69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • modellmaker
    erről a "dojcser lánd-vásszer-slepper früe produktion"-ről egy dobozbontást csinálhatnál...
  • DJ Skyline
    a dojcser lánd-vásszer-slepper früe produktion eléggé beteg :D
  • vass17
    Szerintem kész állapotban nagyon ütős lesz, a festése tökéletes, de az ajtókon kívül minden jól mutat. Egyébként Makettinfo-n nézegettem régebbi versenyeket, és ha jól emlékszem láttam, egy félig-meddig hálóval letakart Scud-ot, szerintem jó ötlet, most így hirtelen nem találtam, de te is tudod, hogy milyen lehet:)
  • vass17
    szép fogás, főleg ez a kétéltű gép:)
  • CrazyCharlie
    Kösz, hidd el már én is nagyon várom, hogy kész legyek! Az ajtókkal túl sok mindent nem tudok kezdeni, ugyanis a zsanérokat le kellett vágnom, különben egyáltalán nem tudtam volna ragasztani...legfeljebb nem mutogatom a jobb oldalát, vagy letakarom álcahálóval (az egyébként a raketyára is ráférne).
    A legnagyobb szívás az egészben, hogy struktúrálisan iszonyúan gyenge, konkrétan a kabin egyenesen botrányos, amíg az ajtókkal balfaszkodtam el is vált a tető, mert az oldalfalat semmi sem merevíti; szépen behajolt a kabinba...jónéhány feles szitrolcsíkot használtam az erősítéshez, de így is alig merem emelgetni.
    Lehet, hogy csak nekem okozott több kellemetlenséget, nálam tapasztaltabb emberke sokat kihozhat belőle.
  • Glpetyus
    Látványos egy gép lesz,de az ajtókkal kezdj valamit,mert így elég gáz.Ha más nincs,inkább nyisd ki.
    A picsába,hogy ennyire melós ez a makett..,pedig én is szeretnék egyet összerakni.
    Vagy várok pár évet,hátha kiadja a Trumpi is :)

Jó lesz ez,már nagyon várom,hogy készen lássam! :)
  • CrazyCharlie
    Képek a SCUD-ról ITT.
    Mint látjátok, a jobb oldali ajtók nem illeszkednek, tovább faragni már nem tudtam őket, akkor a szegecsek is eltűntek volna...a baloldalon nem olyan súlyos a helyzet, vagy az ajtók kisebbek, vagy a keretük nagyobb, mint a jobb oldalon...
    Az "üvegek" egyike-másika is elengedett, pedig kaptak ragasztót rendesen.
  • Glpetyus
    képeket-képeket! :)
  • PrasCo
    A rohadásba... Úgy tűnik, az egész országban lehetetlen egy rohadt Honda CRX maketthez hozzájutni. A Fujimi harmadik generációs CRX-éhez meg pláne. Ehh...
    (Nem mintha a Pz.38(t).vel széthaladtam volna az agyam, de ez most ajándékba lett volna.)
    ((Nem mintha konstruktív hozzászólás lett volna, de valahova ki kellett sírnom magam. ))
  • CrazyCharlie
    Végülis el tudtad vinni magad is a zsákmányt, nem kellett költöztető brigád Nekem egy darabig nem kell(ene) makettet vennem, inkább befejezek néhány futó projectet.
    Scud bezöldült, jól néz ki, remélem nem hagytam kis foltokat sehol; eredményhírdetés holnap reggel...[nagyon szurkol, hogy ne follyon meg a festék sehol] Aztán jöhet a pöttyözés művészolajjal+a rakéta...
  • Glpetyus
    ugyan,én is meg tudtam állni :)
  • CrazyCharlie
    Nem, ma melóztam, holnap meg itthon van dolgom...legalább marad pénzem
  • Glpetyus
    :)
    Te voltál/mész ?
  • CrazyCharlie
    A Land-Wasser-Schlepper-re fogadni mertem volna
  • Glpetyus
    Ja,ezeket újítottam :
    1.
    2.
  • Glpetyus
    Üdv
    Na,megvolt ez a kiállítás is...
    Borzalom milyen tömeg volt.Főleg a börzén,ami amúgy kurva jó lett volna,ha oda lehet férni.
  • CrazyCharlie
    Jól néz ki, gratula
    Ne legyél szégyenlős, rakj még képet
  • COOLancs

remélem most már bejön
  • COOLancs
    T-34/85 (Tamiya)
  • CrazyCharlie
    Na igen, ez az egyik fele. A másik, hogy nem zavar a sok alkatrész(a Dragon mostanság nagyon elveti a sulykot, lásd Pz.IV sorozat 1000 körüli alkatrésszel), ha illeszkedik. De az már lassan vicc, hogy egy retkes ajtót fél óráig csiszolok-faragok és mégsem tudom rendesen "bezárni"!
  • CrazyCharlie
    Kösz a biztatást...remélem igazad lesz!
  • CrazyCharlie
    És mennyi cuccal távozol majd?
  • vass17
    Egyébkénz igaz, azt sem értem minek kell 500+-os maketteket gyártani
  • vass17
    Már múltkor is mondtál hasonlókat, pedig az a belső tér igencsak jól sikerült, biztos, hogy most is megoldod:D
  • CrazyCharlie
    Napokon belül elkészülök a Scuddal, ám mély fájdalommal tudatom, nem ez lesz életem legszebb makettje...jól megszívatott már eddig is, és van még néhány rúgás a tarsolyában.

FIGYELEM, KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY!
    A f*szom a Dragonba!!! Nagyon köszönöm...
    KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY VÉGE.
  • CrazyCharlie
    Már annak, aki nem dolgozik...
  • Glpetyus
    Holnap Bolyai
  • MattHeafy
    Természetesen :)
    pár figurával, megy egy Gaz-67-tel.
    Ha idén nem is, de januárba szeretném befejezni.
  • vass17
    Köszi a segítséget, megtaláltam egy korábbi hozzászólását, ahol tökéletesen le van írva a módszer:)
    Egyébként nagyon durva lesz a géped, nagyon tetszik a "sítalp", esetleg tervezel alá egy havas diorámát??
  • CrazyCharlie
    Ehhez képest kiírta a rendszer, hogy a kép túl nagy...na mindegy, lebutítom a gépet és nekifutok újra.
  • CrazyCharlie
    Sanszos
  • w77d
    sziasztok! nincs valahol egy érthető leírás makettek festéséről? nekem mindíg ott bukik el a dolog....
  • Glpetyus
    marha jó lesz
    illetve már most is az :)
  • MattHeafy
    Vass, olvastam infot.
    Propellerfanatic(Lörincz Peti) cikkeit olvasd el...csak drótakadályokat épít, rengeteg cikk, és segítség!
  • MattHeafy
    Charlie!

Infora akkora képet teszel fel amekkorát akarsz...ha kész, elmented, MEkett meg majd aktíválja.

Vass!
    Ez még nincs festve:):)
    De azóta már kicsit előrébb haladtam.
    Batya honlapján találsz róla egy topikot, ott részletesen írok róla :)
  • vass17
    Én is szerencsétlenkedtem egy sort.... Nem tudom, hogy lehet beszúrni normális egy képet, csak feltölteni tudom, de elég furcsa nekem ez a rendszer.
  • modellmaker
    passzolom, megnéztem de sehol nem látom kiírva
    kérdezd meg vkitől
    a makettinfo topicban pl
  • vass17
    Én tudtam, azt hittem, hogy le is írtad, de nem.... ezek szerint gondolatolvasó lennék?:D
  • CrazyCharlie
    Elkövettem egy apró hibát...azt nem írtam, hogy a makettinfóról lenne szó
  • modellmaker
    keress vmi képfeltöltős helyet inkább. csak ne képfeltöltés.hu-t