69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • vass17
    az tény, hogy hihetetlen jól ki van dolgozva:)
    MM: majd megkérdezem tőle, de ahogy látom, még neki sincs feltéve a lánctalp:)
  • modellmaker
    Egy kis ragasztó nem árthat. :)
  • Adam II
    Lehet harmadik Abramsnek amit összerakok majd egyszer beszerzek egy Dragon M1A2-őt. Kicsit jobbnak tűnik mint az Academy kitje.
  • vass17
    Nekem elsősorban az a gondom, hogy hiába pattintom őket össze, szétesik egy bizonyos hosszúság után, nem tudom elképzelni, hogy a tankon hogy állna meg, ha már a kezembe sem áll meg egy 7-8 centis szakasz. Őszíntén szólva még nem próbáltam ki, hogy tudnám feltenni az egészet, mert ilyen kis darabokkal sem volt sikerem.
    Persze meg fogom próbálni, de gondoltam, hogy ha van vkinek feleslegen lánc mondjuk Revell kitből, akkor megveszem, és nincs vele szenvedés:)
  • modellmaker
    Vagy vedd fel vele a kapcsolatot. Ő is egy ilyet épít, Magic Track-el.
  • dara
    Állítólag csak össze kell pattintani...
  • modellmaker
    Nem találkoztam még vele, de amit olvastam róla azok csak jók. Senkinek nem volt még baja vele. :D

Esetleg ha képekkel tudnád illusztrálni mi a baj, tudnék/tudnánk segíteni. Kell kép az összerakásiról is, hogy hogy mutatja, mit hová kell tenni, a láncszemekről, stb. :)
  • vass17
    hogy találtad ki:D azt hittem, csak nekem van gondom vele, mert sokan ezt szeretik, de még nem jöttem rá, hogy miért
  • modellmaker
    Ugye nem a Magic Track-es széria? :D
  • vass17
    Dragon, 1:35. Nagyon tetszik a kit, egyedüli hátrányának csak ezt tartom (persze amatőr vagyok én még ehhez, de nem akar együtt megállni, ha ragasztani próbálom, akkor elhajlik)
  • modellmaker
    Milyen gyártól is van?
  • vass17
    Igen, ha esetleg van valami ajánlatod azt szívesen fogadnám. Ez az első csörömpösöm, és ezt a szemenkénti lánctalpat nem tudom, hogy csináljam meg:(
  • CrazyCharlie
    Te keresel a lánctalpat M1-eshez?
  • vass17
    na szerintem ez a veszély nem fenyeget:) én megelégednék a Trumpeter 8-as vagy 24-vel:)
  • dara
    Csak vérszemet nem kapjanak. Mekkora doboza lenne egy 35-ös Mi-26-nak? Mint egy igazi Robinson R22-nek?
  • vass17
    úgy lenne az igazi, de akkor már elkérnének érte minimum 25k-t....
    értem én, hogy baromi nagy gép, de akkor is, ott van a Black Hawk, a Huey, a Cobra és a Kiowa is. Szóval az Academynek simán befért volna ez is az 1:35-ös kollekcióba:)
  • dara
    Ez már 72-ben sem apró... 35-ben nem gyártja még valaki? Mondjuk lehet egy 1:1-es F1 autóhoz nem kellene annyi műanyag.
  • vass17
    Nincs valami ötletetek, hogy lehetne az 1:35-ös Black hawk-ot és az ugyanakkora Abramset egy diorámába tenni? a kettőt együtt nem találtam meg, de nem mutatna rosszul, igaz, hogy nem kis helyet foglalna az alap. De ha van valami jó képetek, ne tartsátok vissza:D
  • modellmaker
    [center]1/48 Academy CH-53E

[ő is akar egy ilyet ]
  • RATCUSTOM
    jaja
  • DJ Skyline
    Boldog Szülinapot a modellmaker
  • Adam II
    Köszi! igyekszem.

Unbannoltak?
  • RATCUSTOM
    Sziasztok!
    Boldog szülinapot!
    Adam II eddig ügyes voltál ezután se rontsd el!
    Amúgy az én kis golfom is készen van, de sajnos lassú a netem, tehát csak hétvégén kaptok róla képet, addig bírjátok ki valahogy a remekművem nélkül! XD Illetve még nincs teljesen kész, mert még nem jött meg az átlátszó piros festékem, és így még nincs benn a hátsó lámpa!
    További jó makettezést! Üdv:RATCUSTOM
  • Adam II
    Boldog Születésnapot!

Néhány kép a Eurofighterről.

• greg benz
    Örömmmel és bódottággal teli születésnapot Modellmékör
  • kemszi2
    Boldog születésnpot
  • Glpetyus
    B.SZ. !!
  • modellmaker
    Köszi!
  • gordon 24
    Boldog Születésnapot MM!!

• CrazyCharlie
    Ha nincs konkrét elképzelésed, akkor azt a makettet válaszd, amelyik tetszik
  • karajjj
    Sziasztok!
    Na most ez így hülyén fog hangzani, de én még életemben nem építettem egy makettet sem(bár anno uncsitesóm nagyon szerette és láttam hogy építi... szóval némi közöm van hozzá). Most viszont párnapja nyílt egy halom új bolt a városban és a Müllerben egy egész polc-sornyi makett van. Hát mondanom sem, nagyot néztem, mert eddig itt még nem igazán lehetett kapni ilyet, max a tescoba pár béna darabot. Régebb óta nézegetem már a képeket a neten a különböző diorámákról meg makettekről, de így még bátorságom nemvolt hozzá, hogy én magam is építsek... de most elérkezettnek érzem az időt XD
    szóval: csak annyit szeretnék, hogy mivel érdemes kezdeni? autók, repülők, hajók, harckocsik?
  • grechjus
    amúgy én vok RATCUSTOM is csak egy drága ember letiltatott mert mertem kiírni egy két eladó modellemet és ez reklám tehát csak szept 2től vok ismét Ratcustom
  • grechjus
    de ha szépet akarsz és nem nagyon boldogulsz akkor kérdezd meg a makettino-n a figurák topicban h nem vállalja-e vki, jó pénzért biztosan akad egy-két ember
  • Risu Führer
    aham azt már megnéztem de sok dolgot nem értek benne pl a szem festését
  • RATCUSTOM
    Szia!
    Felmész a makettinfo.hu-ra ott rákattintasz h makettező abc, és ott pedig h 1:35-ös fejek festése olajfestékkel, aztán az alpján próbálkozol!
    Sok sikert hozzá!
  • Risu Führer
    szevasztok
    tudnátok ajánlani egy leírást ami tartalmazza hogy hogyan kell elkészíteni egy 1:35-ös katona fejének festését.lehet angol is de ha magyar az még jobb.különben tőletek is várom az ötleteket.köszi
  • modellmaker

[center]1/48 Τamiya F-84G Thunderjet

• Guminyul1
    Még nem találtam ki az árukat (meg közben rájöttem, hogy a padláson kallódik még a két függőleges vezérsík és két póttartály). A Cockpit Detail Set egyik alkatrésze már rákerült (HUD keret egyik része) a Hasegawa megfelelő alkatrészére, amit nem szívesen feszegetnék le, úgyhogy a kettőt csak együtt adnám.
    Van még Hasegawa Aircraft Weapons A/B/C egy-két hiányzó (már felhasznált) fegyverrel+Verlinden vontatótraktor/oxigén és nitrogén kocsi/flight line equipment. Plusz egy Verlinden Lock On F-14-es füzet.
  • Adam II
    Ejnye, ejnye Revell amiért félreinformálod a makettezőt. A Eurofightert angol felségjelzésekkel akarom ellátni de amikor kikevertem egy keveset a Revell által megadott alapszínből rájöttem, hogy minden nemzethez a német szürkéskék színt írja holott az angol és a spanyol egyértelműen szürke a képek alapján. De nem baj kevertem magamnak megfelelő színt.

Német festés:

Angol:

Azért van különbség.
  • RATCUSTOM
    "Nekem olyat nem írtak, hogy a most raktáron lévő dolgokból kérek vagy megvárom-e azt amikor minden náluk lesz. "
    Akkor lehet, hogy velem mégiscsak kivételeznek? XD