69150
-
jaja.
-
Jó lett! Gratula! Tényleg volt magyar felségjellel ilyen böszmeség? :D -
A legegyszerübben pigment porból,de ha nincs,akkor hintőport összekeversz barna festékkel. -
szép lett gratula 
rakétát lehet mozgatni? -
Bala10 #54010 "sarat" hogyan tudnék készíteni? :)
-
Ugyehogyugye:) -
Hello!
Én most szeretnék elkezdeni makettezni, és van valami "szakmai" tanácsotok nekem ? :) -
CrazyCharlie #54007 Befejeztem a Scudot, képek itt -
vass17 #54006 Na, a tegnapi után írtam nekik emailt, hogy ha lehet, kicserélném a megrendelt makettet a másik verzióra.
Most reggel jött is válasz, hogy megcsinálták, van köztük árkülönbözet, azt kifizettem, és most már rendben van:) Ugyhogy most kellemesen csalódtam a Lucky-ban, teljesem korrektek voltak
-
CrazyCharlie #54005 Azta
Ennyire azért nem lennék fanatic...
Élmény lehetett a szállítása
-
-
Van az reklámozva. Csak nem nálunk. -
-
Hát jah,sajnos néha kínos velük,ezt én is tapasztaltam... -
vass17 #54000 Persze, hogy ki. Ha ennyire rossz a helyzet, akkor írok nekik, hogy próbálják meg a másik verzióval kicserélni, nekem az is jó lenne, csak gyorsuljanak már fel... -
Majd jövő karácsonykor talán... -
Ne számíts túl sok jóra,ha 1 éven belül nem kapnak az adott cuccból,akkor 1 évet vársz.. nem fog történni semmi:) És a pénzt már kicsengetted nekik? -
vass17 #53997
Ezek szerint fogalomzavarom van:D Na mind1, legfeljebb késik egy keveset az ajándék..... Legalább a Nieuportomat már feltették Angliában, ez már félsiker:
-
Hát itt van a kutya elásva...az Available azt jelenti,hogy nincsen nekik raktáron,és lehet nem is lesz..az in stock from supplier pedig azt,hogy a gyártótól pár nap alatt beszerzik (értelemszerűen ezáltal pár nappal később kerül a rendelésed shipped státuszba)
szóval ponthogy a sárgát kellett volna
-
1/24 Impreza
01
02
1/35 Tiger
01
02
nem tudok mit mondani, profi munkák
-
vass17 #53994 Hát egyértelmű, romolhat a minőség és stb..., de a választék valószínűleg növekedne. Én azért örülnék neki, nem zavarna, hogy minden sarkon lehet makettet venni:) -
Nem mindig jó ha valami divatos. -
vass17 #53992
Nem is tudtam, hogy ennyi tutorial van fent a youtube-on..
Jah még visszatérve a reklámokhoz, nem igazán értem, hogy miért nem fordítanak többet a marketingre a makettgyártók, biztos vagyok, hogy néhány ötletes hirdetéssel a Tv-ben és más helyen újra "divatba" lehetne hozni a makettezést.....Számomra ez rejtély, pedig olyan nagy gyártóknak, mint a Tamiya és a Revell bele kellene férjen ez is a költségvetésbe
-
érdemes a videófeltöltő adatlapját megnézni, van még pár érdekesség. -
makettezik a kicsi japó (1/72 Revell U-Boot), elég "szar" lett :D
part1
part2
nekem is bekéne már fejezni. :\ -
vass17 #53989 bazzz, egy hangya nagyobb ezeknél:D -
vass17 #53988 vótmá
-
Revell reklámok, nem rosszak :D
Corvette
Tomcat -
itt elég 1 kisebb levegőt venni és két gép már az orrodban van
-
viszünk majd húslevest
-
1/800 
-
Egy kedves makettező kolléga segítségével beszereztem elég kedvező áron ezt a kieget a merkavahoz.
Úgyhogy ha egy darabig nem jönnék,akkor a zártosztályon vagyok
-
CrazyCharlie #53982 Arról nem beszélve, hogy akkor a régi raktár már nem fogad semmit, amíg épül az új?? Vagy simán eldózerolták a régit, és a dolgozók lakásaiban/garázsaiban tartották a készletet?
" -Elnézést, Mr.Wei, holnapra kellene egy Tamiya King Tiger, van Önnek otthon?
-Hmmm, úgy emlékszem van egy a garázsban az édesanyám hamvait tartalmazó urna alatt. Holnap reggel behozom magammal." -
CrazyCharlie #53981 Akkor viszont tájékoztassanak, hogy ezért-azért késések lehetnek, nagyon sajnálják, vagy valami...szerintem legalábbis így illene.
-
vass17 #53980 Most olvastam Makettinfon, hogy új raktárat épített a Lucky, ami most készült el decemberre, gondolom, ezért vannak még kisebb késéseik.:) -
CrazyCharlie #53979 "nekem szoktak lenni pillanatnyi fellángolásaim, szóval három hónap múlva már lehet, hogy a hátam közepére se kivánnám az adott makettet:D"
Ismerős
-
vass17 #53978
Hát nem tudom, nekem szoktak lenni pillanatnyi fellángolásaim, szóval három hónap múlva már lehet, hogy a hátam közepére se kivánnám az adott makettet:D
Pedig szándékosan ezt választottam
ehelyett...de így utólag, úgy látszik semmi értelme nem volt...
-
CrazyCharlie #53977 Leadtam a rendelést szeptember 21.-én...és még mindig aviable.
. Emailjeimre nem is válaszolnak, úgyhogy ennyit róluk
-
nem hazudnak :D -
vass17 #53975 Hát az fasza, még mindig in progress, úgy látom megszívtam, pedig sürgős lett volna:l

...de így utólag, úgy látszik semmi értelme nem volt...