69150
-
erről a "dojcser lánd-vásszer-slepper früe produktion"-ről egy dobozbontást csinálhatnál...
-
a dojcser lánd-vásszer-slepper früe produktion eléggé beteg :D -
vass17 #53892 Szerintem kész állapotban nagyon ütős lesz, a festése tökéletes, de az ajtókon kívül minden jól mutat. Egyébként Makettinfo-n nézegettem régebbi versenyeket, és ha jól emlékszem láttam, egy félig-meddig hálóval letakart Scud-ot, szerintem jó ötlet, most így hirtelen nem találtam, de te is tudod, hogy milyen lehet:) -
vass17 #53891
szép fogás, főleg ez a kétéltű gép:)
-
CrazyCharlie #53890 Kösz, hidd el már én is nagyon várom, hogy kész legyek!
Az ajtókkal túl sok mindent nem tudok kezdeni, ugyanis a zsanérokat le kellett vágnom, különben egyáltalán nem tudtam volna ragasztani...legfeljebb nem mutogatom a jobb oldalát, vagy letakarom álcahálóval (az egyébként a raketyára is ráférne).
A legnagyobb szívás az egészben, hogy struktúrálisan iszonyúan gyenge, konkrétan a kabin egyenesen botrányos, amíg az ajtókkal balfaszkodtam el is vált a tető, mert az oldalfalat semmi sem merevíti; szépen behajolt a kabinba...jónéhány feles szitrolcsíkot használtam az erősítéshez, de így is alig merem emelgetni.
Lehet, hogy csak nekem okozott több kellemetlenséget, nálam tapasztaltabb emberke sokat kihozhat belőle. -
Látványos egy gép lesz,de az ajtókkal kezdj valamit,mert így elég gáz.Ha más nincs,inkább nyisd ki.
A picsába,hogy ennyire melós ez a makett..,pedig én is szeretnék egyet összerakni.
Vagy várok pár évet,hátha kiadja a Trumpi is :)
Jó lesz ez,már nagyon várom,hogy készen lássam! :) -
CrazyCharlie #53888 Képek a SCUD-ról ITT.
Mint látjátok, a jobb oldali ajtók nem illeszkednek, tovább faragni már nem tudtam őket, akkor a szegecsek is eltűntek volna...a baloldalon nem olyan súlyos a helyzet, vagy az ajtók kisebbek, vagy a keretük nagyobb, mint a jobb oldalon...
Az "üvegek" egyike-másika is elengedett, pedig kaptak ragasztót rendesen. -
képeket-képeket! :) -
A rohadásba...
Úgy tűnik, az egész országban lehetetlen egy rohadt Honda CRX maketthez hozzájutni. A Fujimi harmadik generációs CRX-éhez meg pláne. Ehh... 
(Nem mintha a Pz.38(t).vel széthaladtam volna az agyam, de ez most ajándékba lett volna.)
((Nem mintha konstruktív hozzászólás lett volna, de valahova ki kellett sírnom magam.
))
-
CrazyCharlie #53885 Végülis el tudtad vinni magad is a zsákmányt, nem kellett költöztető brigád
Nekem egy darabig nem kell(ene) makettet vennem, inkább befejezek néhány futó projectet.
Scud bezöldült, jól néz ki, remélem nem hagytam kis foltokat sehol
; eredményhírdetés holnap reggel...[nagyon szurkol, hogy ne follyon meg a festék sehol] Aztán jöhet a pöttyözés művészolajjal+a rakéta...
-
ugyan,én is meg tudtam állni :)
-
CrazyCharlie #53883 Nem, ma melóztam, holnap meg itthon van dolgom...legalább marad pénzem
-
:)
Te voltál/mész ? -
CrazyCharlie #53881 A Land-Wasser-Schlepper-re fogadni mertem volna
-
Ja,ezeket újítottam :
1.
2. -
Üdv
Na,megvolt ez a kiállítás is...
Borzalom milyen tömeg volt.Főleg a börzén,ami amúgy kurva jó lett volna,ha oda lehet férni. -
CrazyCharlie #53878 Jól néz ki, gratula 
Ne legyél szégyenlős, rakj még képet
-
COOLancs #53877
remélem most már bejön -
COOLancs #53876 T-34/85 (Tamiya)
-
CrazyCharlie #53875 Na igen, ez az egyik fele. A másik, hogy nem zavar a sok alkatrész(a Dragon mostanság nagyon elveti a sulykot, lásd Pz.IV sorozat 1000 körüli alkatrésszel), ha illeszkedik. De az már lassan vicc, hogy egy retkes ajtót fél óráig csiszolok-faragok és mégsem tudom rendesen "bezárni"! -
CrazyCharlie #53874 Kösz a biztatást...remélem igazad lesz! -
CrazyCharlie #53873 És mennyi cuccal távozol majd?
-
vass17 #53872 Egyébkénz igaz, azt sem értem minek kell 500+-os maketteket gyártani 
-
vass17 #53871 Már múltkor is mondtál hasonlókat, pedig az a belső tér igencsak jól sikerült, biztos, hogy most is megoldod:D -
CrazyCharlie #53870 Napokon belül elkészülök a Scuddal, ám mély fájdalommal tudatom, nem ez lesz életem legszebb makettje
...jól megszívatott már eddig is, és van még néhány rúgás a tarsolyában.

FIGYELEM, KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY!
A f*szom a Dragonba!!! Nagyon köszönöm...
KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY VÉGE. -
CrazyCharlie #53869 Már annak, aki nem dolgozik... -
Holnap Bolyai
-
MattHeafy #53867 Természetesen :)
pár figurával, megy egy Gaz-67-tel.
Ha idén nem is, de januárba szeretném befejezni. -
vass17 #53866
Köszi a segítséget, megtaláltam egy korábbi hozzászólását, ahol tökéletesen le van írva a módszer:)
Egyébként nagyon durva lesz a géped, nagyon tetszik a "sítalp", esetleg tervezel alá egy havas diorámát?? -
CrazyCharlie #53865 Ehhez képest kiírta a rendszer, hogy a kép túl nagy...na mindegy, lebutítom a gépet és nekifutok újra. -
CrazyCharlie #53864 Sanszos
-
sziasztok! nincs valahol egy érthető leírás makettek festéséről? nekem mindíg ott bukik el a dolog.... -
marha jó lesz 
illetve már most is az :) -
MattHeafy #53861 Vass, olvastam infot.
Propellerfanatic(Lörincz Peti) cikkeit olvasd el...csak drótakadályokat épít, rengeteg cikk, és segítség! -
MattHeafy #53860 Charlie!
Infora akkora képet teszel fel amekkorát akarsz...ha kész, elmented, MEkett meg majd aktíválja.
Vass!
Ez még nincs festve:):)
De azóta már kicsit előrébb haladtam.
Batya honlapján találsz róla egy topikot, ott részletesen írok róla :) -
vass17 #53859 Én is szerencsétlenkedtem egy sort.... Nem tudom, hogy lehet beszúrni normális egy képet, csak feltölteni tudom, de elég furcsa nekem ez a rendszer. -
passzolom, megnéztem de sehol nem látom kiírva
kérdezd meg vkitől
a makettinfo topicban pl -
vass17 #53857 Én tudtam, azt hittem, hogy le is írtad, de nem.... ezek szerint gondolatolvasó lennék?:D -
CrazyCharlie #53856 Elkövettem egy apró hibát...azt nem írtam, hogy a makettinfóról lenne szó 
-
keress vmi képfeltöltős helyet inkább. csak ne képfeltöltés.hu-t