69150
-
Nem, én láttam régebben nála tankot is. Bár az autó a fő profil nála. -
stug4 -
én 1 academyt javasolnék stug4 vagy vmi hasonló -
csak autókban utazik? mondjuk van egy két elég jó falat autók közül is az oldalon, amiket még eddig nem is láttam Tamiya háza táján :D -
Én ugyan személyesen nem rendeltem tőle, de váltottunk már levelet. Megszerez bármit, megbízható ember. makettinfósok közül többen rendeltek már tőle. -
miniart oldalán fennvan. 608 alkatrész, persze ez szemenkénti műanyag lánctalpat jelent. Jár mellé a 35037-es figurasor.
stuka85:Ha olyan tankokat készít amilyenek az 1/72 illetve az 1/16 figurái,(ezeket ismerem) akkor elég melós készlet kezdőnek. Vegyél inkább Italerit, mondjuk az se egy nagy szám, de ha a Miniart tankból is ilyen melós akkor ne kezdj vele. -
esetleg egy linket tudnál adni a maketthez(hogyha netről rendeled) mert googliztam rá de nem talátam semmit, mégcsak hasonlót se:S -
stuka85 #52487 lenne egy kérdésem hozzátok, ja először is szuper a forum sok mindent tanultam tőletek és a légkör is jó, ha tudtok akkor segítetek a kérdezőnek, na de elég a nyalizásból :P, néztem egy miniartos makettet a szu-76-os aszem figurákkal együtt van ja és 1:35-ös szerintetek megéri megvenni vagy van a piacon jobb is, vagy perpillanat egy kezdőnek ez elég? a válaszokat előre is köszönöm.
-
czapi #52486 Ismeritek ezt az oldalt? Esetleg valaki vásárolt már tőle? -
sulifix, faragasztók.. -
bgabor #52484 Sziasztok!
Tudtok nekem mondani olyan ragasztót, amelyik nem oldja fel(marja szét) a hungarocellt? -
Adtam pár linket. :D -
Srácok!
Olfa vágóalátétet hol lehet olcsón szerezni,nem tudjátok? -
CrazyCharlie #52481 Szuperjó
Hasegawa F-14 Tomcat érdekes árcédulával...
-
köszi -
sajnoas boltbavettem, viszont mire odaérek, hogy elkészítem:S -
drága vagy de nagyon pedig a jagdtiger érdekelne, de dupla áron adod mint a kínai(szállítással együtt) -
új cuccnak írja -
zvezdás -
A játékudvar boltot ismeri valaki?
#52459???? -
csáó
van pár (100) eladó, cserélhető makettem.
az összes hiánytalan (sok bontatlan)
holnaptol pesten leszek, fel tudom vinni, ami kell.
eladó makettek
alkudni kötelező!
-
Van egy régi Eastern Express 1:200-ban, meg egy új Zvezda 1:144-ben. Valszeg egyik sem egy csúcsminőség. :D -
srácok, nem tudjátok hogy gyártanak-e Tu-154-es makettet? haver kérdi mert szeretne egyet, de nekem lövésem sincs :S meg most nem is nagyon tudok keresgélni, mert melózom (ideiglenes kis nyárimeló) -
szalag és stb. -
czapi #52470 Elsősorban maszkoló szalagokat akarok venni, mert azt itt nálunk nem lehet kapni. Rendelni akartam az itteni üzletben de azt mondták majd talán egyszer hoznak.
-
Elég drága, de nagyon jófejek az eladók. A másik üzletükben nagyon gennyes volt mindenki, ez hálistennek megszűnt. -
czapi #52468 Mi a véleményetek a Mega Modell üzletről? A közeljövőben megyek Pestre és pont útba esik. Gondoltam benézek :D -
annyira nem tetszett neki?:D -
nah hogy énis mutassak valami makettfélét, itt van egy-két kép a Shermanom tornyáról:
-
Oksi már értem. Köszi! -
van benne 5 db összerakott és lefestett figura külön dobozokban, gondolom azért ekkora a doboz hogy jobban beleférjen minden -
Már annyiszor belefutottam, de ma se tudom.. A Peshing miért van ilyen egyszerű dobozban? Ez valami speckó kiadás? Vagy pénztárcabarát? Figurákat is láttam már a Tamiyától amik ilyesmi csomagolásban voltak. Miért? -
Klánunk rendelései:
július
május
-
Hát nehogy lefikázzanak,hogy nem bírok visszaolbvasni:DD Amúgy csak anyumnak mutattam egy képet és a topikban lancia cimszó alatt kerestem. Kemszi pajti lanciájára csodált édesanya:D -
jól visszaolvastál :D azok csak egy katalógusból lettek "bekopizva", egy 7 éves katalógusból :| -
szevasztok!
krégebben láttam 1 magyar oldalt, de nem találom.
a festési hibákat írták le, és ezek orvoslását (nem escetes, csak airbush!) pl: ráncosodás, narancsbőr, stb
Szóval ezt keresem.
Van walakinek 5lete, merre lehet?
HELP -
Ez nem hasegva!!
Italeri -
vigyázz a matricákkal nagyon.ez a hasegawa matrica nem a legjobb sajnos.én sokat szívtam vele.ráadásul már tönkre is ment(saját hibámból,mert a revell matricákkal sose volt gondom) -
de lesz nem sokára 1 ilyenem:)
-
na ilyet nem nagyon látok már sehol: