69150
-
CrazyCharlie #53014 jogos -
Most kössél bele a szavakba, egy hk-n sose csak kosz VAGY koptatást ábrázolsz, hanem a kettőt együtt. -
Pontosan, csak nem olyan intenzív. -
CrazyCharlie #53011 Mint a homokfúvás?
-
CrazyCharlie #53010 A belső térrel csak 1 bajom van: hiányzik a padlóról 1-1 lőszertároló rekesz, ami látványos -
dara #53009 A sivatagi por erőteljes koptató hatású, főleg ha széllel társul. Szóval nem eltúlzott szerintem. -
CrazyCharlie #53008 Ezt elhiszem Neked, de most a koptatásról volt szó... 
-
Más a szárazecsetelés, meg mást tudsz ezzel csinálni. Ez inkább a pasztellkrátapor helyett jó, vagy azzal együtt. Más eredményt ad a kettő. Állítólag nagyon jó. -
:D
Crazy: olyan nincs, hogy egy hk, tiszta. Csak olyan van ami tiszta kosz. Illetve rögtön gyakorlat után mikor le van mosva, akkor tiszta. De nem egy iraki M1... -
dara #53005 Nem emlékszem már rá pontosan, de itt a topicban történt. -
vass17 #53004 
pedig elég jó kit-nek tűnik, főleg ilyen jó belsőtérrel:D
-
CrazyCharlie #53003 Az biztos, hogy nem egy hetes meló lesz
-
CrazyCharlie #53002 Nálam van, nézegetem-gyönyörködöm és bosszankodok néhány hibáján[semmi sem elég jó neki] -
CrazyCharlie #53001 Ugyanazt a hatást elérheted pasztelkrétaporral is, nagyságrendekkel olcsóbban...
-
hát a kifestés nem lesz semmi, de tanúlmányt lehet majd írni, láthatod, hogy mi hogyan működött -
ilyen lesz heckernek is
-
vass17 #52998
most rendelted meg, vagy már megérkezett?
-
vass17 #52997 Gondoltam szerzek hozzá egy ilyent:
Ugyan nem dolgoztam még ilyennel, de sztem jobb hatást lehet vele elérni, mint szárazecseteléssel. Valaki használta már? -
CrazyCharlie #52996 Új szerzemény!
Lehet, hogy hülyeséget csináltam, de nem tudtam otthagyni
-
CrazyCharlie #52995 Talán picit eltúlozta a készítője, de hát a fene tudja. Erről a hk.-ról egy fényképet láttam, amikor lecsúszott az útról (istennek se találom!
) és azon nem volt megkopva(talán még a háború elején lehetett
).
Mindenesetre azt tanácsolom, olyanra csináld, ahogy Neked tetszik! Aztán az vesse rád az első követ, aki 101%-osan bizonyítja, hogy nem jól csináltad
-
Merthogy? -
dara #52993 Vigyázz, én egy ilyen kijelnetés után nemrégiben le lettem b@szva! -
Korrekt, de inkább eredeti hk-k után koptatsd, ne egy makett után. -
vass17 #52991 Szerintetek ez a normális koptatás, vagy már egy kicsit eltúlzott?
[sajnos nem az enyém, csak gondoltam jó lenne kiindulási alapnak]
-
Guminyul1 #52990 Feltettem egy-két 1/48-as Hasegawa és Verlinden kiegészítőt a teszveszre (nem reklám). Modern (1970 utáni) amerikai katonai repüléssel foglalkozóknak érdekes lehet. -
Amúgy makettinfón olvashatjátok a cikkemet életem második makettjéről
csak ide kell kattani: http://makettinfo.hu/index.php?jobb=Volkswagen_Golf_I_GTI&&hash=
Megéri megnézni nagyon szép XD, amúgy meg kérem róla a véleményeket, hadd tanuljak -
makettben nem tudok én se róla, sajnos nem túl sok audi van makettben, de modellben van az biztos! -
pl vegyél egy panelező tollat.
de akár egy rotringal is ki lehet szépen húzni,aztán a lakkozás eltünteti a grafit jellegzetes csillogását. -
Hogyan? -
Én nem tudok róla. -
Nem igazán. A repülőknél kicsit máshogyan kell koszolni, mint egy HK-t. -
Sziasztok! Audi S1 létezik makett-be (1:24 körüli)? -
Jah.
Az átmosásra gondoltam. -
Nem értem, hogy mit akarsz csinálni vele. -
Mi baj? -
-
A Eurofightert is temperázzam? -
vass17 #52977 És ezek a pöckök gondolom valahogy rákattannak a tengelyre.
Amugy milyen az a gumilánctalp? (az Abramshez nem találtam) -
CrazyCharlie #52976 Ugyanúgy, mint az igazin! A lánctalp végén vannak kis pöckök, amiket a 2. ábrán lévő darabokkla fogatsz össze. -
vass17 #52975 na szóval ezt találtam, nekem megfelelne, de nem szeretnék melléfogni, ugyhogy inkább kérdezek:
ahogy látom ezt oldalról fogják össze a kapcsoló elemek, de nem értem, hogy rögzül. (4-es lépés)