69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • penbutter
    Köszi szépen!
    megpróbálom! De veletek fordult már elő hogy széttört a ragasztós tubus?
  • mirakon
    Csak mer vannak a noname ragasztók amik iszonyat rosszak. Amit én használok és tényleg tarósak lesznek tőle a makettjeim az álltalában a loctite
  • RATCUSTOM
    revell makettragasztó
    http://www.megamakett.hu/product_info.php?cPath=8_78&products_id=1201
  • penbutter
    igazából amit kapok. de most nem tudnék nagy márkát kiemelni
  • mirakon
    Hát te mit használsz???
  • penbutter
    makettezéshez ti milyen ragasztókat szoktatok használni???
    nekem egyszerüen két három nap után szétengednek a ragasztók
    valami tipp???
  • m1garand
    próbáld ki
  • nonicks
    de ez csak akkor jó ha valami ritkaságot akarsz venni és nem 1-et hanem 2-3 -at
  • kemszi2
    köszi akkor majd utánna kérdezgetek.még annyira nem is fontos igazából csak felmérem a terepet:)
  • m1garand
    gyerekek itt nem a posta a lényeg az sok de a makett és stb. fél és harmad áron vanpl: 3 makett eljön 16k ért(ebből 6k a posta kb és 10nap), itthon az kb 30k (ha lehet kapni) + posta
  • vass17
    nézd meg Luckymodel-en és Hobbyeasy-n is, érdemes, mert elég jó áron dolgoznak:)
  • dara
    Vagy még több. Függ a csomag tömegétől alapvetően. Illetve a szállítás módjától is.
  • RATCUSTOM
    hát a lényeget sajna nem tudom, hogy kitől lehet, mert most így nem tudom a címét, amúgy ha makettinfón megkérded akkor ott megmondják, de azt tudom hogy tintasugaras nyomtatóhoz 1db 900 3 felett 700/db
  • nonicks
    több mint 2000 ft a postaköltség ha postán jön?
  • dara
    Mert nem adtad meg hova is kellene elküldeniük. Anélkül meg nem tudják a szállítási költséget sem számolni.

Szóval miután a kosárba raktad, a lap bal felső sarkában a Shopping Cart-ra kattintasz, majd megnyopmod a CheckOut gombot. A megnyiló oldalon kiválaszthatod a szállítás módját (Shipping Method) és a célállomást (Ship To (Select your country or region)). Ezután fogja feltüntetni a szállítási költséget is.

Egyébként beszél Ungarisches Forint-ban is.

De ha már itt vagyunk: mi a bánat az az i8 Coupon?
  • kemszi2
    köszi mindnekinek
  • gordon 24
    Hát ez nagyon fasza lett! Grat!!
  • vass17
    Jól mutat ez a fekete szín rajta:)
  • modellmaker
  • modellmaker
    Mert a kosárban csak az van. Ha veszel még vamit, annak az ára is hozzáíródik. De ez még nem tartalmazza a postaköltséget.
  • nonicks
    őőő...lehet valamit elnéztem de kiválasztotam egy repülöt 35HDK és a kosárba is azt írta hogy total : 35 HDK na most akkor wtf?
  • nonicks
    kösz
  • kemszi2
    lakkzás után

• cikasz
    Ha nem akarsz/tudsz pöcsölni vele akkor az aláírásomban lévő linket is ajánlom.
    (többiektől bocs a reklámért)

• modellmaker
    Nem kell, hogy pont ugyanolyan színű legyen, csak hasonló árnyalatú. Vagy skipeled a matrica felhelyezését, sztirol lapból kivágod a megfelelő méretet, felragasztod még festés előtt, a sarkokra meg ráfested a fekete részeket.
  • CrazyCharlie
    sévd=svéd
  • CrazyCharlie
    Gondoltam csinálok néhány Tigrisdarabnál szárazpróbát...a ragasztó az orrom előtt...a végeredmény: mint mikor az éhenkorászt befizeted egy sévdasztalos reggelire Régen maketteztem ennyit egyhuzamban
  • kemszi2
    oloyan matrica lap amire nyomtatni lehet mennyibe fáj kb,meg honnan érdemes szerezni?
  • vass17
    ok, most már bejött, thx:)
    Még lenne egy kérdésem: már multkor is érdeklödtem, a vastagabb matrica felől. Most leginkább az izgat, hogy lehet találtatni majd a színét a festékkel?? Mert elég sok árnyalat jöhet létre, és nem valószínű, hogy pont olyan lesz, mint az a matricalap...???
  • m1garand
    kiszámolja ha bele rakod a kosárba(drágább mint az easy-s de a dragon olcsóbb akár 1000ft-al is mint az easy-n)
  • nonicks
    cyber-hobby.com tól rendelsz postaköltség mennyi?
  • modellmaker
    Ott van az, csak frissítgesd, míg be nem jön.
  • vass17
    Visszaolvastam egy keveset, de nem találtam meg, hogy kell átmosni (temperázni a festést).
    Modellmaker egykori linkjét találtam meg, gondolom, hogy ebben volt leírva, de mostanra eltünt az az oldal:S
    #50760- ez volt a hsz, jó lenne, ha valaki leírná, hogy is kell csinálni:)
  • vass17
    azt hittem, hogy a Hobbyeasy és a Luckym nagyjából hasonló, mind2 Hong Kong-i:D Nem baj, legközelebb tőlük rendelek.
  • m1garand
    hobbyeasy.com, ha ennél olcsóbb kell(dragonból) akkor cyber-hobby.com
  • CrazyCharlie
    bizony szép
  • kemszi2
    rájöttem hogy imádom a gyöngyházfehéret
  • vass17
    most már mindegy, sikerült megrendelni:) egy darabig ugy se lesz szükség rá, még nem tartok ott. egyébként melyiket ajánlod?
  • m1garand
    a lucky az lassú
  • vass17
    gondoltam, hogy más a hatása, mint a szárazecsetelésnek:)
    már csak meg kell vegyem, csak az a baj, hogy Luckymodel-en nincs Paypal lehetőség, ugyhogy máshol kell kinézzem:D