69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • modellmaker
    cégtől függ :)
  • m1garand
    aminek nyoma van azt nem lehet letagadni, de az a cégtől is függ
  • m1garand
    a makett vámmentes bizonyos összeghatárig, ja és van rá áfa, de én a hobbyeasy ről ajándék megjelöléssel kértem, elvámolták és vámmentes pecsétt kapott ( de azok 5 és a feletti darabokat rendeltünk) kisebbet be se ad a posta a vámra. a lucky csak arra jó, hogy van dobozbontás drágább a hobbynál. Igen zárolják az összeget szállítás után vonják le uh. lehet hogy drágább lesz vagy olcsóbb a HKD tól függ, itt hívnám fel a figyelmet hogy a HKD 22 Ft lett, egyre kevésbé éri meg rendelni kínából! Nekem a hobby nál csak azt tudod megvenni ill. kifizetni ami van, ha menetközben elfogy akkor nem vonja le az árát a Lucky ról azt mindták, hogy igen. A hobby ról nekem utaltak már vissza is pénzt mert töröltettem vmit és azt már beszámolták de 2 levél és rendeben minden.
  • modellmaker
    ^^
  • CrazyCharlie
    Köszi, megnyugtattál
  • modellmaker
    Ehhe zárolás, mi? :D Belelóg a kezed a bilibe. :D Ha nem PayPal és nem lesz teljesítve, nem kapod vissza a lóvét.
  • CrazyCharlie
    Kifizetés: ilyenkor ténylegesen átutalják a fizetendő összeget a cégnek, vagy csak zárolják X ideig és ha nem történik meg a teljesítés akkor feloldják a zárolást?
  • CrazyCharlie
    Ha már a rendeléseknél tartunk...kifizettem a makettekért+a szállításért kért összeget, ezen felül lesz még valami költségem? Vám?
  • CrazyCharlie
    Épp az a bajom, hogy "aviable" és nem "in stock", úgy mint a többi rendelt cucc...
  • m1garand
    t34 az hajóval jön és b@szogatni kell a cyber-hobby-t mikor nem írtam nekik akkor 10 napig nem csináltak semmit, 2 naponta b@szogattam akkor végre megmozdúltak
  • m1garand
    ami nem "aviable" az out of stock nem tudni mikor lesz, nem szabad olyat berendelni!!!!
  • Hecker007
    jaja ez gáz, mondjuk nekem majdnem egy hónapot kellett várni a T34/85-re meg most az AFV Club Sturmtiger-re, mondjuk én CyberHobby-ról meg hobbyeasy-ről rendeltem
  • CrazyCharlie
    A Luckymodel-től. Tudom, hogy megéri várni(jó makett olcsón), DE! ennyi idő alatt igazán beszerezhették volna és akkor még várjak 7-11 napot a szállításra...
  • Hecker007
    tamiya királytigris szerintem nagyon jó, igaz nekem nincs (nekem egy dragon van) de láttam 2 félét is, megéri várni rá :) honnan rendeled?
  • CrazyCharlie
    Tamiya Királytigris rendeltem még hétfőn, a többi cucc már megvan a raktárban, csak ez nincs(a többi is Tamiya és mindegyik "aviable" volt, nemtom miért pont ezt nem szerezték még be...) A full belsős Academy nekem is megvan, kb 70%-ban kész Tamiyától meg az afrikai Tigrist fogom megszerezni majd egyszer...
  • CrazyCharlie
    Rendelj hozzá makettet is
  • Hecker007
    milyen tigrist szeretnél venni?
    (nekem van már egy tamiya meg egy academy full belsővel :D)
  • Adam II
    Még mindig nincs fényes lakk. Majd hétfőn azt mondják. Ha akkor sem lesz nem érdekel, hogy nem éri meg a postaköltség miatt esküszöm rendelek egyet a netről. Még egy ilyen böszmeséget
  • CrazyCharlie
    Még mindíg nem "in stock" a Tigrisem
  • marcimilan
    Western star 1:24 italieri makett.
    eladó!!!!!!!!!!!!
    ár: 6000FT
    10 000ftért vetteék csak én nem makettezem azért eladom.

érd:[email protected]
  • RATCUSTOM
    Hát én is pont így jártam de én már a negyedik hétnél tartok, tehát kitartás, de már nem is fogok venni egy ideig ha lesz akkor sem mert most másra fogok költekezni
  • vass17
    De az ajánlott színek sztem elég becsapósak. Nézd meg az összerakási utmutatóban, hogy melyik szineket használd és az alapján dönts.
  • Adam II
    A festék kupakján vannak számok és olyan számút veszel ami a dobozon van.
  • nonicks
    Gyártó által ajánlott fő színek, Revell kódban:16 48 91 valaki elmagyarázná ezt hogy kell értelmezni?:D:D
  • vass17
    ez az oldal nem is rossz, valami hasonlót kerestem, egész jól mutatja, hogy milyen koszolást milyen technikával kell felvinni:) thx
  • Adam II
    Ma megint nem kaptam lakkot de megkérdeztem az eladót mikor lesz és azt mondta pénteken lehet, hogy lesz. Ha akkor sem járok sikerrel lefújom mattal vagy nem tudom. Olyan mérges vagyok emiatt. Már semmit nem kell csinálni csak lelakkozni, ráragasztani a fegyvereket meg néhány apróság és kész is lenne de neeeeeem nincs fényes lakk csak egy tonna matt amiből itthon is van bőven
    Na tudom türelem kell a makettezéshez csak kb 2 hete nem makettezek semmit.
  • CrazyCharlie
    Porsche tornyos Királytigrist, hozzávaló fotómaratott védőrácsokat, 1 Weathering Stick (Mud)-ot és 1 Weathering Stick (Snow)-t . Minden Tamiya
    Weathering Sticks
  • CrazyCharlie
    Luckymodel.com/FAQ
  • vass17
    amugy mit rendeltél?:D
  • modellmaker
    Inkább nem egyértelmű a megfogalmazás, vagy nem olvastad el rendesen a FAQ-t. :D
  • CrazyCharlie
    Lehet röhögni fogsz, egyszer-kétszer nagyon elbizonytalanodtam...a legdurvább talán, mikor a bankártya lejártát kell megadni...na ott szentül meg voltam győződve, hogy azt kérdi: a tranzakció sikertelensége esetén meddig legyen érvényes a fizetés; eredménye 2 sikertelen kísérlet... eszembe sem jutott volna, hogy az a bankártya érvényessége. Aztán egy kedves hölgy a bankban ma felvilágosított...
    Újfent bebizonyosodott: a hülyeség határtalan
  • modellmaker
    Vagy matrica vagy festés... :) Ha festés sok-sok óra gyakorlás. :) Vagy lehet eredeti fa is. :D
  • vass17
    1/72 Horatio Philips 1904 multi-plane

• vass17
    1/48 Tamiya Swordfish

• vass17

• vass17

• vass17
    1/72 Eduard Stripdown Sopwith Camel

• vass17
    1/32 Hobbycraft Nieuport 17 Elmondaná valaki, hogy lehet ennyire jó fautánzatot csinálni?

• vass17
    :D gondolom, nagyon bonyolult volt:D

jah egy kérdésem lenne azokhoz, akik rendszeresen rendelnek: minden csomagon rajta van a vámhivatal pecsétje, vagy csak azokon amit megnéznek?:)
  • CrazyCharlie
    # 53174.hsz...ehhez meg külön gartulálok magamnak...