69150
-
Dj Moscito #52534 http://www.dombegyhaz.hu/main.php?cat=org_makett
Nem sok de egy pár dolog rollunk. -
gyertek ide hozzánk:Ditt is kaphatok helyet ingyen.csak 30km a távolság -
-
Hehe, ez nagyon jó! :)
Azért kérdeztem, mert itt Debrecenben a klubra kb mindenki sz*rik a klubtagokon kívül. Helyet nem lehet találni normális áron, ahol a versenyt megrendezzük, ezért lesz már második éve Hajdúszoboszlón. Ott ingyen kapjuk a művházat. Erről ennyit. -
Ja és rendszeresen részt veszünk versenyeken, pl. Békéscsaba, Mosonmagyaróvár stb. Nekem személyszerint legjobb helyezésem még 2001ben egy országos versenyen lettem 3.-ik. -
Hát ez úgy megy hogy a falu önkormányzatától kapunk pénzt egy évre, és abból gazdálkodhatunk, makettekre, festékekre meg mindenre ami ehhez kell.
Egyébként Dombegyházi Makettező Klub néven vagyunk, bár sajnos már nem vagyunk annyian mint anno (20-25tag volt úgy 6éve). Mostanra úgy 10 ember maradt aki aktívan makettezik. :) -
ez engem is érdekelne:)nem hallottam még ilyenről.(amúgy jó lett a gépsas,még csak most láttam,hogy volt linkelve kép -.-")
A mai napomat teljes mértékben a lancernek fogom szentelni:)festék teljesen leszedve,le tolom 2000papírral+plusz a hibákat próbálom kijavítani. -
Váó, hát ez új. És melyik makett klub ez? -
Kösz nektek!
Egyébként itt mindenki saját pénzből makettezik? Mert én hálistennek abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy tagja vagyok egy makett klubnak így gyakorlatilag ingyen makettezek. Másképp nem igen tudnám csinálni. :/ -
Szép az!! Bobby Labonte biztos örülne neki:D
Hát jahh a multkor vitáztunk ChevyG vel ezen.. Nekem is ez a véleményem.. Az AMT elég hitvány egy makett. Nekem is van egy NAscar-os AMT makettem (Jeff Gordoné [kedvenc pilotám:D]) nem akarok beszélni róla:D -
Azért szerintem faszán sikerült,grat hozzá
-
gehehehe végre elkezdett lejönni a festék a lancerről:D közel fél év tán -.-" -
Na kész lett a Nascar autó, soha többet nem csinálok AMT makettet. :D Tiszta sorja volt még a kasztni is, arról nem is beszélve hogy rémálom volt ráragasztani. A matricák pedig vastagok. :/
Ez lenne az:
kép1
kép2
kép3
kép4 -
MH-47E/g work in progress
nagyon kemény!
-
-
még majdnem jó lett:) -
Köszi mindenkinek:) -
Zsir fasza!! Gratula! -
1/200 Revell Boeing 2707-100 SST, jól néz ki. mondjuk beteg elképzelés, de nem rossz az ötlet, bár azzal a lehajtott orral kicsit randa. -
CrazyCharlie #52515 Gratula
-
CrazyCharlie #52514 Naggyon szép!!!
-
fasza lett !
-
Sziasztok!
Végre elkészült a pug:) Összes kép itt
-
ja és nem biztos tovább tart a modell posta 2 hónap szállítással hozta volna (hajó) kínából kúrva sokért -
rendeltem a magyar oldalról megbízhatóak,ha olcsóbbat és jobbat akarsz akkor külföld, de ajándék ként kell rendelned mert csak úgy nem kell áfát fizetni (még egyszer mert a kínait kifizeted)a makettek vámmentesek -
makettre nem fizetsz áfát meg vámotse legalábbis nekünk nem kellett egyszer se, hobbyeasy.com-ról szoktunk rendelni 1-2 makettnél a szállítás nem sokkal több mint itthon csak egy kicsit tovább tart míg ideér -
stuka85 #52508 heckernek itt a link a maketthez, ja és külföldről rendelve menyi a plusz költség gondolom az adó az a magyar 20% ,meg gondolom a szállítás ami még neccesebb, ja és m1grand a linkeket amiket adtál, onnan te ár rendeltél ők megbízhatóak?? vagy nézek valami boltot a közelembe és ott próbáljak dolgokat rendelni? Ja és visszatérve az elejére tényleg elírtam a típusjelet, de most javítom: 35053
JAGDPANZER SU-76(r) w/CREW -
2 tuti van, mi :D akkor én rángatlak ki a vasbú :) -
hát nem tudom mekkora a mad max fan tábor itton. nem hiszem hogy sokan lennének. egy magyar mad maxes oldal sincs -
első pirosnál kirángatna valami max-fan :) -
belehet azt szerezni, de a 13.000 mögé kell még két 0 :( ez csak az építése kb, és akkor még nem is lett elszállítva ide, és a forgalomba helyezés sem lett kicsengetve. tehát még egy pár milla :D aztán utánna még tartsd el itthon a finom benzinárak, meg az ilyen olyan genny adók mellett. aztán valamelyik buzi megtöri, akkor olcsó az alkatrészt is beszerezni :D mondjuk csak hobbi autó lenne, tehát boltba valószínű nem ezzel mennék :) -
Én már nem autózok, de az Interceptorért adnék 13-at is:) (most van pénze)
Jogsi nemköll, igazi Interceptort úgyis lehetetlen beszerezni :) -
igen ^^nekem lenne rá pénzem, de ha most minden "szarra" elköltöm akkor soha nem lesz jogsim :D ja azt láttam makettinfon van 1-2 eladó darab ilyesmi árban, mondjuk kicsit sokallom, de ebayről se jönne sokkal olcsóbban. bár attól függ a licit hol végződik, betudtam volna szerezni 5k-ért is, de akkor meg nekem sem volt pénzem :D -
Interceptor kéne? Néha bele lehet akadni, de inkább a fórumokon. 10-13 körül mennek. Amikor volt rá pénzem nem volt, amikor mást vettem a pénzemen akkor volt:) -
hát az nekem is kéne már ezer éve, de itthon jó a kínálat, és lófaszt se lehet kapni az ilyesmikből :| -
de amúgy tamiya, dragon de csak külföldről rendelve -
sőt ez jobb panzer IV + köténylemez -
Én anno az MadMax Interceptort hajtottam, akkor írtam neki. Azt válaszolta, hogy én megadok egy árat amennyit szánni tudok rá,(persze azért a makett árának megfelelő árat:) ) ő vadászik ebayen vagy ahol tud és ha nekem megfelel megrendeli és ennyi. Persze ez egy ritka készlet, énmeg ritkalusta vagyok neten vásárolni, úgyhogy jó üzletnek tartom. -
csak mert szemezgetek egy Hasegawa repcsivel, mondjuk lehet írok neki mailt megtudja-e szerezni, és ha igen mennyiért -
panzer IV
ezzel nincs annyi gond de