69150
-
Baggiome #53254 ja, és nem papír kellene... -
Baggiome #53253 fogalmam sincs, de gondolom :) -
ez a tátra 111-es? -
Baggiome #53251 sziasztok!
tudna segíteni valaki?
tátra 111-es, kb 10cm-es modellre lenne szüksége egy ismerősömnek...
én sajna totál nem vagyok otthon a témában, így segítséget kérek: hol lehet ilyet kapni? mennyiért? picit sürgős...
előre is köszi mindenkinek!
üdv
Baggio -
Üdv Urak! Csörömp guruk tanácsát kérném, hogy a Párducomra még mi mindent tehetek fel festés előtt? (A görgők nincsenek ragasztva természetesen.) Úgy fújnánk, de ugye eredetileg is egész sokmindent lefújtak színre anno. Végülis a lényeg az, hogy még pisztollyal mindenhol le lehessen fújni, de minél kevesebb alkatrész maradjon külön.
-
Én fémszínnel (de lehet valaki rózsaszínnel :O )
Amúgy lánctalpról jut eszembe: A tankon szerintem ez a legnehezebb rész :D
Már csomó helyen megragasztottam a lánctalpat az abrams-en (szerintem jól is) De elég idegesítő, hogy folyton szétesik :(
Amúgy az építéssel elég jól haladok.(ez lesz az első makettem.) -
ti milyen színnel festitek a lánctalpat? -
Ez igaz. -
Dehogy sértettél meg :)
Nem tudom,hogy te milyen maketteket építesz (harcjármű,repülő,autó,hajó,figura,stb),de én a figurákat és 1:35-ös harcjárgányok szeretem (+ a hajók),és nem tudom elképzelni hogy valaki erre ne gerjedjen,aki szintén ezt a vonalat kedveli.
Más egy 1:10-es motorra indul be,a harmadik meg a papírból készült parlamentre...szóval érted,persze hogy nem hat meg,ha alapból nem szereted mondjuk a II. világháborús technikát. -
de szerintem te is örülnél ha lenne egy limitált példány számú maketted! -
Bocs ha megsértettelek de attól, hogy valami NAGY még nem szép. Igazság szerint sosem értettem ezt a Dora kultuszt. -
-
Kihívásnak kihívás összerakni de lássuk be a végeredmény nem épp tetszetős vagy érdekes csak egy nagy ágyúcső egy rakás fémen és a hely amit elfoglalna más haditechnikai eszközök makettjeinek adhatna helyet.
-
vass17 #53241 ízlések és pofonok:D személy szerint nekem se kellene...Persze összerakva elnézném a szobában... -
nekem lenne feleslegesen 500€-m megvenném! -
Nem tudom ti hogy vagytok vele de ha lenne rá pénzem és helyem se venném meg. -
itt van a régi linkje -
CrazyCharlie #53237 Petyus nyert!
-
ehez egy külön emelet kell hogy tárold
-
ez az a limitált kiadás amiből csak 1000 darab készült? -
ez ló[email protected]/144,ne röhögtess :)
EZ a nem semmi.
Igen:2 méter,igen:3000 alkatrész,és igen:500 euro -.- -
nem semmi -
vass17 #53232 Nem, ebből 38...
Ha hajóval küldik akkor 20, szóval akkor a 125-ből levonhatsz 18 dollárt:) -
gondolom ebből 25 dolcsi szállítás? -
vass17 #53230 szállítással együtt 125 dollár, asszem nem kell részletezni, hogy az ft-ban mennyi:D -
CrazyCharlie #53229 Köszi -
http://www.modelsforsale.com/
ez drágább de itt van ami a másiknál nincs
http://www.modelhobbies.co.uk/shop/
ez olcsóbb de nincs minden -
Ezt már 1/48-ban sem tudtam hova rakni annak idején.
Tényleg hova lett az a makett?
Tegnap "lomtalanítottam" : kb 10 repülő,5 harcjármű,és 1 tengó került dobozba + és fel a padlásra :(
Fent már várta őket kb. 30 másik társuk :(
(nagyrészt 1/72-es masinák,leginkább még az ecsetes korszakból)
nincs szívem kidobni őket. -
Mennyibe kerül egy ilyen? -
1/32 Trumpeter A-10A Thunderbolt, ez is "szarul" néz ki
-
CrazyCharlie #53224 Igaz, úgy már tényleg érdemes "meghajókáztatni" a csomagot -
vass17 #53223 hát változó, én most néztem, hogy 1,61kg-os makettnél 30 dollár az airmail és 18 a Surface:D Kisebb tömegnél nincs nagy eltérés, de ha valami nagy dolgot veszel, akkor már meglátszódik.. -
CrazyCharlie #53222 Annyira nem drága az air mail sem... -
CrazyCharlie #53221 Tudsz adni linket? -
a postán a surfacel lehet spórolni ha nem számít a kb 1 hónapos hajóút
-
azt angoloktól kell és a többi festék félét is -
CrazyCharlie #53218 Egyedül tamiya Spray-t nem tudtam rendelni, mert nincs nekik (vagy én nem találtam meg...) -
CrazyCharlie #53217 Konkrétan 7700Ft-t fizettem Tamiya Kingtiger+Tamiya fotómaratott védőrácsok+2 Tamiya weathering stick+postaköltségért. Ha erre nem jön rá semmi, akkor nagyon jó szerintem. Itthon kapnék 8000 alatt Kingtigert? Szerintem nem nagyon.
-
sajnos már nem sokkal
-
CrazyCharlie #53215 Köszi az infókat
, majd meglátom, mi lesz, ha megjön a cucc. Ahogy nézegettem a Hobbyeasy viszont drágábban postázza a dolgokat(ennél a rendelésemnél úgy lett volna)Mindenesetre olcsóbban jövök ki így, mintha itthon vettem volna meg csak a makettet!
Üdv Urak! Csörömp guruk tanácsát kérném, hogy a Párducomra még mi mindent tehetek fel festés előtt? (A görgők nincsenek ragasztva természetesen.) Úgy fújnánk, de ugye eredetileg is egész sokmindent lefújtak színre anno. Végülis a lényeg az, hogy még pisztollyal mindenhol le lehessen fújni, de minél kevesebb alkatrész maradjon külön.