69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • DJ Skyline
    érdemes most ARC-n szétnézni, felkerült "pár" kép valami IPMS US Nationals versenyről kategóriákra lebontva, tegnap és a mai napon
  • CrazyCharlie
    Az ilyen egyenes vonalakhoz szalagot. Csak az ívrehajtásnál kell egy kicsit odafigyelni. Fóliát én még nem használtam, a maszkolófolyadékot meg csak aprólékok(pl. orrfutón a lámpabúra)kitakarására szoktam használni. Viszont egy-egy apró, szabálytalan "pötty"-el remekül lehet utánozni a kopásokat, főleg mert a levételnél sokszor "letép" egy kis festéket a kitakart rész széléről (legalábbis a Humbrol) De szerintem egyszerűbb pl. a kabintető keretét ecsettel megfesteni.
  • m1garand
    remélem segítettem
  • m1garand
    figyú ide kell felrakni

Kicsinyített BBCode (ráattintva megnyílik), sorban lévő kódot kell ide simán beilleszteni

http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/index.php
  • Adam II
    Köszi. És ehhez mit érdemes használni maszkoló szalagot, fóliát vagy folyadékot?
  • CrazyCharlie
    Énis milyen ügyes vagyok...
  • CrazyCharlie
    tehát:
    osztrák Typhoonangol Typhoon
  • CrazyCharlie
    Csak a kabintetőt kell majd maszkolnod+az orrkúpot+az elektronikai paneleket. A színek között van átszóródás, már ha nem egyszínű az egész lásd:angol gép
    osztrák gép:
  • Adam II
    Hogy pontos legyek egy Eurofightert szeretnék majd összerakni. Az nem valami tirke-tarka de azért kell maszkolni a kabint meg asszem az alja egy hangyányit világosabb.
  • csn tamás
    passz! így marad...
  • csn tamás
    Ez nem az én napom...

• csn tamás
    Elnézést a méretért!

• CrazyCharlie
    Jól látszanak...
  • csn tamás

Eladó makettek! Családi okok miatt, sérülésmentesen, néhánynak még a fóliája sincs kibontva ha igen megnézés céljából lett.
  • Adam II
    A fene a szalag egy L. Bocsi.
  • kemszi2
    az egyenesebb vonalaknál mindenképpen elég a szalag(pl ablakkeret).de 1 bonyolultabb formához lehetjobb a folyadék...annyira én sem vagyok a téma szakértője
  • Adam II
    Mivel régen ecsettel festettem így a maszkolásban nem vagyok otthon így lenne néhány kérdésem.
    Mit érdemes beszereznem? Láttam van szallag, fólia és folyadék formában is maszkoló, melyik mennyire használható?
  • Hecker007
    akkor nekem 0 meg 1-es lesz a nyerő egyenlőre, figurát úgyse akarok nagyon részletesen festeni még, meg most nincs 12-ezrem egy ecsetkészletre :D
  • kemszi2
    neklem asszem 0/3 van olyan mint a tű:D
  • Hecker007
    valaki tudja hogy van a mig ecseteknek a számozása mármint hogy melyik a legkisebb és ettől felfele hogy kövitik egymást számozásba mert egy normális képet még nem láttam és nem értem ezt a 10/0 meg 2/0 számozási elvet :S:S [régimódi000ecsetalegkisebbneki]
  • kemszi2
    wrc-s evo metálfekete alapszínnel de a wrc matricákat felnyomom rá:D
  • vass17
    jól alakul, a színe pedig fényesen ütős lesz:) tuning gép lesz matricákkal, vagy az alap evo?
  • kemszi2
    csinálgatom a lancer-t.most próbálkozom a kábelezéssel:)

ez pedig a kaszni

még most elég matt,de a lakkal nagyon szépen mutat ez a szín
  • kemszi2
    aztán lassan nézem hozzá a gyöngyház fehér tamiya spray-t,vmi olyan lakkot mint a tied,meg ezt a matrica löttyöt.ezt nem akarom elbaszni XD
  • kemszi2
    5k
  • greg benz
    Fina-sat vettél és Martinisat kaptál?köcsög mázlistaEgyébként mipénz vót?
  • kemszi2
    de már látom,hogy lefognak százalékolni mire befűzöm megint az öveket...
  • kemszi2
    küldöm a lónak egyik alkotórészét megfelel?
    amúgy meglepett a csomag mert ugye a 91'es fina verzióra számítottam:D
  • greg benz
    Küldheted is tovább nekem
  • kemszi2
    csomagot hozott a posta:D

• Dj Moscito
    Én csináltam mér egy tamiya bmw 320i t de az nem nagy durranás ha érdekel küldök róla képeket.
  • kemszi2
    a revell 635csi van nekem.az is elég korrekt
  • Dj Moscito
    A bmw nagyon komolyan ki van dolgozva én azt választanám nállunk is csinál 1 ilyet egy srác.
  • kemszi2
    hát én most a porsche mellett döntöttem.6osom már van,igaz csak sima nem ilyen.viszont a 944 mellett jól mutatna a 928
  • DJ Skyline
    hát, nálam megvan az egyértelmű döntés :D felső. de a Porschékat is szeretem
  • kemszi2
    őőőő hasegawa matricához milyen matrica löttyöt érdemes venni?az ilyen megfelel?
  • kemszi2
    most ezek között filózok:

• kemszi2
    hát itt nállunk sztem nagyon kevesen csinálják.konkrétan senkiről nem tudom,hogy csinálná most.
  • Jeffjohnson
    Tetszik ez a klubház feeling mi is összejárunk páran együtt építgetni sokkal jobb mint egyedül.
  • kemszi2
    szerencsések vagytok ezzel nagyon