69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • DJ Skyline
    jaja.
  • modellmaker
    Jó lett! Gratula! Tényleg volt magyar felségjellel ilyen böszmeség? :D
  • Glpetyus
    A legegyszerübben pigment porból,de ha nincs,akkor hintőport összekeversz barna festékkel.
  • Glpetyus
    szép lett gratula
    rakétát lehet mozgatni?
  • Bala10
    "sarat" hogyan tudnék készíteni? :)
  • greg benz
    Ugyehogyugye:)
  • Totya0001
    Hello!

Én most szeretnék elkezdeni makettezni, és van valami "szakmai" tanácsotok nekem ? :)
  • CrazyCharlie
    Befejeztem a Scudot, képek itt
  • vass17
    Na, a tegnapi után írtam nekik emailt, hogy ha lehet, kicserélném a megrendelt makettet a másik verzióra.
    Most reggel jött is válasz, hogy megcsinálták, van köztük árkülönbözet, azt kifizettem, és most már rendben van:) Ugyhogy most kellemesen csalódtam a Lucky-ban, teljesem korrektek voltak
  • CrazyCharlie
    Azta Ennyire azért nem lennék fanatic...
    Élmény lehetett a szállítása
  • Glpetyus

• modellmaker
    Van az reklámozva. Csak nem nálunk.
  • modellmaker
  • greg benz
    Hát jah,sajnos néha kínos velük,ezt én is tapasztaltam...
  • vass17
    Persze, hogy ki. Ha ennyire rossz a helyzet, akkor írok nekik, hogy próbálják meg a másik verzióval kicserélni, nekem az is jó lenne, csak gyorsuljanak már fel...
  • Adam II
    Majd jövő karácsonykor talán...
  • greg benz
    Ne számíts túl sok jóra,ha 1 éven belül nem kapnak az adott cuccból,akkor 1 évet vársz.. nem fog történni semmi:) És a pénzt már kicsengetted nekik?
  • vass17
    Ezek szerint fogalomzavarom van:D Na mind1, legfeljebb késik egy keveset az ajándék..... Legalább a Nieuportomat már feltették Angliában, ez már félsiker:
  • greg benz
    Hát itt van a kutya elásva...az Available azt jelenti,hogy nincsen nekik raktáron,és lehet nem is lesz..az in stock from supplier pedig azt,hogy a gyártótól pár nap alatt beszerzik (értelemszerűen ezáltal pár nappal később kerül a rendelésed shipped státuszba)
    szóval ponthogy a sárgát kellett volna
  • DJ Skyline
    1/24 Impreza
    01
    02

1/35 Tiger
    01
    02

nem tudok mit mondani, profi munkák
  • vass17
    Hát egyértelmű, romolhat a minőség és stb..., de a választék valószínűleg növekedne. Én azért örülnék neki, nem zavarna, hogy minden sarkon lehet makettet venni:)
  • Adam II
    Nem mindig jó ha valami divatos.
  • vass17
    Nem is tudtam, hogy ennyi tutorial van fent a youtube-on..

Jah még visszatérve a reklámokhoz, nem igazán értem, hogy miért nem fordítanak többet a marketingre a makettgyártók, biztos vagyok, hogy néhány ötletes hirdetéssel a Tv-ben és más helyen újra "divatba" lehetne hozni a makettezést.....Számomra ez rejtély, pedig olyan nagy gyártóknak, mint a Tamiya és a Revell bele kellene férjen ez is a költségvetésbe
  • DJ Skyline
    érdemes a videófeltöltő adatlapját megnézni, van még pár érdekesség.
  • DJ Skyline
    makettezik a kicsi japó (1/72 Revell U-Boot), elég "szar" lett :D
    part1
    part2

nekem is bekéne már fejezni. :\
  • vass17
    bazzz, egy hangya nagyobb ezeknél:D
  • vass17
    vótmá
  • DJ Skyline
    Revell reklámok, nem rosszak :D
    Corvette
    Tomcat
  • kemszi2
    itt elég 1 kisebb levegőt venni és két gép már az orrodban van
  • DJ Skyline
    viszünk majd húslevest
  • DJ Skyline
    1/800
  • Glpetyus
    Egy kedves makettező kolléga segítségével beszereztem elég kedvező áron ezt a kieget a merkavahoz.
    Úgyhogy ha egy darabig nem jönnék,akkor a zártosztályon vagyok
  • CrazyCharlie
    Arról nem beszélve, hogy akkor a régi raktár már nem fogad semmit, amíg épül az új?? Vagy simán eldózerolták a régit, és a dolgozók lakásaiban/garázsaiban tartották a készletet?
    " -Elnézést, Mr.Wei, holnapra kellene egy Tamiya King Tiger, van Önnek otthon?
    -Hmmm, úgy emlékszem van egy a garázsban az édesanyám hamvait tartalmazó urna alatt. Holnap reggel behozom magammal."
  • CrazyCharlie
    Akkor viszont tájékoztassanak, hogy ezért-azért késések lehetnek, nagyon sajnálják, vagy valami...szerintem legalábbis így illene.
  • vass17
    Most olvastam Makettinfon, hogy új raktárat épített a Lucky, ami most készült el decemberre, gondolom, ezért vannak még kisebb késéseik.:)
  • CrazyCharlie
    "nekem szoktak lenni pillanatnyi fellángolásaim, szóval három hónap múlva már lehet, hogy a hátam közepére se kivánnám az adott makettet:D"

Ismerős
  • vass17
    Hát nem tudom, nekem szoktak lenni pillanatnyi fellángolásaim, szóval három hónap múlva már lehet, hogy a hátam közepére se kivánnám az adott makettet:D

Pedig szándékosan ezt választottam
    ehelyett ...de így utólag, úgy látszik semmi értelme nem volt...
  • CrazyCharlie
    Leadtam a rendelést szeptember 21.-én...és még mindig aviable.. Emailjeimre nem is válaszolnak, úgyhogy ennyit róluk
  • Glpetyus
    nem hazudnak :D
  • vass17
    Hát az fasza, még mindig in progress, úgy látom megszívtam, pedig sürgős lett volna:l