69150
-
Hát igazándiból rallye-t szeretnék építeni belőle:( úgyhogy sajnos szerintem felejtős..
Esetleg van képed arról,hogy milyen állapotban van?mert utcainak lehet meggondolnám:D -
modellmaker rápályázott 2500-ért :) hát a kasztnit elkezdtem összerakni, de az antennák letörtek így azt pótolni kell valamilyen módon. az alváz is összevan már rakva, matt fekete az egész, a felnik is matt feketék. igazából egy Richard Burns emlékautónak készült anno, de egynlőre semmi nem lett belőle, emez. ha érdekel akkor beszélhetünk róla, ha nem akkor a nyakamon marad. ha rendes Rally autót akarsz belőle akkor kihívás lesz kicsit, ha valami más egyébre akkor még bárhová lehet szőni a szálakat. -
Mennyire?
-
hát, pont van ilyenem, elkezdett -
Sziasztok!
Keresek megvételre Tamiya Subaru Impreza WRC 2005-ös makettet!
ide írhattok: [email protected]
-
-
komoly
-
CrazyCharlie #53327 A hajóval nem haladtam látványosan, ellenben az LRRP figurákat ruháit megfestettem...holnap rakok fel képet róluk, aztán várom a kritikákat...legfőképp arra lennék kíváncsi, hogy elkezdjem-e előről
. Csak azért szólok előre, hogy felkészülhessetek a látványra
-
CrazyCharlie #53326 Banyek hogy elmerült a sárban
-
Kell egy ilyen Vityaz. :D valszeg nem kéne az egyetemen parkoló díjat fizetnem, mert az őrbódé meleltt valahogy nem fér el xD -
fú király, hát ez kurva jó :D -
orosz szülemény barátoknak pár kötelező jellegű galéria. Vityaz elég masszív darab, átmegy az mindenen :D youtubeon van egy jó kis videó róla. ez-e. tele van a net olyan képekkel ahol jó csajok pózolnak szuper kocsik mellett, na de mikor láthatunk ilyet _:Dd
bár nem túlzottan makett, de dioráma ötletek akadhatnak az oldalon azért -
vass17 #53322 
-

-
CrazyCharlie #53320 Megmondom öszintén nem tervezek alá diorámát...megelékszem a gyári tartóbakokkal egyenlőre. Lövésem sincs hogyan kéne nekilátni, hát még hogy az a víz szép is legyen...
-
CrazyCharlie #53319 Kicsit megvadultak, elismerem. Fű, sör, szánsájn, Mekong-delta...
-
na mostmár jó itt is,hát van még munka rajta :)
vizet gondolom csinálsz alá (?)
Van vmi terved rá?
Nemrég vettem egy doboz vallejo művizet,...hát elég vegyes érzéseim alakultak ki a termékkel kapcsolatban. -
és már azt is tudjuk hogy szeretik a tejfölt
-
vass17 #53316 elég jól nyomják táskával a hátukon:D
Akartam valamit még kérdezni, de közben megtaláltam, erről van szó?
link -
Éneklik ,hogy "In the navy" mialatt mossák a fedélzetet. -
:DD! bréjkelnek, valamivel elkellett ütni az időt 1-1 unalmas járőrözés alatt :D
amúgy jó lesz a tutaj, nálam is fent van a kívánság listán -
vass17 #53313 
a figurák a hajón is ilyen érdekes pózokban fognak állni?:D
-
CrazyCharlie #53312 Nálam pikk-pakk behozza... -
Hát lehet itt a géppel van vmi gond,de ezt a tetü oldalt vagy 2 percig tölti,aztán meg csak egy nagy homály képet kapok.Majd otthonról megnézem,addig nem nyilatkozom :D -
CrazyCharlie #53310 Néhány fotó a PBR-ről:katt Még csak 1 igen vékonyra sikerült festékréteg van rajta, még szebb lesz(remélem
)
-
-
CrazyCharlie #53308 Boccs Petyus, ma nem lesz fotó
-
CrazyCharlie #53307 De ehhez ez is kell... -
na nem mintha ez nem kéne.. -
rajtavan ez is.... :)
de hobbybosstól ez kéne a keginkább :O -
CrazyCharlie #53304 Ha már lista... -
CrazyCharlie #53303 Ja, pedig nem kapsz hozzá olyan sok extrát, ami indokolná...a sorozat többi tagja (AS-40,-41,-43) is drága az Italerihez képest -
-
Egy ilyet szeretnék még beszerezni.Legalábbis a listára felkerült :)
review
elég jó,de az ára is elég "dragonos" lett :) -
CrazyCharlie #53300 Leplezzem le milyen balf*sz módon rakok össze egy makettet?
Ám legyen, holnap, ha lesz időm rakok fel képet
-
CrazyCharlie #53299 Jó a Hasegawának ez a sorozata
-
hol lehet ilyet venni? -
PBR,az a "csónak" ?
KÉPET! -
Hasegawa Fw-190 Eggplane, jópofa :D
-
CrazyCharlie #53295 
Beérném én egy 1:35-össel is, CSAK JÖNNE MÁÁÁÁR!!! Bár lehet, hogy töröltetem a rendelést...(?)
Még tegnap este "megtömítőpasztáztam" a PBR-t, gondoltam hagyom jól kiszáradni, addíg délelőtt összedobom a figurákat. Egy óra alatt készen is voltak, hát akkor nekiállok a Dragonoknak is...eddig tartott, 4 tetves figura elvitte az egész délutánt!