69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • vass17
    Ahh, látom még mindig nem fogytál ki a készletekből, de mikor tervezed már az Abrams összerakását?:D
  • modellmaker
    szabin vagy? :D
  • modellmaker
    jóvanmá

azért gondoltam, hogy nehogy megsértse vmi liberális gondolkodású egyén túlérzékeny lelki világát :D
  • modellmaker
    aha értem.

mi ez az aláírás?
  • CrazyCharlie
    Sose higgy a doboztetőnek!
    A II-höz viszont tényleg fémből adják, asszem...
  • Glpetyus
    az nem tetszik,olyan mint egy ufo :C

• Glpetyus
    egy csomó ember volt hátizsákkal,még túrazsákkal,meg ilyen húzható túrista kofferes embert is láttam.
    volt aki fél centivel hibázta el azt a méteres orosz hadihajót...

Bezzeg havert,aki egy polóban,meg egy vékony tavaszi kabátban volt,rögtön megtalálta az egyik túlbuzgó rendező.

• Glpetyus
    ennyit haladtam ma.
  • MattHeafy
    Szombaton voltam, a Viktoréktól vettem akik kicsit beljebb voltak.
    Tartályosat vettem, nem olyan nagy, kis aranyos, de ahhoz h egy-két orát fújjak, minek nagy akkora tartály?:)

Modelmaker!

Az egésszel az a baj h kinötte a Bolyai a Stefánia palotát már most.
    Fővárosunk egyetlen versenyét ők csinálják, persze h geci sokan kiváncsiak rá...A börzén pokoli zsúfoltság, oroszlánszag és meleg volt..nem is nagyon nézelődtem, csak célirányosan mentem.A zsürizés idején le volt zárva a kiállító terem, ami azt jelentette h a börzén kellett magad átverekedni h le tudd rakni azt a kurva kabátot(mert azt megmondták h le kell venni...nehogy leverj vele vmit...).
    Lényegében ennyi, ezt leszámítva jó volt, tulajdonképpen végig söröztem az egész napot a büfébe :D
    Csak az a kurva kínai kaja ne rontotta volna el a gyomrom... :(

emm
  • vass17
    Akkoriban meg én voltam többnyire read üzemmódban, de az tény, hogy emiatt kezdtem el makettezni....Egyszer betévedtem ide, és gondoltam kipróbálom már milyen is ez:D
  • vass17
    Ehh, sajnos mostanság nem tudok sokmindent csinálni, mert a makettező dolgaim otthon vannak, én meg nem, csak hétvégenként, de a téli vizsgaidőszak után keményen nekiállok a Nieuport-nak, majd akkor csinálok képeket:D

Egyébként itt kell néha egy kis színesítés... korábban is volt, olvass vissza pár évet, és meglátod:) [sajnos azóta eléggé lalassult a topic, sokan már nem járnak ide:(]
  • Adam II
    Én Merkava 4-et szeretnék de azt csak a Legend gyárt ami nem kapható Mo.-n és nem olcsó
  • Glpetyus
    Reggel óta ezt csinálom (persze nem szó szerint reggel óta)
    A dobozfelirat szerint a láncoknak fehérfémből kéne lenni.Ehhez képest a dobozban nincs benne,helyette müanyag van,és az összerakási is a müa. írja
    Mindegy,nem néz ki rosszul így sem,de azért kapják be.
  • Glpetyus
    "priviben is jöhet"

nehogymá
    ez makett topik,nyugodtan meg lehet beszélni,ha vmi tetszett/nem tetszett.

• modellmaker
    menjünk bele lécci

nem tudtam elmenni sajnos =/ priviben is jöhet
  • modellmaker
  • Glpetyus
    melyik nap voltál?
    Attól vetted,aki pisztolyokat is árult?Egész aranyos kompresszorokat árult,asszem olyan 25 körül (?).Rá akart beszélni egyre,mondom kössz,...az enyémnek a hengere nagyobb,mint a te egész kompid :D
  • Glpetyus
  • Glpetyus
    ez tuti,hogy elmebeteg
  • MattHeafy
    Na szóval..Bolyai nem volt a legjobb verseny..de ebbe ne menjünk bele..
    Viszont vettem egy kompit végre. fél évután megint fújtam, nagyon jól esett, jobb mint a drog.

Vass!

Inkább a saját makettjeidet mutasd :)

emm
  • CrazyCharlie
    Ez viszont mocskosul kemény
  • CrazyCharlie
    Az amcsi meg a francia madár naggyon jó
  • vass17

• vass17

• vass17

• modellmaker
    azért harakirit nem kell elkövetni..
  • vass17

• vass17
    Meghiszem azt, most találtam egy nagyon jó oldalt, hát olyan gépek vannak, egy fél órája nincs meg az állam:D
    Miért nem vettél egyet próbaképpen???

• vass17

Sopwith Camel F1

Még több kép itt: link
  • Glpetyus
    A börzén volt egy árus,aki ezt a Roden gyártmányu maketteket árult.
    Csak 1. világháborús gépeket,ha jól láttam.Nagyon dúrvák voltak.
  • vass17
    Pfalz DIII

• vass17

• vass17
    Remélem nem bánjátok, ha megtöltöm a topicot képekkel:D

• Glpetyus
    Köszönöm.
    Igazából a festést szúrtam el,mármint olyan értelemben,hogy nem technikailag,hanem egyszerüen nem tetszik,megbántam,hogy nem az elöször kigondolt téli festést választottam (jól lekoptatva) :S
  • vass17
    Mehet is a kukába.....:D
    Csörömphöz képest nem is rossz............. most komolyan, a szokásos profimunka!4
  • CrazyCharlie
    Bár az én makettjeim sikerednének ilyen gyengére...szerintem nagyon jó lett!! Mit szerénykedsz, te gyerek?

Én pénteken aktiváltam a dobozbontást. Várható megjelenés 12.-én 6:00...nem gyenge
  • Glpetyus
    hi
    elkészültem az ISU-val.Hát elég gyengére sikeredett...
    Remélem jó a link,mert még nem rakták ki az oldalra,pedig tegnap este raktam fel.
    link
  • modellmaker
    így is jó :)
  • Glpetyus
    parancsolj :)
  • CrazyCharlie
    Ja, arra gondoltam, hogy esetleg a rakétáról lelóghatna, hogy takarja a csúfságot.