69150
-
érdemes most ARC-n szétnézni, felkerült "pár" kép valami IPMS US Nationals versenyről kategóriákra lebontva, tegnap és a mai napon -
CrazyCharlie #52573 Az ilyen egyenes vonalakhoz szalagot. Csak az ívrehajtásnál kell egy kicsit odafigyelni. Fóliát én még nem használtam, a maszkolófolyadékot meg csak aprólékok(pl. orrfutón a lámpabúra)kitakarására szoktam használni. Viszont egy-egy apró, szabálytalan "pötty"-el remekül lehet utánozni a kopásokat, főleg mert a levételnél sokszor "letép" egy kis festéket a kitakart rész széléről (legalábbis a Humbrol) De szerintem egyszerűbb pl. a kabintető keretét ecsettel megfesteni. -
remélem segítettem
-
figyú ide kell felrakni
Kicsinyített BBCode (ráattintva megnyílik), sorban lévő kódot kell ide simán beilleszteni
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/index.php -
Köszi. És ehhez mit érdemes használni maszkoló szalagot, fóliát vagy folyadékot? -
CrazyCharlie #52569 Énis milyen ügyes vagyok... 
-
CrazyCharlie #52568 tehát:
osztrák Typhoonangol Typhoon -
CrazyCharlie #52567 Csak a kabintetőt kell majd maszkolnod+az orrkúpot+az elektronikai paneleket. A színek között van átszóródás, már ha nem egyszínű az egész lásd:angol gép
osztrák gép: -
Hogy pontos legyek egy Eurofightert szeretnék majd összerakni. Az nem valami tirke-tarka de azért kell maszkolni a kabint meg asszem az alja egy hangyányit világosabb. -
passz! így marad... 
-
Ez nem az én napom...
-
Elnézést a méretért!
-
CrazyCharlie #52562 Jól látszanak...
-
Eladó makettek! Családi okok miatt, sérülésmentesen, néhánynak még a fóliája sincs kibontva ha igen megnézés céljából lett. -
A fene a szalag egy L. Bocsi. -
az egyenesebb vonalaknál mindenképpen elég a szalag(pl ablakkeret).de 1 bonyolultabb formához lehetjobb a folyadék...annyira én sem vagyok a téma szakértője -
Mivel régen ecsettel festettem így a maszkolásban nem vagyok otthon így lenne néhány kérdésem.
Mit érdemes beszereznem? Láttam van szallag, fólia és folyadék formában is maszkoló, melyik mennyire használható?
-
akkor nekem 0 meg 1-es lesz a nyerő egyenlőre, figurát úgyse akarok nagyon részletesen festeni még, meg most nincs 12-ezrem egy ecsetkészletre :D -
neklem asszem 0/3 van olyan mint a tű:D -
valaki tudja hogy van a mig ecseteknek a számozása mármint hogy melyik a legkisebb és ettől felfele hogy kövitik egymást számozásba mert egy normális képet még nem láttam és nem értem ezt a 10/0 meg 2/0 számozási elvet :S:S [régimódi000ecsetalegkisebbneki] -
wrc-s evo metálfekete alapszínnel de a wrc matricákat felnyomom rá:D -
vass17 #52553
jól alakul, a színe pedig fényesen ütős lesz:) tuning gép lesz matricákkal, vagy az alap evo?
-
csinálgatom a lancer-t.most próbálkozom a kábelezéssel:)
ez pedig a kaszni
még most elég matt,de a lakkal nagyon szépen mutat ez a szín -
aztán lassan nézem hozzá a gyöngyház fehér tamiya spray-t,vmi olyan lakkot mint a tied,meg ezt a matrica löttyöt.ezt nem akarom elbaszni XD -
5k -
Fina-sat vettél és Martinisat kaptál?
köcsög mázlista
Egyébként mipénz vót?
-
de már látom,hogy lefognak százalékolni mire befűzöm megint az öveket... -
küldöm a lónak egyik alkotórészét megfelel?
amúgy meglepett a csomag mert ugye a 91'es fina verzióra számítottam:D -
Küldheted is tovább nekem
-
csomagot hozott a posta:D
-
Dj Moscito #52544 Én csináltam mér egy tamiya bmw 320i t de az nem nagy durranás ha érdekel küldök róla képeket. -
a revell 635csi van nekem.az is elég korrekt -
Dj Moscito #52542 A bmw nagyon komolyan ki van dolgozva én azt választanám nállunk is csinál 1 ilyet egy srác.
-
hát én most a porsche mellett döntöttem.6osom már van,igaz csak sima nem ilyen.viszont a 944 mellett jól mutatna a 928 -
hát, nálam megvan az egyértelmű döntés :D felső.
de a Porschékat is szeretem
-
őőőő hasegawa matricához milyen matrica löttyöt érdemes venni?az ilyen megfelel? -
most ezek között filózok:
-
hát itt nállunk sztem nagyon kevesen csinálják.konkrétan senkiről nem tudom,hogy csinálná most. -
Tetszik ez a klubház feeling mi is összejárunk páran együtt építgetni sokkal jobb mint egyedül. -
szerencsések vagytok ezzel nagyon