69150
-
azt állt külön meg kell venni hozzá -
Külön kell rendelni. -
Szia!Adnak hozzá festéket meg ragasztót vagy asz külön kell rendelni? -
1000, 1200, 1500, 2000 így sorba, aztán jöhet a fogkrém. Egy finom pamut rongyra tegyél belőle és kezd el polírozni, mint mikor csiszolsz. -
a gunze meg ba modellmasterfestékeit szerretem viszont.legalábbis eddig -
vass17 #52689 *jól -
vass17 #52688 sztem a Humbroll jó fed (persze , ha legalább kap 3 réteget), de a matt festékek tényleg nagyon besürüsödnek. Én multkor akartam vmit festeni, egy bontatlan dobozból, hát egy fél órám ráment, annyira összeállt az egész:S -
CrazyCharlie #52687 Ízlések és pofonok...szerintem pont a Humbrol a jobb minőségű, legalábbis ecsetre; ha jól higítod, akkor nagyon könnyű vele dolgozni. A Revell sokkal sűrűbb és nem terül olyan jól; könnyen túlhigítod. Persze a Revell ritkán ülepszik le, a Humbrol meg néha nagyon "kemény" felkeverést igényel... -
Ok lecsiszoltam. Most sorja helyett csunya homályos csík van szeretném ha újra átlátszó lenne.
Milyen finomságú csiszolópapírt használjak a polírozáshoz és a fogkrémet hova kell tenni, hogyan kell ezt csinálni? -
szerintem nekem olyannal már nem volt dolgom.az egyik ezüst festékük elfogadható dea többivel nagyon utálok dolgozni -
Az echte original Humbrol festékek jók voltak, csak már nem nagyon lehet kapni. -
a humbuk az nagyon szar,nem takar normálisan és lassan szárad -
revell -
Humbrol vagy Revell festék a jobb? -
jah
olyan rég maketteztem már hogy kezdem elfelejteni a dolgokat, lassan egy pattintós Revell kitet sem fogok tudni összerakni
-
nah csak sikerült a megrendelés:) bár engem már úgy is ezután a japan vmi után "szolgálnak" ki -
dara #52678 Tele van apró szemcsékkel. -
Erre gondoltam. Fogkrémmel? Mik vannak:D Az hogyan políroz?
Köszi a tippeket.
-
Ha a sorjára, mint öntési hibára gondolsz ami végigfut a kabintetőn, akkor azt le tudod csiszolni. Utána meg nagyon finom csiszolópapírral és vmi polírozó cuccal (pl fogkrém) fel kell polírozni, hogy újra fényes és átlátszó legyen. -
Sima zöld festékkel az életben el nem érsz olyan hatást, mint egy Clear (ez az amire te is gondoltál) festékkel. -
dara #52674 Próbáld ki a Humbrol lakkjait. Na azok tényleg szarok. Valódi fényes és valódi matt lakkjuk nincs (csak úgy hívják), a felvitt cucc még 7-8 hónap után is ragad... -
dara #52673 Alkeszfilccel. -
1. hát vannak speckó festékek erre, de úgy tudom hogyha kellőképp felhigítod, akkor elérsz egy olyan állagot amit ha felkensz a plexire akkor kellőképp átlátszó lesz a festék
2. mármint úgy hogy egy nagyobb és egy kisebb rész?
gondolom akkor leakarod csukni a kabintetőt, mekkora az eltérés a 2 rész között? -
Két kélrdés:
Hogy kell a HUD-ot úgy bezöldesíteni ,hogy azért átlátszó is maradjon??
A plexit két drabból rakták össze és így hosszában egy vékony forrasztási csík megy végig. Ezt ,hogy tűntethetném el? -
áhh még csak 1 biztonségi övet fűztem be a Deltán,de már idegösszomlást kaptam:D -
remélem linkvédettek ha igen sikítsatok ^^
-
szerintem sima tömítőpaszta -
Fene a képekbe.
Itt le kell görgentni kicsit és a függőleges vezérsík alatti kiálló részt ilyen anyaggal korrigálja. -
Én is EU-sat kerestem de nincs:(
Apropó "heggesztés".
Mi a neve annak az anyagnak amit ilyen egyedi dolgok kialakítására használnak? Fehér és olyan mint a gyurma.
Erről lenne szó:
-
De irigyellek benneteket,hogy ilyen szép maketteket készítettek,régebben én is maketteztem(igaz nagyon nagyon amatőr módon,nem voltam olyan jó benne na...,és ezt sajnálom,meg azt is hogy nem gyakoroltam eleget)most meg megpróbálnám újból,de nincs nagyon rá se pénzem,se időm,de majd szerintem újrakezdem.Engem egyébként unokatesóm vitt bele,ő nagyon jól makettezett.Na csak ezt akartam és gratula a műveitekhez 

-
Hasegawa felhozatala. gondolkozom még ki gyárt figurákat ilyen témában -
Hasegawa gyárt egy ilyet, de ez US cucc, neked meg EU pilóta kéne. bár lehet belőle biztos EU pilótát hegeszteni :) -
találtam 1-2 érdekességet, bár nem warez topik, de azért jól jöhet még 1-2 embernek :)
Revell Airbrush in model building
Expert Model Craft - Airbrush Painting Techniques
Courses Painting Figures step-by-step
-
Csak azt nem tudom honnan szerzek bele pilótát. Tudtok olyan készletet amiben van? -
Tudom. Majd jól körbenézem meg csinálok fotókat referenciának (mondjuk van belőle bőven). -
vass17 #52659 repülőnapon megnézheted élőben:) -
tetszik a szőnyeg :D majd képeket az építésről ^.^ -
Megérkezett 
-
1/350 Antarctic Observation Ship Soya
1/350 IJN Yamato
1/350 USS Enterprise CVN-65
-
az első az egy Tigris tank, gondolom home made. hát, vagy mert nincs kész, vagy mert szemlélteti a méreteket, részleteket. szerintem utóbbi