69150
-
vaalszeg zsíros volt a felület -
czapi #53493 Ma fújtam életemben előszőr Tamiya sprével, egész jól sikerült így elsőre, de mért van az, hogy néhány alkatrészen buborékos lett a festék? -
nem ismerem a török makettezőket, lehet ott dioráma terén ennyire futja :D -
vmelyik pro modell-ben van egy kis teszt róla, majd megkeresem neked. -
képet! -
:DD -
vass17 #53488 Hát látszik is a kifutón, hogy nyomtatott:l Nem tudom, hogy ha már versenyre viszi, akkor miért nem csinált normális alapot
-
CrazyCharlie #53487 A toff.hu-ról rendelt már valaki? Jók a matricáik? Mondjuk a felségjelek zöldje kicsit élénknek tűnik...
-
CrazyCharlie #53486 Igen, Dragon. 9k-ért vettem anno -
Dragon kit? mennyi vót' az ára? -
CrazyCharlie #53484 Egy ilyet: -
én lemaradtam pár körrel. miféle MAZ-t építsz'? csak mert nézelődtem én is most a neten ma pár MAZ-t így amik TOPOL-t szállítgatnak. -
CrazyCharlie #53482 Végülis lehet, hogy nem is ír valótlant...azt írja ugyebár: "Revell kit just built out of the box in two days." A festésről szó sincs...és nem nagy művészet 2 nap alatt összedobni feljavítás nélkül egy makettet (lásd: #53458. hsz) -
CrazyCharlie #53481 Összeraktam a MAZ futóművét
Hát, mindegyik kerék érinti a taljat, de nem merek vonalzóval ellenőrizni...remélem jó lesz
. Mondjuk még meg is kéne erősíteni valahogy; lehet, hogy húzott szállal kicsit "meghegesztem".
Laza 4 és fél órámba tellett
-
nem tudom, ennyit írt amit bemásoltam. nekem is fura ez a 2 nap -
teljes két nap vagy munkaórában kétnap?:D -
nem tudom, lehet a törökök ennyire jól nyomják :D amúgy a talaj az nyomtatva van: "Tarmac made by a graphic program and printed out." sajna az ember nem eresztette el magát infók terén, 2 sort írt össz vissz:
"Revell kit just built out of the box in two days. Tarmac made by a graphic program and printed out.
This model won the 2st place at Airliners category of Ankara Air Museum’s modelling contest (2008)." -
De valahogy szerintem alapjaiban érdekes az,hogy egy ilyet két nap alatt összedobni (főleg,ha a kifutót is a repülővel együtt csinálta!),mert eleve a festékek száradási ideje miatt nehezen fér bele a két napba az egész -
miért, én is összeraktam fél nap alatt festéssel együtt a Revell Porsche Turbot :D mondjuk olyan is lett, de nem is volt egy egetrengető makett. -
CrazyCharlie #53475 Hihető... 
Melyik volt két nap: az összerakás, vagy a festés?
-
jah látszik is rajta.. tiszta szar...
-
1/144 Revell L.1099 Super Constellation, 2 napos munka :O
-
1/32 Trumpeter Me-262B-1a, elég jó lett.
-
A chat betöltődése folyamatban...
-
A téma lezárva, nem küldhetsz több hozzászólást ebben a témában! -
gumilánctalp???? 

de Peti, most komolyan kérdem, gumilánctalp???? 

-
igen!!!! -
szalmaegér -
jah. nem tom ezen miért kell kiakadni...
-
gumilánctalp???? -
a lánctalp mindenképp cserés,...az egy dolog,hogy gumi,az meg egy másik,hogy nem túl jó a minősége.
DE ennek tetejébe,oldalanként 2 darabból van... -
annyira azért nem rossz,...kb mint egy italeri.
Mivel az eredeti jármű is egyszerü mint egy raklap,a makett is az.
Az összeállítási útmutatón kifeküdtem -egyetlen lap,a 2 oldalán nyomtatva-.Nem láttam ilyet már vagy 10-12 éve :)
De amúgy tényleg,kb egy italeri szint.
-
CrazyCharlie #53462 Értem, kihúztam a listámról
-
tömör és velős:D -
fos. -
CrazyCharlie #53459 Egyébként az ISU milyen részletes? -
CrazyCharlie #53458 A részletkidolgozására nincs is panasz,látványos gép lesz(egyszer-talán...)
A korról mondanék egy érdekeset...Makettinfóról vettem egy Tamiya M113FSV-t. A figura használhatatlan, egy-két aprólék nem a legszebb kidolgozású...DE! egy szombati nap + egy vasárnap délelőtt alatt festéskész állapotba hoztam, kifúrtam a löveget+a kipufogót...sorja semmi, illeszkedés tökéletes... Ja, igen; 1974-es gyártmányt! (persze a festést elb*sztam, de majd lemosom róla) -
nembaj,azzal megéri dolgozni ember!
egyébként a dragon akkori makettjei ilyenek voltak.Nekem a Zsu-23 "Shilka" van meg a "régi időkből" ,az is elég melós volt,de megérte melózni vele :)
Persze a kidolgozása azért jócskán meghaladta a kor szinvonalát.(ne feledjük hogy legalább 15 éves makett) -
CrazyCharlie #53456 Ne is mondd...én előkaptam a Scudot. Bár nem tartottam nyílván, de már legalább egy fél lap 800-as vásznat elhasználtam rá és még sehol se vagyok...ráadásul a tömítőpaszta is fogyni fog rendesen, pedig Dragon! -
folytattam a rég félbehagyott zvezda ISU-152-t...
hát elszoktam már ezektől a centis illeszkedési hibáktól