ilyet nem nagyon látok már sehol: